reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana,jaki masz fajny awatarek:-D!!
superasny:tak::tak::tak::tak:
może sobie jakis awatarek wstawik:confused::confused::confused:
Dziekowac.:zawstydzona/y::-)....musiałam se coś wymyślić,a że tak na mnie mówili kiedys to jest:p

A moja dzidzia śpi już 1,5 godzinki???? szok :szok:

I dodam jeszcze,ze przespała butle o 11....co sie jej nie zdarza.....ona uweilbia jeśc i takich rzeczy nie pomija:P
no to ciesz sie ze spi, bo moja od 7 rano na nogach i niema zamiaru spac, teras wlasnie pluje, przed tym piszczala, ja juz nie mam sily, akrzyknac nie moge, wiec moj szept jej nie pomaga

superasny:tak::tak::tak::tak:
może sobie jakis awatarek wstawik:confused::confused::confused:

no to ciesz sie ze spi, bo moja od 7 rano na nogach i niema zamiaru spac, teras wlasnie pluje, przed tym piszczala, ja juz nie mam sily, akrzyknac nie moge, wiec moj szept jej nie pomaga
Moja tez sie naspala i po 10ciu minutach znow żeśka i gotowa do brojenia i na nogach,a raczej pod nogami....moimi nogami:-D:-D

Mamusiu dziekuje:) mi się tez podoba:p hahah

Kajaczku czy ja wiem...teraz to mysle,ze ładnie,ale kiedys sie wkurząłam....no bo niska byłam,ale żeby żółta???? i nie jestem taka złośnica jak mała mi...no moze troszke....

Malutka wstała po 2 godzinach :szok::szok::szok:ja wygladam własnie tak :szok:

teraz butla i na dwórek:) buziaczki do pzoniej kobitki:*

I oczywiscie rozdarta jak zawsze,co jest oznaka dobrego humooru...
Marian jak jest cicho to znaczy ze cos jest nie tak....
Wczoraj okna musialam zamykac,bo na placu zabaw przed domem siedzialo kilka mam z dziecmi i mysle sobie,kurcze,one sobie moze mysla ze ja jej niewiadomo co robie ze sie tak drze...A ona sie drze bo wszystko jest ok...

I oczywiscie rozdarta jak zawsze,co jest oznaka dobrego humooru...
Marian jak jest cicho to znaczy ze cos jest nie tak....
Wczoraj okna musialam zamykac,bo na placu zabaw przed domem siedzialo kilka mam z dziecmi i mysle sobie,kurcze,one sobie moze mysla ze ja jej niewiadomo co robie ze sie tak drze...A ona sie drze bo wszystko jest ok...
a moja i drze sie i smieje sie, wiec dokladnie nei wiem co robi

reklama
A ja dzisiaj rano poskypowalam z moim bracholkiem,ktory mieszka w pl...I wyslalam mu foto Mariana w pieknej sukni,w ktorej miala isc na wesele...A ten sie mnie pyta..."a za kogo marysia jest przebrana...":baffled:
Zwariowalam:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry