missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
gagunia kurde nie wiem... ja to czuje czzasem taki bol prmieniujacy do nogi ale to czesciej w miesiacu.... w ogole jak mnie brzuch zazwyczaj boli to mnie do lewej nogi ciagnie... bbrrr dziwne uczucie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziwnie tak siebie cytowacale kurna sama chcialam sobie przypomniec, kiedy to czulam te bole niby owulacyjne, wiec poszukalam w postach
od wczoraj czuje mniej wiecej to samo, tzn. dzis bardziej niz wczoraj - a na tym kalendarzyku co mi Agniesiak85 podeslala, wychodzi, ze przy 41 dniowych cyklach to dzis jest owulacja - co Wy o tym myslicie?? znow bol jajnikow promieniujacy na nogi, no masakra jakas
![]()
Kochana prawda, prawda, uwierz wreszcieja tez tak mialam, że nie wierzyłam
Ale @ dalej nie mam
teraz dopiero mnie leciutko zaczynają piersi pobolewac a tak to czuję się normalnie
Może tylko niekiedy zgaga ale bardzo rzadko
Ah i brak apetytu
dzieki dziewczyny za wiare i slowa wsparcia ale niestety dzis tempka mi spadla i test wyszewdl taki sam blady jak wczoraj..... wiec nici z tego... @ pojawi sie napewno dzis...:-(
tylko nie wiem czemu te testy wyszly.. robilam juz z milion testow i nigdy nie bylo nawet cienia bladej kreski... nie rozumiem.....
trzymam za was kciuki![]()
Kochana, ja to mam teraz tak dziwne i różnorodne bóle że szokNo i nie pomoge Ci bo nie pamiętam jak to z tym bólem na owulacje było..
Oj, ja też mam brak apetytu od paru dni.. A nie mówiłam że zgaga Cie dopadnie? Ponoć troche proszku do pieczenia pomaga, ale boje sie to wypróbować.. he he
termina był na wczoraj ew. na dziś... brzuch mnie boli jak na @ napewno dzisiaj przyjdzie..A kiedy masz termin @????
termina był na wczoraj ew. na dziś... brzuch mnie boli jak na @ napewno dzisiaj przyjdzie..
tempka spadla z 36.8 na 36.6....
Ah dopadła mnie, ale nie mam często:-) a jak z tym u Ciebie?;-)Wogóle to piersi zaczynają mnie już bolecKiedy Kochana do ginka idziesz? Czy już byłaś? Bo nie pamiętam..