reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Heloł ślicznotki :-):-)

Ja wpadłam, tylko, żeby bardzo mocno podziękować Wam wszystkim za życzonka dla Alana, a szczególnie Tobie Kanuś ;-):tak:, ale nie musisz, mi życzyć, żeby Alan mi dawał popalić :no::-p:wściekła/y::-D:-D:-D, ja mam tego pod dostatkiem :-p:-D:-D:-D:-D

Troszku nadgonie zaległości i idę się położyć z moim króliczkiem, jakoś teraz się zrobiło szaro, buro i jest beeeeeee

Buzki dla Was na resztę dnia, see you :-p:-D:-D:-D

reklama
Heloł ślicznotki :-):-)

Ja wpadłam, tylko, żeby bardzo mocno podziękować Wam wszystkim za życzonka dla Alana, a szczególnie Tobie Kanuś ;-):tak:, ale nie musisz, mi życzyć, żeby Alan mi dawał popalić :no::-p:wściekła/y::-D:-D:-D, ja mam tego pod dostatkiem :-p:-D:-D:-D:-D

Troszku nadgonie zaległości i idę się położyć z moim króliczkiem, jakoś teraz się zrobiło szaro, buro i jest beeeeeee

Buzki dla Was na resztę dnia, see you :-p:-D:-D:-D
Edee kochana nie ma za co :)))) oj to tak przekornie było:p haah :-D:-):-p jeszcze raz buziaczki dla Alanka;*

Tygrysku, jest teoria mówiąca, że wraz z pszczołami wyginą ludzie:blink:. Ja wolę, żeby zostały!!!
ale ja się ich bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i niech sobie zyja tylko nie na dzialeczce patrysi:-D:-D:-D:-D moga w sasiedztwie:-D:-D:-D

a ja dzis kupilam jagodki Filipkowi i je zmiksowalam ale niestety moje dziecie pogardzilo nimi:confused::confused::confused: byly kwasne:confused::confused: wiec zjadlam sama hehee:-p:-p:-p:-p

Witam się i ja.

U nas upał, aż oddychac nie ma czym. Mały jest marudny od tego upału a w południe spał ponad 3 godz. Nie zebym narzekała, ale to chyba od upałów.

Późno ale szczerze

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.

Cześć Mamuśki!
U nas dzisiaj w miarę spokojny dzień, ufff, chociaż jeden.
Idę poczytać, bo mam zaległości od wczoraj

Za wiele nie naskrobałyście :-D

marzycielko - super, że cytologia w porządku. I proszę nam tu obiecać , że nie będziesz się już zamartwiać na przyszłość :tak:

I doczytalam Was,korzystam,a raczej juz powinnam powiedziec korzystalam z sekundy ciszy:sorry2:
Moje dziecko chce mnie wykonczyc...wrzeszczy i wrzeszczy i tak w kolko...:szok:

Ooo, to tak jak moja :-D

mamusia - sen superaśny, haha.

Za wiele nie naskrobałyście :-D

marzycielko - super, że cytologia w porządku. I proszę nam tu obiecać , że nie będziesz się już zamartwiać na przyszłość :tak:

I doczytalam Was,korzystam,a raczej juz powinnam powiedziec korzystalam z sekundy ciszy:sorry2:
Moje dziecko chce mnie wykonczyc...wrzeszczy i wrzeszczy i tak w kolko...:szok:

Ooo, to tak jak moja :-D

mamusia - sen superaśny, haha.

Coś marnie idzie ostatnio produkcja :-p Ja się spieszyłam żeby szybko nadrobić zanim zaczną się Kryminalne Zagadki Las Vegas a tu nie ma co nadrabiać :sorry2:

Nie wiem czy jeszcze będę, bo mężowy pewnie po powrocie z pracy zajmnie kompa, więc już teraz mówię wszystkim

DOBRANOC :-)

aaaa, zapomniałabym, wczoraj byłam z bólem gardła u lekarza i okazało się że to nie żadne zapalenie tylko ropień mi się zrobił za migdałkiem :szok: dostałam skierowanie i jutro idę rano do szpitala, będą mi to przecinać :szok: i oczyszczać. Ja się bojęęęęęęę..:no:

Dziewczynki,zaczynam sie martwic...:-D
Co to za puchy straszne:szok:
Chyba musze tu wkroczyc od rana,mamusie przywolac zebyscie sobie przypomnialy jak to bywalo za starych,dobrych czasow:-D:-D...

reklama
Melduję się wieczorkiem, po bardzo intensywnym dniu.
Po śniadanku poleciałam z chłopakami i Mała na miasto na zakupy i przy okazji spacerek, wróciliśmy po 14, zrobiłam szybko obiad, chciałam nakarmić Młodą, ale jedzonko jej nie podpasowało (ziemniaczki z fasolką i wołowica z bobovity), takie wielkie kawałki, ze sama byłam w szoku i oczywiscie nie zjadła.
O 15:30 pojechaliśmy nad morze, było cieplutko i bardzo fajnie, młoda z jadła jogurcik i dużo piła, potem jeszcze na lody, dla Madzi oczywiscie wafelek, i po 19 dotarliśmy do domu. Padam, zrobiłam sobie drinka i się relaksuję przed bb.

Olcia, trzymam kciuki, zeby było ok, nie bój się kochana.

Patrysia, przerąbane z tymi owadami, ja mieszkam blisko pola i też tu wszystko mamy, i pszczoły i osy, komary, jeszcze mrówki, jaszczurki i lisy:no:. Napewno tym razem dacie radę z osami.

Pytia, dobrze ze dzieciaki dały Ci trochę odetchnąć, oby tak było na codzień.

Tygrysku, fajnie że trafilaś na dobrą lekarkę i odstawiliście te żelazo, a swoją drogą to pierwsze słyszę o jakiś plamkach po żelazie

Ostatnia edycja:
Do góry