biola
szczęsliwa mama
TAK TAK DZIEWCZYNY SORKI POMIESZALO MI SIE:-)Z tego co pamiętam to Child Benefit nie jest wypłacany 1. każdego miesiąca tylko w pierwszy wtorek miesiąca, więc to będzie dopiero 7. w tym miesiącu;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TAK TAK DZIEWCZYNY SORKI POMIESZALO MI SIE:-)Z tego co pamiętam to Child Benefit nie jest wypłacany 1. każdego miesiąca tylko w pierwszy wtorek miesiąca, więc to będzie dopiero 7. w tym miesiącu;-)

No fajne z zewnątrz,ciekawe jak w środkuTo będę dzisiaj oglądała:
http://www.daft.ie/searchrental.daft?search=Search+%BB&s[cc_id]=c8&s[a_id][0]=2388&s[mnp]=&s[mxp]=&s[bd_no]=3&s[pt_id]=&s[move_in_date]=0&s[lease]=&s[furn]=0&s[search_type]=rental&s[transport]=&s[advanced]=&s[price_per_room]=&s[refreshmap]=1&offset=70&limit=10&id=717397
Zaraz jeszcze będę dzwoniła i może uda się obejrzeć coś jeszcze![]()

Witaj Viola.czesc dziewczyny ....
ja dopiero przyszla mama ale ciesze sie ze moge dolaczyc do forum . mam nadzieje ze pomozecie mi podczas tych najblizszych miesiecy bo to moja pierwsza ciaza i bardzo sie boje . teraz mam 8-9 tydzien - lekarze nie moga sprecyzowac

juz mam dosc i chcialabym miec wszystko skonczone
Jedyne co nie tak to wciaz ropiejace oczko...ciecze z niego i ciecze...Chcialam isc do lekarza ale polozna powiedziala, zebym poczekala jeszcze tydzien. Ciao Lasencje:-)
Jestem dzis cala dumna i blada!;-) Byla polozna zwazyc malego. Wazy 3800. Polozna byla w szoku bo powiedziala, ze spodziewala sie, ze osiagnie wage wyjsciowa czyli ok 3500 a nie az 300gr wiecej. Pochwalila wiec moje mleko:-)jako kaloryczne i dobre dla malego. Powiedziala, ze widac, ze znacznie urosl.:-) Myslalam,. ze wybuchne z dumy...heheheJedyne co nie tak to wciaz ropiejace oczko...ciecze z niego i ciecze...Chcialam isc do lekarza ale polozna powiedziala, zebym poczekala jeszcze tydzien.
Ponadto nie wiem co to za nawal przeprowadzek teraz..hehe...ale my tez wlasnie postanowilismy sie stad wyniesc. Mam juz dosc tej malej przestrzeni, wszytsko na kupie....zero miejsca....i dwa koty na dokladke..
Juz grzebalam na dafcie i property. Jeden fajny dom juz nam sprzatneli sprzed nosa ale kobita ma drugi, ktory jeszcze nie zostal wystawiony. Mamy go dzisiaj ogladac. I tak musimy dopiero dac wypowiedzenie miesieczne, wiec mamy jeszcze czas na szukanie. I znow ze wszytskimi manelami sie przenosic...masakra! A obiecywalam sobie, ze dlugo tu zostaniemy...i znow ta cholerna antena...ehh...no ale miejsca bedzie wiecej!:-)
Ach! No i boli mnie gardlo dzis bardzo...mam nadzieje, ze sie nie rozchoruje. Nie wiem co moge na to gardlo wziac przy karmieniu..moge jakies tablety do ssania? wiecie moze?
!
nie wiem ile przybrała bo położna ją raz ważyła na pierwszej wizycie ale w piątek ma przyjechać może z waga?
drugą brodę dostała to chyba przytyła hahaha:-) po dajecie witaminę D3 na krzywicę ja sobie przywiozłam z polski vigantol i zacznę jej dawać ;-)a co do pica to kiedyś dawało się maluchom glukoze a teraz już mówią że mleko matki wystarczy?:-)