reklama
Ja zakupiłam właśnie ten w promocji z płynemDziewuchy jakbyscie były zainteresowane to w Biedronie Lovella 1,8 kg i do kolorów i do białego z płynem do płukania jest po 15,99 a ja wczoraj kupiłam w Rossmannie po 21,99 chybabez płynu...

megaczka
Fanka BB :)
do szpitala mam wlasnie taki cienki bawelniany szlafroczek, tego polarowego nie wyobrazam sobie taszczyc 

pieluchy też pierzecie? nawet o tym nie pomyślałam...
mam problem ze szlafrokiem do szpitala - w domu mam tylko taki gruby, jakby polarowy, dłuższy; pomijając fakt, że musiałabym go nieść w osobnej torbie do szpitala, tyle miejsca zajmuje, chyba będzie mi w nim jednak za gorąco na porodówce;-)
jakie Wy bierzecie? takie satynowe podomki tez wchodzą w grę?
Ja wlasnie wczoraj zakupilam sobie koszulke nocna(bardzo ladna)w zestawie z cienkim szlafroczkiem z bawelny w sklepie ALDI za 12,99 € ;-) Po prostu idealne na taka ''okazje''

Ja na szczęście po kupione wszystko, poprasowane i czekające na właścicielkę
Rzeczy do torby odłożone lecz nie spakowane, bo czekam aż moje kochanie kupi mi torbę
Mebelki i wózek mój ma zamówić w tym tygodniuostatni wydatek i koniec wydatków
![]()
Ty zakończysz wydatki przedporodowe, a ja własnie zacznę

Jutro śmigam w takim razie po proszek do biedronki. A szlafrok... mam tylko gruby, wiec będę musiała się rozejrzeć...
Ja zakupiłam właśnie ten w promocji z płynem![]()
jutro zakupię dzięki za informacje
reklama
Dziewczyny jak któraś nie ma pieluszek to w Tesco jest super promocja na Pampersy 1, pakowane są po 2 paczki (43 szt) i jedna wychodzi za ok 23 zł, całośc kosztuje 46 zł z groszami. Naprawdę się opłaca ja żałuję że już wcześniej kupiłam :-(