reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Madzia-powodzenia na prawku-bedzie dobrze!!!

Mari27-dobrze, ze dostalas @ samoczynnie....szkoda tylko ze tak Cie meczy...mama nadzieje, ze bole szybko mina...i -jutro ma byc juz chlodniej, wiec moze ten upal sie opanuje...ja tez sie smaze w pokoju...choc dzis i tak mam wrazenie ze jest lepiej niz wczoraj:-)
buziaki!

gdzie sie wszystkie podzialy?

reklama

dosyć szybko sie przyzwyczailam moze ze 2 dni obcieral ale daja taki bialy plastyczny wosk do formowania zeby sobie na klamerki nakleic wrazie co wiec jest slicznie :-) jedyny i uciazliwy problem to klopot z jedzeniem! :-(
NO podobno ciężko sie przestawic. Ale później super ząbki. Moja znajoma też bardzo długo nosiła. Swoją droga dziś chyba miała mieć zdejmowane:) I ja ten aparat uratował przez straceniem jedynek kilka lat temu... Jechała rowerkiem z chłopakiem i jakiś złamas zaczepij ja prawie autem. Nawet się nie zatrzymał a ona wyrżnęła rębami o asfalt wybijająć zęby....które przytrzymały się na aparacie. Więc szybko zorganizowali transport i do dentysty chiryurga i udało się je spowrotem na miejsce ustawic. Później nosiła gips przymocowany na aparacie:):)
Hej!

Zajaczku-caluski:-)Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie:-)
Ja mam dylemat z moim kielkiem bo rosnie na bok, ale nastraszyli mnie, ze jakbym chciala usunac to moze podraznic nerw wzroskowy-bo korzen gleboko siedzi....i spauzowalam....a moze powinnam tez sie poddac ortodoncie....
cześć Kropeczko. Dzięki za kciuki:-) Ja mam swoje zębiszcze tez w cały świat.... Ale nie miałabym chyba odwagi założyć aparat.
Jak noga dzisiaj??? Przeszły ci te bóle po podróży??
Byłas już u tego lekaża czy idzieś po południu?? A mężulo przyjeżdża teraz na dłuuuugo:-D:-D myślę że pod koniec sierpnia pojedzie...a moze ja z nim:-):-) o ile fasolka wcześniej nie wystkoczy czego baaaaaaaardzo sobie zyczę:-)
Ja umieram z bolu dzis co prawda jest troche lepiej, ale takich boli okresowych to ja jeszcze w zyciu nie mialam. Wczoraj wzielam 3 krotna dobowa dawke lekow przeciwbolowych i dzis ledwo zyje. Myslalam ze wyladujemy w szpitalu. Zawsze mialam bolesne okresy ale po tym lyzeczkowaniu sa straaaaaaaasznie bolesne. Jak bylam u lekarza ostatnio to powiedzial, ze wszystko jest ok, wiec skad te bole?
Mari...może później się unormuje i bóle zelżeją...mam nadzieję:-):-) U mnie jak @ się przesunie to zawsze bardziej boli. Ale dobrze że jest i nie ma kolejnych problemów...Odpoczywaj. Buziaki:-)
dziekuje dziewczyny za to że wierzycie we mnie pomimo iz ja nie wierze.... co ma byc to będzie... dziękuje za wsparcie...:sorry2:
A my wierzymy:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Evuniu. Niestety odpuściłam sobie tempke, dlatego nie odpowiem Ci Kochana... Ale pamiętaj co było z Loree:) Jedno fiku miku i fa-sol-la:):)

Ah dziękuje Kropeczko:tak::-)
Tak dawno CIe tu nie było, dobrze, że jesteś:tak::-)

To zależy, bo np w Ostrołęce mój M już dwa razy na jeździe oblał a naprawde bardzo dobrze jeździ:tak: I nie jeździł 25 minut a prawie godzinę go maglował, masakra jakaś:no:Niby przepisy się zmieniły a nie wszędzie się do nich stosują:angry:
Kochana sęk w tym,ze 25 min to czas minimalny na przeprowadzenie egzaminu.Nie ma górnej granicy póki co.
no tak , niestety u nas egzaminatorzy to totalne debile wiec nie ma sie co dziwic... przez to ze teraz jest krocej bedą jescze bardziej maglowac! tak jest kochna , ja tez dobrze jezdze i co... co chwile jakies glupie bledy robilam...... ale sie udalo wkoncu...

nie martw sie ja za 7 razem zdalam a teraz smigam ze hej!:-D
na placyku to samo tyle ze komputer losuje 2 zadania ktore masz wykonac/pokazac czy to w masce czy swiatla..... a nie jak wczesniej ze musialas wszystko mowic po 10 razy jesli sobie egzaminator zazyczyl hehe
Ja zdawalam w Opolu oststni egzamin 13 marca jeszcze na poprzednich zasadach
Teorie za pierwszym, jazde za 4 razem i zgodze sie tu z Tobą,że egzaminatorzy to debile-nie patrzą na umiejetności tylko na tworzenie kolejek do kasy:wściekła/y:

Dobranoc wszystkim i trzymajcie kciuki za pozytywny wynik egzaminu:tak::-);-)
Zaciskałam mocno!!!
Ciekawe jak poszło?

Ale mnie obgadalyscie, juz wiem czemu taka czerwona z tej dzialki wrocilam :-D Nie kochane, testu nie zrobilam, mysle zeby jutro zrobic, ale same rozumiecie, ze wcale nie mam na to ochoty - to znaczy z jednej strony bym chciala, ale z drugiej... nie chce tego rozczarowania :baffled::-( Znacie to, wiecie jak jest...
Od razu obgadłyście :baffled: strzelam focha ;-)
brat wyladowal w szpitalu.. wycinali mu wyrostek.. wujka mam w szpitalu od jakiegos czasu.. nowotwor.. masakra nie mam czasu podrapac sie po glowie.. czeresnie u tesciow zbieralismy trzeba bylo je przerobic jutro na nasza dzialke bo wisnie zaczynaja dojrzewac.. masakra..

Pozdrawiam..
jutro znow zajrze
Jej Nektarynko to Ci się na głowe zwaliło, nio.
Trzymaj sie tam :tak:

Czesc dziewczynki,

Tak jak mnie namowilyscie, zrobilam tescik - jedna kreska. Nie wiem co myslec, niby cykle mam bezowulacyjne, ale tylko dwa razy zdarzylo mi sie, ze @ nie przylazla w czasie brania luteiny, a normalnie dostaje ja okolo 7-9 dnia brania. Nie wiem co zrobic... tzn wiem, ze bedziecie mnie namawiac na bete... i powinnam moze zrobic, ale jakos w to wszystko nie wierze :baffled: Moze po prostu powinnam odstawic luteine na 3 dni i zobaczyc co sie stanie... A w nocy snilo mi sie, ze robilam dwa testy, widzialam dwie grube krechy x2... Ehh nawet wczoraj tak bardzo nie posmutnialam jak niespodziewanie spotkalismy znajomych - dziewczyna w 8 miesiacu :baffled::baffled::baffled: Nie lubie testowac, naprawde, dla mnie to jest przykrosc i jak porazka - nigdy potem nie mowie o tym M....
Eh! Nie wiem co Ci powiedzieć

Dziewczynki Wy moje kochane. Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków i za gratulacje. Teraz mogę już na spokojnie napisać o obronie bo wczoraj aż uwierzyć nie mogłam. :)))
Wchodziłam na obronę pierwsza. Dostałam od promotora dwa pytania i odpowiedziałam na perfekt, a później jedno pytanie od recenzenta i tak się rozgadałam odpowiadając na pytanie że aż mi przerwali i powiedzili że super :)
No i miał być już koniec obrony a nagle Pani Szefowa Komisji mówi:"jeszcze ja mam do Pani pytanie" - a ja prawie zawału dostałam, bo zadała mi pytanie dotyczące jej "konika" - a to temat w ogóle nie związany z moją pracą..Ale pięknie wybrnęłam i nawet mnie pochwaliła i powiedziała że własnie takiej odpowiedzi oczekiwała :))) No i później mi gratulowali - obroniłam sie na 5 :)))))))) No taka happy jestem że szok..I za obronę mam 5 a na dyplomie 4+ bo jakos dziwnie oni wyliczaja srednia ze studiów i takie tam...
Tak czy siak jestem teraz MAGISTER PRZYSZŁA_MAMUSIA :)))
I mój mężuś i rodzina od wczoraj mówią do mnie PANI MAGISTER ihihih...

Przepraszam że sie tak rozpisałam nie na temat ale moja radość jest taka ogromniasta że chciałam się z Wami tym podzielić - z Wami moimi przyjaciółeczkami :))
NO PANI MAGAZYNIER DAŁA PANI RADĘ :-D

ja mam zalozony aparat porcelanowy czyli bialy widac tylko druciki to za 1 łuk 2200zl ja mam gora i dol wiec juz 4400 do tego usuniecie 4 osemek (2 hirurgicznie) 1000zl + wizity + aparat retencyjny = 8460zl za cale leczenie :dry::-( UWAGA juz po 10% zniżce

o matko jedyna tyle kasy :szok::szok::szok::szok:
to juz nie chcę nosic aparatu :baffled::baffled::baffled:
No ja osobiscie właśnie dla tego nie mam...:-:)-:)-(
Jestem...
Tak jak myślałam, nici z tego... dziś test wyszedł mi taki sam bladziutki jak wczoraj a do tego tempka spadła na 36,6...... więc @ przyjdzie dzis na pewno....
Wy wszystkie bardziej wierzyłyście we mnie niż ja sama ..... ale wiedziałam ,że to zbyt piękne żeby było prawdziwe...... Dziękuje za wszystkie słowa otuchy i gratulacje które okazały się przedwczesne....:zawstydzona/y:
Mam dziś mega doła... bo nieorzumiem skąd te blade kreski.. nigdy mi sie to nie zdarzyło a robiłam już z milion testów.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuje za wsparcie...
Marzenko a moze jednak zrobisz ta betę,co? I powtórzysz za kilka dni znowu

Cześć Słoneczka moje:):)
Badaicka, a ty??? Zrobiłas tego teściora czy nie???
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki:)
No jestes mój Zajączku maleńki.
JAK TWOJE BADANIA KIEDY MASZ CZY JUŻ JESTEŚ PO????
Ja nie testowałam i nie zanosi się na to :-( tempka dziś o 5 rano 36,6 i choć wiem ze się tak nie robi to zmierzyłam tez o 8 rano-36,8 :baffled:

dziekuje dziewczyny za to że wierzycie we mnie pomimo iz ja nie wierze.... co ma byc to będzie... dziękuje za wsparcie...:sorry2:

Sloneczko nie panikuj wazne ze @ nie ma to po 1, po 2...pamietasz jak ja wpadlam ktorego dnia zabeczana ze 36,6 a u mnie to tempka kiedy juz @ na calego ma byc i w ryk a na drugi dzien 37 :-) i to 36,6 bylo chyba 14-15 dpo i zagniezdzenie w 4 tygodniu ciazy czyli 2 tygodnie po owu nastepuje KONCZY SIE ZAGNIEZDZENIE dlatego czesto w dniu @ tempka spada a potem sie podnosi i czesto sa krwawienia MYLONE Z @ bo sie dzidzius konczy zagniezdzac...Mnie jeszcze przez 2 mc kiedy miala byc @ strasznie bolal brzuch jak na @ i to tez podobno normalne bo organizm sie zaprogramowal automatycznie hihih i jeszcze moze tak reagowac nim fasolke calkowicie przyjmie, dlatego sie mowi ze I trym. to walka fasolki o przetrwanie kto silniejszy ona czy organizm ktory czesto chce sie pozbyc bo traktuje jako cialo obce...i po 3...idz na betke, ja kiedy zaszlam w ciaze mialam tempki NIZSZE niz w cyklach kiedy nie bylam i to mnei dobijalo 36,7-36,8 a zwykle nawet 37,3 i tez poszlam bo nie moglam uwierzyc !! spokojnie...stres szkodzi dzidzi a II kreski nie biora sie od tak !!

Witam!
PM gratuluję pani magister!
Marzenix i co z naszą umową jak będą II kreski to miałaś iść na bete i co ... dalej się nie potrzebnie stresujesz...a tempką się wogóle nie przejmuj!

A u mnie coś się dzieje z lewym jajnikiem wczoraj wieczorem tak mnie bolało że musiałam się położyć ...dzisiaj to samo co i raz mnie boli z przerwami, ciężko mi było wysiedzieć w pracy... może to nerka kurde nie wiem co to...zaczynam się martwić!?
Pozdrawiam!

reklama
Do góry