Nie martw sie juz jestem i swoim szerokim cialem zaslonie,nawet jakby chcieli strzelacooooooooooooo moja ty wybawczyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiratujjjjjjjjjj ratuj mnie biedna chca zjesc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw sie juz jestem i swoim szerokim cialem zaslonie,nawet jakby chcieli strzelacooooooooooooo moja ty wybawczyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiratujjjjjjjjjj ratuj mnie biedna chca zjesc
Nie martw sie juz jestem i swoim szerokim cialem zaslonie,nawet jakby chcieli strzelac![]()
my bylismy nastawieni ze to potrwa dluzej a tutaj szok w niecaly miesiac sie wyrobilismycholencia a my tyle czekamydzis mojego pogonie zeby poszed i zapytal tak to jrst jak sie zalatwia przez agencje
![]()
Ale dosyc wysportowana i tak bede skakac ze ten co bedzie strzelal nawet sie nie zorientuje ze sie poruszam...noooo tys taka szerokaaaaaaaa ze normalnie jedna noge mi zaslonisz![]()
my bylismy nastawieni ze to potrwa dluzej a tutaj szok w niecaly miesiac sie wyrobilismy![]()
tak jestno to tylko pogratulowac ... no i wyslesz foteczki nowego mieszkanka no i nowych mebli ja szukam jakiejs inspiracji![]()
Ale dosyc wysportowana i tak bede skakac ze ten co bedzie strzelal nawet sie nie zorientuje ze sie poruszam...
A w ogole ale Cie ponioslo z ta noga...
Ja to sie dekoratornia inspirowalam...Bez kitu,zwalilam od nich pare rozwiazan i do dzisiaj zmieniam jak cos nowego,fajnego wykukam...Tv4,niedziela godz 12.30...Bezdiesz w polsce,looknij:-)no to tylko pogratulowac ... no i wyslesz foteczki nowego mieszkanka no i nowych mebli ja szukam jakiejs inspiracji![]()
Ale dosyc wysportowana i tak bede skakac ze ten co bedzie strzelal nawet sie nie zorientuje ze sie poruszam...
A w ogole ale Cie ponioslo z ta noga...
Ja to sie dekoratornia inspirowalam...Bez kitu,zwalilam od nich pare rozwiazan i do dzisiaj zmieniam jak cos nowego,fajnego wykukam...Tv4,niedziela godz 12.30...Bezdiesz w polsce,looknij:-)