tygrysek82
Fanka BB :)
blizniak zabierzmnie ze soba na grillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dobre
Zblizam sie do konca pracy i do domku, hurra!!!!!!!
Wieczorkiem wybieram sie na grilla do znajomych, chyba weekend bedzie udany

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
blizniak zabierzmnie ze soba na grillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dobre
Zblizam sie do konca pracy i do domku, hurra!!!!!!!
Wieczorkiem wybieram sie na grilla do znajomych, chyba weekend bedzie udany

i mnieblizniak zabierzmnie ze soba na grillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()

nio ja kawy bez mleka tez nie ruszeja ostatnio 2 dni mleka nie mialam do kawy myslalam ze oszaleje ciagle moj zapominal kupowaca ja z rana bez kawy ani rusz

a teraz litr mleka w lodowce i ani deka kawy:-Tygrys!!!!! Takiego wlasnie informatyka szukam !!! Nie moglabys mi go podeslac na jakas godzinke bo trzeba mi poszperac... w komputerzeCos sie zepsulo
Dobrze place, napewno bedzie zadowolony
![]()

mnie juz landrynki chciala zabrac :-(hehe ta juz bys chcialaTygrys!!!!! Takiego wlasnie informatyka szukam !!! Nie moglabys mi go podeslac na jakas godzinke bo trzeba mi poszperac... w komputerzeCos sie zepsulo
![]()

moj ci on

nie ma sprawy, tylko streszczaj sie, za 3 godz u mnieblizniak zabierzmnie ze soba na grillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()

Myslalam, ze tylko moj taki dzikus z tymi zabawkamimoj uwielbia byc calowanyyyyyyyy nie rusza sie wogole i czeka na nastepne caluskizawsze mo mowie "a teraz zacaluje cie na smierc" ale ma radoche i sie az piszczy ze szczescia...
do pl chyba w sierpniu jade a 13 lipca jedziemy zrobic paszporta do rzymu
moj tez sie boi nowosci to ja klade obok niego i tak patrzy patrzy i za jakis czas jak go nie gryzie to sie zaczyna bawicciagle tak mamy z nowymi zabawkami
ostatnio balonika titi sie wystraszyl ale byl ryk...

Myslalam, ze wszytskie chlopaki tak maja
A moze Twoj ma wloski temperament i dlatego lubi
blizniak zabierzmnie ze soba na grillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
I ja tez chcem ja tez !!!!i mnie![]()
Tygrys!!!!! Takiego wlasnie informatyka szukam !!! Nie moglabys mi go podeslac na jakas godzinke bo trzeba mi poszperac... w komputerzeCos sie zepsulo
![]()
juz lece tylko bikini wloze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie ma sprawy, tylko streszczaj sie, za 3 godz u mnie
ale sie musze nagimnastykowac, przez poryta klawiature, zamiast y wychodzi z i odwrotnie, wiec musze sie kombinowac![]()

Myslalam, ze tylko moj taki dzikus z tymi zabawkamiP A czemu moj nie lubi calowania
Myslalam, ze wszytskie chlopaki tak maja
A moze Twoj ma wloski temperament i dlatego lubi
moze i temperamentcalusnik moj znaczy on nie caluje a obsliniiiiiiii jak nie wiem coooooo
a i maly nei usnie dopuki tata nie da mu buziaka i nie posmera po glowce dotat sie kreci w lozku az dostanie buziaka i tak samo jest tata wychodzi do pracy zawsze buziak