reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nie ma sprawy, tylko streszczaj sie, za 3 godz u mnie:sorry2:

ale sie musze nagimnastykowac, przez poryta klawiature, zamiast y wychodzi z i odwrotnie, wiec musze sie kombinowac:wściekła/y:
ZNAM TO ZNAM....u mnie jeszcze nie działała spacja to sobie wyobraz:p zaje....cie :confused:
nasz Benjaminek też lubi całuski;-) pieszczoch z niego że hej:-D
Mariczka uwielbia......dosłownie.....nawet jak mamusia mówi daj buzi (czasem jak kuknie o co kaman) to otwiera buziolke i tez daje....tylko ona jeszcze jezyczka uzywa....:-D
Nie martw sie juz jestem i swoim szerokim cialem zaslonie,nawet jakby chcieli strzelac:-D:-D
Ta....szerokim.....chyba na paznokciach:p:sorry2:

A my wrócilismy na obiadek,bo przydałoby sie tatusiowi fundnąc no i mała poległa :sorry2::confused::szok: znowu....
Jak wstanie to spowrotem na dwórek:)

natalka zobacz co znalazlammmmmm w Gogl normalnie szok:szok::szok::szok:

"Wysoki i przystojny informatyk naprawi komputer, a później zajmie się myszką bezradnej, dojrzałej Pani..." :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Hehehe to by pasowalo tylko, ze ja nie jestem dojrzala pania tylko mloda, jedrna dupeczka :pPP

hehe ta juz bys chciala:-D:-D:-D:-D:-D:-D moj ci on:-D:-D:-D:-D
Samolub:angry: Przeciez Ci go nie wezme tylko pozycze:-D:-D:-D:-D:-D

No bez kitu Cie ponosi...Laska jak z obrazka,wysoka,blondyna z dlugimi wlosami...Ja przy Tobie to moge,wiesz co...Ogorki kroic do salatki i smieci wynosic:-D:-D
Hahahah Kaja jak ty cos pierdzielniesz to nie moge ale fakt Landryna to niezle ciacho :-D

a ja mam ochote na lodyyyyyyyy :-D:-D:-D i zaraz sobie zjem:-D:-D
No nie tak zaraz, chyba jak Amo wroci z pracy podwojna porcje z polewa:-D:-D
Kaja to jak Twoj tez informatyk i to przystojny to moze mi pozyczysz?? Bo tygrys sie nie dzieli bleee:-D:-D

Hehehe to by pasowalo tylko, ze ja nie jestem dojrzala pania tylko mloda, jedrna dupeczka :pPP

Samolub:angry: Przeciez Ci go nie wezme tylko pozycze:-D:-D:-D:-D:-D

Hahahah Kaja jak ty cos pierdzielniesz to nie moge ale fakt Landryna to niezle ciacho :-D

No nie tak zaraz, chyba jak Amo wroci z pracy podwojna porcje z polewa:-D:-D
Kaja to jak Twoj tez informatyk i to przystojny to moze mi pozyczysz?? Bo tygrys sie nie dzieli bleee:-D:-D
Moge go pozyczyc:-DTylko ciezko jest mu sie w kalendarz wepchnac:baffled:

reklama
Do góry