kogo sie jeszcze boisz?????![]()
z takie filmu Czerwone piaski czy jakoś tam. Film totalnie beznadziejny, oglądanie go to strata czasu, ale jiin i tak mi się później śnił

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kogo sie jeszcze boisz?????![]()
a to co??/ te takie potwory z sniegu, sniego czy jakos tak?????![]()
a moja piszczy i plujeA Fifi właśnie śpiewa ze az go slychac chyba na calej klatce![]()
hahhah nio tak dokładnie;p haahh siniak ze mnie jak nic;PTy mówisz chyba o YETI![]()
Blizniaczku...ja tez popijam zupe sokiem
Niezłe menu, moi chlopcy jedzą zupę i zapiają sokiem, ale to na obiad.
Może i jest jej za goraco, tylko mamusia przewrażliwiona zakłada i koniec, ja też śpię pod kołdrą nawet jak jest gorąco, czasem czubek nog wystawie poza kołdrę, a tak to przykryta po szyje
Udanego wypoczynku dla siostry i dla Ciebie i Hanusi
Nie wiesz że Kaja zarządziła od dzisiaj wielkĄ produkcję na bb, wiec mamuśki piszą
Co za Młot z tego lekarza![]()
i jeszcze jiin'ów ( czy jak to się tam pisze ) się boję![]()
Ty mówisz chyba o YETI![]()
A moja przed chwila zasnela,padla z wycienczenia chyba,po tym jak zdemolowala caly swoj "plac zabaw"....a moja piszczy i pluje![]()
Dziekowac.Kana,jaki masz fajny awatarek!!