k.a.j.a
mammmmamam
Nie martw sie juz jestem i swoim szerokim cialem zaslonie,nawet jakby chcieli strzelacooooooooooooo moja ty wybawczyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiratujjjjjjjjjj ratuj mnie biedna chca zjesc

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw sie juz jestem i swoim szerokim cialem zaslonie,nawet jakby chcieli strzelacooooooooooooo moja ty wybawczyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiratujjjjjjjjjj ratuj mnie biedna chca zjesc

Nie martw sie juz jestem i swoim szerokim cialem zaslonie,nawet jakby chcieli strzelac![]()

my bylismy nastawieni ze to potrwa dluzej a tutaj szok w niecaly miesiac sie wyrobilismycholencia a my tyle czekamydzis mojego pogonie zeby poszed i zapytal tak to jrst jak sie zalatwia przez agencje
![]()

Ale dosyc wysportowana i tak bede skakac ze ten co bedzie strzelal nawet sie nie zorientuje ze sie poruszam...noooo tys taka szerokaaaaaaaa ze normalnie jedna noge mi zaslonisz![]()

my bylismy nastawieni ze to potrwa dluzej a tutaj szok w niecaly miesiac sie wyrobilismy![]()

tak jestno to tylko pogratulowac ... no i wyslesz foteczki nowego mieszkanka no i nowych mebli ja szukam jakiejs inspiracji![]()

ja tez dlugo szukalam inspiracji

Ale dosyc wysportowana i tak bede skakac ze ten co bedzie strzelal nawet sie nie zorientuje ze sie poruszam...
A w ogole ale Cie ponioslo z ta noga...

kiedyssssss w przyszlosci

Ja to sie dekoratornia inspirowalam...Bez kitu,zwalilam od nich pare rozwiazan i do dzisiaj zmieniam jak cos nowego,fajnego wykukam...Tv4,niedziela godz 12.30...Bezdiesz w polsce,looknij:-)no to tylko pogratulowac ... no i wyslesz foteczki nowego mieszkanka no i nowych mebli ja szukam jakiejs inspiracji![]()
Ale dosyc wysportowana i tak bede skakac ze ten co bedzie strzelal nawet sie nie zorientuje ze sie poruszam...
A w ogole ale Cie ponioslo z ta noga...

Ja to sie dekoratornia inspirowalam...Bez kitu,zwalilam od nich pare rozwiazan i do dzisiaj zmieniam jak cos nowego,fajnego wykukam...Tv4,niedziela godz 12.30...Bezdiesz w polsce,looknij:-)
bo mnie chce wypchnac do polandi a on wszytko zalatwi i zrobi
z jednej strony to dobrze z drugiej nie mam na nic wplywu