reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

Chciałyśmy Was pozdrowić i ucałować .
Oliwka rośnie i zmienia się z dnia na dzień. Gaduła i mały terrorysta :-D

Cierpimy z upałów ponieważ u Nas na 10 piętrze naprawde jest jak w duchówce:sorry2: Wiatrak chodzi non-stop a i tak jest makabra.

Chciałam też przekazać , że dzisiaj odebrałam bardzo dobre wyniki cytologii i jestem pod tym wzglęgem zdrowa jak ryba.
Problemem jednak będzie tarczyca ale więcej bedę wiedzieć po badaniach.

Całuski:-)

reklama
hey

Cierpimy z upałów ponieważ u Nas na 10 piętrze naprawde jest jak w duchówce:sorry2: Wiatrak chodzi non-stop a i tak jest makabra.

Chciałam też przekazać , że dzisiaj odebrałam bardzo dobre wyniki cytologii i jestem pod tym wzglęgem zdrowa jak ryba.

Marzycielko super wiadomości. A tak się bałaś. Dobrze że już po strachu.:tak:

hey

to super!!!:tak::tak::tak:
ale 10 pietra oj nie zazdroszcze w taki upał:no::no:

Fifi znow spi w samym pamersie a ja juz wytzrymac nie moge ja chce na spacer!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:
Anoli kochana ja tobie nie pomoge gdyz sama sie zbytnio nie orientuje w temacie potowek i uczulenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hey

Marzycielko super wieści:tak::tak::tak:A Oliwka jaka cudna dziewczynka;-);-);-)

Anoli, a może jednak to potówki?

Kurczę, a ja znowu idę do lekarza, od dwóch dni boli mnie gardło, tak jak ostatnio :no: W ciągu ostatnich 5 tygodni 2 razy byłam na antybiotykach i boję się że znowu tak sie to skończy :angry:
Bartek miał 40min temu 38,6 stopni. Troszkę się o niego boję :-(
Ślina leci straszliwie ale jak Wy opisywałyście ząbeczki to pisałyście że widać było taką białą kreseczkę, a u nas nie widać nic :dry: jak długo potrwa to gorączkowanie? Czy któraś z Was tak miała? Podałam mu Ibufen i jak przejdzie mu gorączka to wyjdę z nim na godzinę na dwór. Lekarka mówila że mogę, tylko żeby siedzieć w cieniu i dawać mu dużo pić.

Dzięki dziewczyny za wsparcie i kciuki:-)

A my na spacery tylko wieczorem wychodzimy bo inaczej chyba bym położyła się na trawie i załała potem nie mówiąc juz o Młodej:baffled:

u mnie w cieniu jest 32,3 stopni :baffled: ale jakieś chmurzyska się zebrały więc nie wiem jak to będzie z tym wyjściem, narazie mały śpi, moje biedactwo.

Madzienka, daj znac jak tam granulki skutkują!

reklama
u mnie w cieniu jest 32,3 stopni :baffled: ale jakieś chmurzyska się zebrały więc nie wiem jak to będzie z tym wyjściem, narazie mały śpi, moje biedactwo.

Madzienka, daj znac jak tam granulki skutkują!

Ollcia my od wczoraj wieczor mamy tfu tfu spokoj, dzisiaj Jula dostała drugą dawke tych granulek i na razie nie płacze, wiec myslę ze nie bolą ja dziąsełka...
Zaraz jedziemy na basen, ale na wszelki wypadek zabieram czopek ze soba, gdyby powrócił ból....

Cały czas daję jej zimne gryzaczki, a po jedzonku na gryzaczek z Tommee Tippee nakladam Dentinox i wkladam do buzi

U nas też nie widac kreseczek, wczoraj pediatra pokazywała nam takie nabrzmiałe dziąsełka:tak::tak:

Do góry