reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
misis napewno bedzieszmiala piekna betke!
a u mnie niestety jest troche inaczej bo ty jestes przed terminem @ wiec dlatego mialas taka blada kreske a teraz coraz ciemniejsza...
ja termin mialam wczoraj lub dzis a kreska taka sama bladziusienka.... wiec ja nie mam wątpliwosci, ale dziekuje za otuche..![]()
Kochana ja robiłam drugi test dzien po spodziewanej @ i była taka sama blada jak i przed @
Dopiero po kilku dniach leciuchno ściemniała.
Trzymam kciuki. A jezeli tak ciągle będziesz myślec, że się nie udało to w koncu wykraczesz i zobaczysz

Byłam na becie, ale wyniki w poniedziałek dopiero ;/ i wtedy do lekarza jade.. Mnie piersi dawno pobolewają. A zgaga mi nawet przechodzijak nie jem nic ciężkostrawnego na noc, to jest ok
![]()
W sumie ja zgagę mialam moze ze 4 razy
hehe
Mnie dopiero jutro teściowa rejestruje bo jest pielęgniarką i ma dyżur
Ciekawe na kiedy będzie wizyta bo trochę w kolejce trzeba poczekac

hej dziewczynki jak tam wasze stranki gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla staraczek ja tez dzialam zalozylam sobie karte obserwacji cyklu moze to pomoze w okresleniu owuli mam nadzieje :-)
Polecam jeszcze testy owulacyjne, mi pomogly jak widac

tusia03
Zaangażowana w BB
PRZYTULAM KOCHANA:-(a ja tym razem (to moja 3 proba) tak swiecie przekonana bylam ze sie udalo.Przede wszystkim dlatego ze temperatura wyzsza niz w ubieglym cyklu,piersi bolaly,jakies 9 dni po owulacji zobaczylam doslownie dwie kropelki krwi oraz lekko zabarwiony sluz a potem nic.no,ale kiedy wczoraj zaczela spadac temperatura wiedzialam co sie swieci i niestety dzis nadszedl znienawidzony okres:-(
NIC SIE NIE BOJ NIE UCIEKNIEboze ja jutro albo w sobote-niedziele mialabym dostac okres boze zeby tylko fasolka zostala u mnie zeby se nie zbuntowala i nie uciekla :-(

WIEM CO CZUJESZ:-(A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...
TRZYMAM KCIUKI ZEBY NIE PRZYSZLA;-)termina był na wczoraj ew. na dziś... brzuch mnie boli jak na @ napewno dzisiaj przyjdzie..
tempka spadla z 36.8 na 36.6....
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
hej dziewczynki jak tam wasze stranki gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia dla staraczek ja tez dzialam zalozylam sobie karte obserwacji cyklu moze to pomoze w okresleniu owuli mam nadzieje :-)
Dziękuję za gratulki
A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...
Ojj, przykro mi
boze ja jutro albo w sobote-niedziele mialabym dostac okres boze zeby tylko fasolka zostala u mnie zeby se nie zbuntowala i nie uciekla :-(
Nie ucieknie
W sumie ja zgagę mialam moze ze 4 razyhehe
Ja chodze prywatnie to nie musze czekać
ewka dziekuje , ja sie tez bed emodlila zeby wszystkie fasolki ladnie sie chowaly i zeby na testach sie kresek coraz wiecej drugich pojawialooj juz sie jutra doczekac nie moge :-)
Dołącze się do modlitewek
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Co tu taka cisza? Pewno już poszłyście spać
Dobranoc kochane :* Do przeczytania jutro 
eijf
Co tu taka cisza? Pewno już poszłyście spaćDobranoc kochane :* Do przeczytania jutro
![]()
Nie wszystkie poszly spac
A tak w ogole to ja tu nowa jestem,nie kojarze jeszcze ludzi,nie za bardzo wiem jak sie tu poruszac,nie wiem kto gdzie odpowiedzial,ale powoli moze jakos zaskocze.Jak na razie to ide lykac wiesiolek
ja tez jeszcze nie spie... ucze sie do egzaminu
kurna, boli mnie to podbrzusze nadal, bol promieniuje na nogi... ehh.. cos czuje, ze to jednak taki bol na @ :-
-(wiecie co, mam juz coreczki i przyznam sie szczerze, ze nigdy nie myslalam, ze zajscie w ciaze moze nie byc wcale takie latwe, takie hop siup :-( kolorowych snow wszystkim...

Klaudyna_a
Kobietki! dziś 28 dc, zazwyczaj mam @ 25-27 dc, robiłam rano test i ani cienia drugiej kreseczki :-( myślicie, ze to jest jeszcze jakaś szansa?
reklama
Agniesiak85
Kobietki! dziś 28 dc, zazwyczaj mam @ 25-27 dc, robiłam rano test i ani cienia drugiej kreseczki :-( myślicie, ze to jest jeszcze jakaś szansa?
Zgadzam się z Gabą jeśli @ nie ma jest nadzieja