reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiedziala lobuziara co robi zeby mamy w te upaly juz nie meczyc.
oj mialabys sie kochana teraz:tak:
a moja Weronika urodzila sie w rocznice wybrania Wojtyły na papieza 16padziernika:-)
też światna data:tak::tak:
moi to żadni rocznicowcy adam 16 luty julka 6 kwiecień antoni 13 listopad no to antocha najbliżj święta 11 listopada:-pale antoni urodził się 13 jak mój brat i co by było śmieszniej antoni 24.15 mój brat 24.25:tak:dzieli ich tylko 35 lat różnicy:-D

reklama
Witam,nas telefonami pobudzili,najpierw dzwoniła chrzestna Julka co na prezenta kupić i dzisiaj nas odwiedzi:tak:,a potem Mirek dzwonił,ze jak Murzyn wygląda:szok: i jutro wraca:tak:.Spiekota niesamowita:wściekła/y:.Zupka prezydencka nastawiona;-):tak:.

ja urodzona 14listopada o 2.30 wiec tylko 28lat nas dzieli z antocha:-D

wiecie jak Weronika mowi jak chce do basenu?
"tiaptiap" tak fajie zmiekcza:-D:-D:-D
nie wiem czemu akrat tak ale o to chodzi

masz rację anabubka:tak:
oj tego ogródka to ci zazdraszczam :tak:może też będe miała a co:tak::-D:-D piotrek wczoraj był oglądać jedną działkę ale nie chcemy jej bo babka nam powiedziała tzn nie ta co chciała sprzedać tylko inna z tych ogródków co by tych z końca nie kupować bo je co 3-4 lata zalewa:baffled:ale dzisiaj idzie piotr na 17 z antkiem i julką inną oglądać ponoć ładną:baffled::dry:

Co do dat to u mnie w rodzinie świątecznie się układa:-D:mama ur.25 grudnia,starszy brat 1 stycznia,młodszy 13 czerwca(akurat Boże Ciało było;-)),ja miałam być na 1 maja ale się pośpieszyłam.A Julu to najlepiej ;-):tak:ma bo 1 czerwca Dzień Dziecka,1 lipca urodziny,1 sierpnia imieniny:-D.

Co do urodzin to Ania w święto piwa:-) w Patryka urodzona a obaj chłopcy w Boże Ciało:szok:

Na razie się odmeldowuję bo trzeba dzieci nakarmić i do ogródka bo po tych deszcza strasznie zarosło i trzeba oplewić. Do potem!

reklama
Witam,nas telefonami pobudzili,najpierw dzwoniła chrzestna Julka co na prezenta kupić i dzisiaj nas odwiedzi:tak:,a potem Mirek dzwonił,ze jak Murzyn wygląda:szok: i jutro wraca:tak:.Spiekota niesamowita:wściekła/y:.Zupka prezydencka nastawiona;-):tak:.
a jaka to zupka prezydencka???
ja urodzona 14listopada o 2.30 wiec tylko 28lat nas dzieli z antocha:-D

wiecie jak Weronika mowi jak chce do basenu?
"tiaptiap" tak fajie zmiekcza:-D:-D:-D
nie wiem czemu akrat tak ale o to chodzi
u mnie julka też miała kila śmiesznych wyrazów:
muciki-buty
sandułki-sandały
da da-spacer
la-la-pić
matuś-kanapka
bajty-bajki
a do dziś na moją mamę mówią adam-niunia (czyli babcia ma 10 lat adacho a nadal tak mówi) a julia bunia ciekawe jak antoś będzie mówił:confused:

Do góry