reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

gagunia kurde nie wiem... ja to czuje czzasem taki bol prmieniujacy do nogi ale to czesciej w miesiacu.... w ogole jak mnie brzuch zazwyczaj boli to mnie do lewej nogi ciagnie... bbrrr dziwne uczucie...

reklama
dziwnie tak siebie cytowac :-D ale kurna sama chcialam sobie przypomniec, kiedy to czulam te bole niby owulacyjne, wiec poszukalam w postach :happy2: od wczoraj czuje mniej wiecej to samo, tzn. dzis bardziej niz wczoraj - a na tym kalendarzyku co mi Agniesiak85 podeslala, wychodzi, ze przy 41 dniowych cyklach to dzis jest owulacja - co Wy o tym myslicie?? znow bol jajnikow promieniujacy na nogi, no masakra jakas :confused:

Kochana, ja to mam teraz tak dziwne i różnorodne bóle że szok :) No i nie pomoge Ci bo nie pamiętam jak to z tym bólem na owulacje było..

Kochana prawda, prawda, uwierz wreszcie:-D ja tez tak mialam, że nie wierzyłam:tak: Ale @ dalej nie mam:-D teraz dopiero mnie leciutko zaczynają piersi pobolewac a tak to czuję się normalnie:tak: Może tylko niekiedy zgaga ale bardzo rzadko:tak::-DAh i brak apetytu:tak::-D

Oj, ja też mam brak apetytu od paru dni.. A nie mówiłam że zgaga Cie dopadnie? Ponoć troche proszku do pieczenia pomaga, ale boje sie to wypróbować.. he he

dzieki dziewczyny za wiare i slowa wsparcia ale niestety dzis tempka mi spadla i test wyszewdl taki sam blady jak wczoraj..... wiec nici z tego... @ pojawi sie napewno dzis...:-(
tylko nie wiem czemu te testy wyszly.. robilam juz z milion testow i nigdy nie bylo nawet cienia bladej kreski... nie rozumiem:zawstydzona/y:.....

trzymam za was kciuki:sorry2:

Kochana, test jeżeli pokazał kreseczke, nawet blada, to nie moze oszukac.. Predzej oszuka jak pokaze ze nie ma ciąży a jesteś. Widzisz, HCG jest wytwarzane tylko i wyłącznie wtedy jak jest fasolka, albo przez barfdzo rzadkie choroby. A wątpie że jesteś na coś przewlekle chora, więc uwierz w fasolke. Zrób jeszcze jeden test. Idź na bete. No cokolwiek.. Trzeci test napewno sie nie pomyli :) A co do tempki to jezeli mierzyłaś 15 minut wczesniej lub później to bedzie różnica kreski. Tak było u mnie :) dziewczyny były świadkami. Pisałam to w postach od 23.06 do 26.06 :)

Ostatnia edycja:
Kochana, ja to mam teraz tak dziwne i różnorodne bóle że szok :) No i nie pomoge Ci bo nie pamiętam jak to z tym bólem na owulacje było..

Oj, ja też mam brak apetytu od paru dni.. A nie mówiłam że zgaga Cie dopadnie? Ponoć troche proszku do pieczenia pomaga, ale boje sie to wypróbować.. he he
Ah dopadła mnie, ale nie mam często:-) a jak z tym u Ciebie?;-)Wogóle to piersi zaczynają mnie już bolec:tak::-D Kiedy Kochana do ginka idziesz? Czy już byłaś? Bo nie pamiętam..:sorry2:

termina był na wczoraj ew. na dziś... brzuch mnie boli jak na @ napewno dzisiaj przyjdzie..
tempka spadla z 36.8 na 36.6....
Mnie też bolał brzuch jak na @:tak::-)
Mówię Ci kobito, że Fasolke masz to masz:-D
Lepiej uwierz Kochaniutka i lec na betke albo po tescik kolejny:tak::-)
A że bladziutka kreseczka to normalne skoro masz termin @ na dziś ewentualnie jutro. Przeciez to bardzo wczesna ciąża:)

marzenaxx dziewczyny maja racje popatrz na moje fotki jaka moja blada kreskaa bylam 3 dni temu a nadal jestem przed terminem @ :tak: bo albo jutro powinnam dostac albo w nedziele najpóżniej :-)
nie moglam sie powtrzymac i pobieglam po test na szczecie apteka blisko :-) ja juz nie mam watpliwosci :) ewidentnie z dnia na dzien coraz ciemniejsze kreski ;-)a nie robione nawet z porannego pierwszego moczu tylko z popoludniowego i pierwszy test byl o czulosci 10 mlu./.ml a kolejne dwa 20ml.u/ml :-)

na samej gorze dzisiejszy nizej wczorajszy i najnizej najbledszy to przedwczorajszy :) czekam jutro na wynik betki mam nadzieje ze bedzie piekny !!! :-)

Załączniki

• moje tesciki.JPG
    moje tesciki.JPG
    39,9 KB · Wyświetleń: 142
misis napewno bedzieszmiala piekna betke! :tak:
a u mnie niestety jest troche inaczej bo ty jestes przed terminem @ wiec dlatego mialas taka blada kreske a teraz coraz ciemniejsza...
ja termin mialam wczoraj lub dzis a kreska taka sama bladziusienka.... wiec ja nie mam wątpliwosci, ale dziekuje za otuche..:zawstydzona/y:

ale moze mialas póżną owulke kochana nie zalamuj sie nie wolno a sio asio zlym myślom ;-) poczekaj 4 dni blada nie mogla wyjsc na dwoch testach jakby mialo w konia zrobic. male bardzo male prawdopodobienstwo jest zeby dwa testy sie mylily....

Ah dopadła mnie, ale nie mam często:-) a jak z tym u Ciebie?;-)Wogóle to piersi zaczynają mnie już bolec:tak::-D Kiedy Kochana do ginka idziesz? Czy już byłaś? Bo nie pamiętam..:sorry2:

Byłam na becie, ale wyniki w poniedziałek dopiero ;/ i wtedy do lekarza jade.. Mnie piersi dawno pobolewają. A zgaga mi nawet przechodzi :) jak nie jem nic ciężkostrawnego na noc, to jest ok :)

reklama
hej dziewczynki jak tam wasze stranki gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla staraczek ja tez dzialam zalozylam sobie karte obserwacji cyklu moze to pomoze w okresleniu owuli mam nadzieje :-)

Do góry