reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiecie co ja tez już spadam bo oczęta mi lecą a jeszcze kąpiel. A nie wiem jak będzie z jutrem bo mam jechać z całą rodzinką do Wrocka może coś fajnego kupie. Mam zamiar namówić mężusia na wózek. Trzymajcie kciuki za ten wózek

Witam sie w ten mglisty poranek :-):-):-)

a to moja ksiezniczka

sliczna,kieys będzie łamać męskie serca :tak::tak::tak::-)

Ja jeszcze jestem,ale weny brak.
1 dobra wiadomość .
dziś Darek zapłacił zaliczkę na kurs dogo czyli od 20-26 lipca jestem na kursie.:-)
Jeśli go zdam to od września mam zapewnioną jakąś współpracę z "Jagą".

As na pewno zdasz na bank :tak::tak::tak::tak:

Kurcze a bralas skrzyup polny na te wlosy albo cos innego
Z zebem niezazdroszcze nic milego :/
Kurcze a ja tez zauwazylam ze laura chce placzem cos wymuszac u mnie to nie przejdzie ale moj za to daje sie na to nabrac:baffled:

u nas też oliwka płaczem chce wymusić czasem jej sie udaje ale w wiekszości wypadków stawiam na swoim i nie dam sie przekonac:-)

a i zapomnialam sie Wam pochwalic ze zatrzasnelam sobie dzis kluczyki z auta heheh portfel i telefon, wszystko doslownie :))
Podeszlam do jakiegos pana i zapytalam czy ma telefon bo zostawilam klucze w srodku w aucie.Pan mi uzyczyl telefonu i na szczescie znam numer do mojego na komorke to jest jedyny telefon jaki znam
Udalo sie
Moj nie krzyczal na mnie nawet nic nie powiedzial ale ja na wstepie mu odrazu powiedzialam jak podjechal.. no dobra wiem faja ze mnie:-D:-D

no to twój przyszły małzonek wyrozumiały jest :tak::tak::tak::tak::tak: ani słowem nic nie powiuedział u mnie to byłoby pare dni gadania i smiania sie ze mnie :-D:-D:-D:-D
Wiecie co ja tez już spadam bo oczęta mi lecą a jeszcze kąpiel. A nie wiem jak będzie z jutrem bo mam jechać z całą rodzinką do Wrocka może coś fajnego kupie. Mam zamiar namówić mężusia na wózek. Trzymajcie kciuki za ten wózek
masz już cs konkretnego na oku?

witam z rana, czyżbym była pierwsza?????:szok::szok::szok::szok:
poranna kawka i samotność przed kompem to jest to co lubię :-D:-D:-D
Ania to najwaznijesze ze odwiedziny udane.

a mnie znow 8 nawala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie moge dojrzec czy to poprostu wylazacy zabczy cos sie juz w nim robi:baffled::baffled::baffled:
w poniedzilek mam wizyte u sadysty to sie dowiem.
narazie poszedl w ruch ibuprom i calgel(weronika ma uzulenie to ja uzywam:-))
a do tego moje prblemy z @,wlosy mi garsciami wychodza i rwanie barku.cos jest ze mna nie tak.widacmoje jedyny jajnik szwnakuje,a moze tarczyca:confused:
nie da się przyśpieszyć tej wizyty? na włosy mi kiedyś pomógł revalid, też mi garściami wychodziły i myłam szamponem z czarnej rzepy, śmierdzi ale jest dobry, nałożysz pachnącą odżywkę i jest znośnie:tak:

a i zapomnialam sie Wam pochwalic ze zatrzasnelam sobie dzis kluczyki z auta heheh portfel i telefon, wszystko doslownie :))
Podeszlam do jakiegos pana i zapytalam czy ma telefon bo zostawilam klucze w srodku w aucie.Pan mi uzyczyl telefonu i na szczescie znam numer do mojego na komorke to jest jedyny telefon jaki znam
Udalo sie
Moj nie krzyczal na mnie nawet nic nie powiedzial ale ja na wstepie mu odrazu powiedzialam jak podjechal.. no dobra wiem faja ze mnie:-D:-D
no nieźle:-D:-D:-D:-Ddobrze, ze chociaż jeden numer pamiętasz, ja też mam problem z zapamiętywaniem numerów bo po co je pamiętać skoro wszystkie są w komórce:baffled::baffled::baffled::baffled:

No witam troche zaniedbałam forum dnia dzisiejszego ale nie miałam jak do was zajrzeć, chociaż wczoraj myślałam ze będzie inaczej. Mój m zasną wiec nie będzie ględził. A najlepsze jest to że Seweryn jeszcze nie śpi. Pewnie strasznie dużo napisałyście. Zaraz postaram się nadrobić
mój m też wiecznie ględzi, że ja siedzę przed kompem i ten jego tekst, że komputer jest ważniejszy od niego dobija mnie już:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio mam trochę mniej czasu na forum ale on nadal mi gada:wściekła/y:ach ci mężowie:-D

a to cos na poprawe nastroju
Instrukcja obsługi dziecka - Joe Monster

i zmykam.do jutra
kolorowych snow
dobre:-D:-D:-D:-D
jak fajnie, że dzisiaj już piątek,piszę tak jakbym się cały tydzień napracowała:-D:-D:-D:-Da ja w przcy byłam ledwie wczoraj i idę dzisiaj, ale dochodzą mi nowe obowiązki, pilnowanie ubezpieczeń w pzu, to dodatkowo płatne przez pzu właśnie:cool2:
pochwalę się, że dzisaj dostnę w prezencie urodzinowo-przeprowadzkowym suszarkę do naczyń od koleżanek, taką jak chciałam, troche podobną do tej, którą ma Anabuba tylko całą stalową bo jest problem z kolorem wenge:-(

Witam sie w ten mglisty poranek :-):-):-)

sliczna,kieys będzie łamać męskie serca :tak::tak::tak::-)

As na pewno zdasz na bank :tak::tak::tak::tak:

u nas też oliwka płaczem chce wymusić czasem jej sie udaje ale w wiekszości wypadków stawiam na swoim i nie dam sie przekonac:-)

no to twój przyszły małzonek wyrozumiały jest :tak::tak::tak::tak::tak: ani słowem nic nie powiuedział u mnie to byłoby pare dni gadania i smiania sie ze mnie :-D:-D:-D:-D

masz już cs konkretnego na oku?

Mam który mi się podoba ale to na allegro
Okazja Wózeczek Spider firmy Arti Oliwkowy !!! (671063950) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tu piszą o przebarwieniach na budzi. Napisałam już pare dni temu meila z pytanie czy mogą przesłać jakieś zdjęcie tych przebarwieni i zapytałam o gwarancje ale się nie odezwali. A i jeszcze mam wątpliwości odnośnie materiału w tym wózku, bo na tej aukcji wygląda fajnie a wszystkie inne zdjęcia tych wózków na allegro i na necie wyglądają tak
Wózek spacerowy SPIDER firmy ARTI-Kurier Gratis (675078257) - Aukcje internetowe Allegro
Cena jest tu niższa ale nie podoba mi się wygląda jak ortalion

Jadxka no rzeczywiście na tym drugim zdjęciu ten materiał wyglada inaczej ,jakby sliski ortalion no nie wiem a może to tylko kolor taki i to nam sie tak zdaje.napisz do nich niech Ci odpowiedzą.

dziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????

tak się zastanawiam bo boje się że jak kupię 15cm to będą za duże bo to już połowa lata prawie minęła.i nie wiem czy potykać się o nie nie będzie.i zastanawiam się nad 14,5?sama już nie wiem,mam metlik w głowie.nie wiem czy dobrze kąbinuje.

czekam na dobre rady :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

reklama
helo helo
witam w ten goracy sloneczny poranek.uffffff

A jak to sie ustawia?

dobra ta instrukcia chociaż nie ktoryn co nie które obrazki by się przydały

40postow na strone-wchodzisz w szybkie meu na gorze i w edycje opcji.i tam nizej w dziale "opcje wyswietlania masz iel postow na stronie wiec uswtawiasz 40 i zapisz zmainy na dole:-)

witam z rana, czyżbym była pierwsza?????:szok::szok::szok::szok:
poranna kawka i samotność przed kompem to jest to co lubię :-D:-D:-D

nie da się przyśpieszyć tej wizyty? na włosy mi kiedyś pomógł revalid, też mi garściami wychodziły i myłam szamponem z czarnej rzepy, śmierdzi ale jest dobry, nałożysz pachnącą odżywkę i jest znośnie:tak:

no nieźle:-D:-D:-D:-Ddobrze, ze chociaż jeden numer pamiętasz, ja też mam problem z zapamiętywaniem numerów bo po co je pamiętać skoro wszystkie są w komórce:baffled::baffled::baffled::baffled:

mój m też wiecznie ględzi, że ja siedzę przed kompem i ten jego tekst, że komputer jest ważniejszy od niego dobija mnie już:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio mam trochę mniej czasu na forum ale on nadal mi gada:wściekła/y:ach ci mężowie:-D

dobre:-D:-D:-D:-D
jak fajnie, że dzisiaj już piątek,piszę tak jakbym się cały tydzień napracowała:-D:-D:-D:-Da ja w przcy byłam ledwie wczoraj i idę dzisiaj, ale dochodzą mi nowe obowiązki, pilnowanie ubezpieczeń w pzu, to dodatkowo płatne przez pzu właśnie:cool2:
pochwalę się, że dzisaj dostnę w prezencie urodzinowo-przeprowadzkowym suszarkę do naczyń od koleżanek, taką jak chciałam, troche podobną do tej, którą ma Anabuba tylko całą stalową bo jest problem z kolorem wenge:-(

Agunia a na ktora do pracy?
co do wizyty moglabym miec ju dzis ale nadla @ :wściekła/y:
to zle ze suszarka pod kolor mebli????????

dziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????

tak się zastanawiam bo boje się że jak kupię 15cm to będą za duże bo to już połowa lata prawie minęła.i nie wiem czy potykać się o nie nie będzie.i zastanawiam się nad 14,5?sama już nie wiem,mam metlik w głowie.nie wiem czy dobrze kąbinuje.

czekam na dobre rady :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

ja ostatnio swjej kupilam z wkladka 15cm a nozke ma 14cm,no moze 14,2.ale sa sztywne i maja rzepy na palcach i wokl kostki wiec dobze dopiete i sie nie potyka.
kupilam je w minsku w sklepiku gdzie bardzo tanio mozna cos upic-nwe skorzane sandalki.

Do góry