reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam piątkowo:tak:Ciekawe czy uda mi się byc pierwszą:confused::-D:-D:-D

aaaa, zapomniałabym, wczoraj byłam z bólem gardła u lekarza i okazało się że to nie żadne zapalenie tylko ropień mi się zrobił za migdałkiem :szok: dostałam skierowanie i jutro idę rano do szpitala, będą mi to przecinać :szok: i oczyszczać. Ja się bojęęęęęęę..:no:
Ollcia nie bój się, będzie dobrze:tak:

Melduję się wieczorkiem, po bardzo intensywnym dniu.
Po śniadanku poleciałam z chłopakami i Mała na miasto na zakupy i przy okazji spacerek, wróciliśmy po 14, zrobiłam szybko obiad, chciałam nakarmić Młodą, ale jedzonko jej nie podpasowało (ziemniaczki z fasolką i wołowica z bobovity), takie wielkie kawałki, ze sama byłam w szoku i oczywiscie nie zjadła.
Blizniaki a mojej właśnie berdzo smakowały te ziemniaczki z fasolką:tak:Może dlatego że ma dośc wyrazny smak a ona lubi wszystko co intensywnie smakuje. Wszystkie mdłe zupki są bleeeeee:-p

reklama
Coś marnie idzie ostatnio produkcja :-p Ja się spieszyłam żeby szybko nadrobić zanim zaczną się Kryminalne Zagadki Las Vegas a tu nie ma co nadrabiać :sorry2:

Nie wiem czy jeszcze będę, bo mężowy pewnie po powrocie z pracy zajmnie kompa, więc już teraz mówię wszystkim

DOBRANOC :-)

aaaa, zapomniałabym, wczoraj byłam z bólem gardła u lekarza i okazało się że to nie żadne zapalenie tylko ropień mi się zrobił za migdałkiem :szok: dostałam skierowanie i jutro idę rano do szpitala, będą mi to przecinać :szok: i oczyszczać. Ja się bojęęęęęęę..:no:
Ollcia ja Ci sie nie dziwie....ja bym zwariowała.....jak ja sie boje wszelkich ukłuć, wycinanek itp.... buuuuu :-(Ale bede trzymała kciukasy mocko mocko :tak::sorry2:
Dziewczynki,zaczynam sie martwic...:-D
Co to za puchy straszne:szok:
Chyba musze tu wkroczyc od rana,mamusie przywolac zebyscie sobie przypomnialy jak to bywalo za starych,dobrych czasow:-D:-D...
Nio widzisz Kajaczku upały upały i wszystkie pouciekały z domków,albo rozpływaja sie w nich na kanapcha i cięzko sie do kompa zebrac:p hahhaah:-)
Melduję się wieczorkiem, po bardzo intensywnym dniu.
Po śniadanku poleciałam z chłopakami i Mała na miasto na zakupy i przy okazji spacerek, wróciliśmy po 14, zrobiłam szybko obiad, chciałam nakarmić Młodą, ale jedzonko jej nie podpasowało (ziemniaczki z fasolką i wołowica z bobovity), takie wielkie kawałki, ze sama byłam w szoku i oczywiscie nie zjadła.
O 15:30 pojechaliśmy nad morze, było cieplutko i bardzo fajnie, młoda z jadła jogurcik i dużo piła, potem jeszcze na lody, dla Madzi oczywiscie wafelek, i po 19 dotarliśmy do domu. Padam, zrobiłam sobie drinka i się relaksuję przed bb.
Blixniaczku zasluzony relaksik :tak::tak::tak:

A ja mówię- pisze wszystkim DZIEN DOBRY :-)

My od rana w dobrym humorku hociaz ramiona mam tak spalone,ze dzisiaj choćby było +50 ja mam juz bluzeczkę z krótkim rekawkiem.....no i na środku pleców mam taka super biała bokserke od bluzeczki.......wygladam komicznie....:sorry2::dry:
Mała poszła spac o 22 ,ale o 6 juz wyspana....i chyba kolejny fajntastyczny dwórkowy dzionek przed nami....słoneczko juz świeci i w miare cipelutko :-)

Solenizantów nam dzisiaj brak....hmmmmm no cóz...
Idkam sie pobawić z malutka i kawusi napić do krzakorów:p.....odezwe sie jak już śpioszki sie pierwsze obudza:-D:tak: takim to dobrze.....

Ja tez juz jestem z kawusia:tak::tak::tak:Moje szczęście o 6 poczuło się wyspane ale grzecznie do 7 figlowało w łóżeczku:tak::tak::tak: teraz nakarmione poprzytulane leży w leżaczku i gada do siebie ciekawe ile zanim mu sie znudzi:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ollcia trzymam kcuki za wizyte w szpitalu!!!!!!!! ja podobnie jak kana boje sie wycinania przecinania rozcinania klucia i sama nie wiem jeszcze czego:confused::confused::nerd::nerd::-p:-p:-p

witajcie kochane
u nas nocka w miarę dobrze
a ja już mam dosyć tych upałów:wściekła/y:, bo przez te upały ciągle coś zimne piłam z lodowki no i teraz mam mega chrypkę nie moge wogule mowic tylko szeptem, mezowy nakupil tabletek, syropu, wiec zobaczymy czy poskutkuje
tylko jestem ciekawa jak mma dzis sie uczyc z tym moim prymusem, chyba on bedzie prowadzil lekcje, a ja sobie poslucham i pomacham glowa:-D:-D:-D
ollcia trzymam kciuki

jestem i ja...
Moj Pampersiak zdazyl sie juz wyspac,porozrabiac,poogladac baje i spi znow:-D:-D
Pogoda dupna,zimno jak ...na biegunie?:-DChyba zima idzie:szok:
Olciu,wszystko pojdzie szybko i sprawnie,zobaczysz,nie boj sie!!

reklama
witajcie kochane
u nas nocka w miarę dobrze
a ja już mam dosyć tych upałów:wściekła/y:, bo przez te upały ciągle coś zimne piłam z lodowki no i teraz mam mega chrypkę nie moge wogule mowic tylko szeptem, mezowy nakupil tabletek, syropu, wiec zobaczymy czy poskutkuje
tylko jestem ciekawa jak mma dzis sie uczyc z tym moim prymusem, chyba on bedzie prowadzil lekcje, a ja sobie poslucham i pomacham glowa:-D:-D:-D
ollcia trzymam kciuki
OJ mamusia bidulko.....kuruj sie kochana nasza:*

No a Mari juz ziewa...:sorry2:idziemy dac cycusia i moze lulnie....:)

Tygrysku kłuciom itp mowimy NIE!!!! :-D

Do góry