reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mnie znowu w tamtym nie bolały i już myślałam że się udało. Zresztą miałam tyle objawów. A teraz oczywiście wypatrzyłam u siebie że mi się żyłki na piersiach porobiły, tzn. dwie :))

reklama
misis napewno bedzieszmiala piekna betke! :tak:
a u mnie niestety jest troche inaczej bo ty jestes przed terminem @ wiec dlatego mialas taka blada kreske a teraz coraz ciemniejsza...
ja termin mialam wczoraj lub dzis a kreska taka sama bladziusienka.... wiec ja nie mam wątpliwosci, ale dziekuje za otuche..:zawstydzona/y:
Kochana ja robiłam drugi test dzien po spodziewanej @ i była taka sama blada jak i przed @:tak: Dopiero po kilku dniach leciuchno ściemniała. :tak:Trzymam kciuki. A jezeli tak ciągle będziesz myślec, że się nie udało to w koncu wykraczesz i zobaczysz:-p

Byłam na becie, ale wyniki w poniedziałek dopiero ;/ i wtedy do lekarza jade.. Mnie piersi dawno pobolewają. A zgaga mi nawet przechodzi :) jak nie jem nic ciężkostrawnego na noc, to jest ok :)
W sumie ja zgagę mialam moze ze 4 razy:tak:hehe:)
Mnie dopiero jutro teściowa rejestruje bo jest pielęgniarką i ma dyżur:tak:
Ciekawe na kiedy będzie wizyta bo trochę w kolejce trzeba poczekac:tak::-D

hej dziewczynki jak tam wasze stranki gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla staraczek ja tez dzialam zalozylam sobie karte obserwacji cyklu moze to pomoze w okresleniu owuli mam nadzieje :-)
Polecam jeszcze testy owulacyjne, mi pomogly jak widac:tak::-D

a ja tym razem (to moja 3 proba) tak swiecie przekonana bylam ze sie udalo.Przede wszystkim dlatego ze temperatura wyzsza niz w ubieglym cyklu,piersi bolaly,jakies 9 dni po owulacji zobaczylam doslownie dwie kropelki krwi oraz lekko zabarwiony sluz a potem nic.no,ale kiedy wczoraj zaczela spadac temperatura wiedzialam co sie swieci i niestety dzis nadszedl znienawidzony okres:-(
PRZYTULAM KOCHANA:-(
boze ja jutro albo w sobote-niedziele mialabym dostac okres boze zeby tylko fasolka zostala u mnie zeby se nie zbuntowala i nie uciekla :-(
NIC SIE NIE BOJ NIE UCIEKNIE:-DJAK JUZ KRESECZKA WYSZLA TO ZNACZY ZE JEST I ZE ZOSTANIE:tak:
A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-:)wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...
WIEM CO CZUJESZ:-(
termina był na wczoraj ew. na dziś... brzuch mnie boli jak na @ napewno dzisiaj przyjdzie..
tempka spadla z 36.8 na 36.6....
TRZYMAM KCIUKI ZEBY NIE PRZYSZLA;-)

hej dziewczynki jak tam wasze stranki gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla staraczek ja tez dzialam zalozylam sobie karte obserwacji cyklu moze to pomoze w okresleniu owuli mam nadzieje :-)

Dziękuję za gratulki :) Obserwuj obserwuj :) Napewno się uda :) Życzę powodzonka z całego serducha :):*

A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-:)wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...

Ojj, przykro mi :( będzie dobrze.. :*

boze ja jutro albo w sobote-niedziele mialabym dostac okres boze zeby tylko fasolka zostala u mnie zeby se nie zbuntowala i nie uciekla :-(

Nie ucieknie :) Trzymam kciukasy :*

W sumie ja zgagę mialam moze ze 4 razy:tak:hehe:)
Mnie dopiero jutro teściowa rejestruje bo jest pielęgniarką i ma dyżur:tak:
Ciekawe na kiedy będzie wizyta bo trochę w kolejce trzeba poczekac:tak::-D

Ja chodze prywatnie to nie musze czekać :) Jade i zostaje przyjęta :)

ewka dziekuje , ja sie tez bed emodlila zeby wszystkie fasolki ladnie sie chowaly i zeby na testach sie kresek coraz wiecej drugich pojawialo :tak: oj juz sie jutra doczekac nie moge :-)

Dołącze się do modlitewek :)

Co tu taka cisza? Pewno już poszłyście spać :) Dobranoc kochane :* Do przeczytania jutro :)

Nie wszystkie poszly spac:)Niektore dopiero sciagnely do domu.
A tak w ogole to ja tu nowa jestem,nie kojarze jeszcze ludzi,nie za bardzo wiem jak sie tu poruszac,nie wiem kto gdzie odpowiedzial,ale powoli moze jakos zaskocze.Jak na razie to ide lykac wiesiolek:)

ja tez jeszcze nie spie... ucze sie do egzaminu :baffled: kurna, boli mnie to podbrzusze nadal, bol promieniuje na nogi... ehh.. cos czuje, ze to jednak taki bol na @ :-:)-(wiecie co, mam juz coreczki i przyznam sie szczerze, ze nigdy nie myslalam, ze zajscie w ciaze moze nie byc wcale takie latwe, takie hop siup :-( kolorowych snow wszystkim...

Kobietki! dziś 28 dc, zazwyczaj mam @ 25-27 dc, robiłam rano test i ani cienia drugiej kreseczki :-( myślicie, ze to jest jeszcze jakaś szansa?

reklama
Do góry