oooooooooo a ja chinczyka:-):-) ale nie ludzia zeby nie byloa ciaston na pizze jak robisz?????

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooooooooo a ja chinczyka:-):-) ale nie ludzia zeby nie byloa ciaston na pizze jak robisz?????
na kulinarnym jest moj przepisoooooooooo a ja chinczyka:-):-) ale nie ludzia zeby nie byloa ciaston na pizze jak robisz?????
Tygrys,zwariowalam
![]()
dziekowac dziekowac
no to masz bardzo mądrą pani doktor, nic dodać nic ującHeloł
Widzę Kaja z rana się pojawiła to od razu produkcja wzrosła
A mi nic nie wycinali... okazało się że nic tam nie mamgardełko czyste, normalnie jak pójdę ro mojej przychodni i opierd**ę tego lekarza
Wczoraj przyszedł do mojego dziadka na wizytę domową bo dziadek źle się czuł. Powiedział że dziadkowi za słabo bije serce i przepisał jakieś tabletki. Czytam po wykupieniu ulotkę z tych tabletek a tam jest napisane że one są na menopauzę
no k-va, nie mam pytań do tego lekarza.
Teraz mąż był u niego bo też coś niezbyt się czuje a ten mu mówi że ma początki ospy wietrznej. Ale nie wysypało go więc już nie wiem czy wierzyć temu kolesiowi![]()
Ja ją narazie zwyczajnie kąpie tylko że trzy razy dziennie bo się cała lepi. A dzisiaj spróbujemy w nadmanganianie potasu bo mi się przypomniało że jeszcze mama w czym kapac maluszka zeby te potowki zeszly???![]()