• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrys!!!!! Takiego wlasnie informatyka szukam !!! Nie moglabys mi go podeslac na jakas godzinke bo trzeba mi poszperac... w komputerze:-D Cos sie zepsulo :tak::tak: Dobrze place, napewno bedzie zadowolony :-D:-D:-D:-D

uwazajjjjjjjj bo tygrysek ci poszpera nie tylko w komputerze :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D mnie juz landrynki chciala zabrac :-(

moj uwielbia byc calowanyyyyyyyy nie rusza sie wogole i czeka na nastepne caluski :-D:-D:-D:-D zawsze mo mowie "a teraz zacaluje cie na smierc" ale ma radoche i sie az piszczy ze szczescia...
do pl chyba w sierpniu jade a 13 lipca jedziemy zrobic paszporta do rzymu :-D:-D
moj tez sie boi nowosci to ja klade obok niego i tak patrzy patrzy i za jakis czas jak go nie gryzie to sie zaczyna bawic:-D:-D:-D:-D ciagle tak mamy z nowymi zabawkami :-D:-D ostatnio balonika titi sie wystraszyl ale byl ryk...
Myslalam, ze tylko moj taki dzikus z tymi zabawkami :PP A czemu moj nie lubi calowania:confused::confused:Myslalam, ze wszytskie chlopaki tak maja:confused: A moze Twoj ma wloski temperament i dlatego lubi:-D

blizniak zabierzmnie ze soba na grillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I ja tez chcem ja tez !!!!

Tygrys!!!!! Takiego wlasnie informatyka szukam !!! Nie moglabys mi go podeslac na jakas godzinke bo trzeba mi poszperac... w komputerze:-D Cos sie zepsulo :tak::tak: Dobrze place, napewno bedzie zadowolony :-D:-D:-D:-D

nie ma sprawy, tylko streszczaj sie, za 3 godz u mnie:sorry2:

ale sie musze nagimnastykowac, przez poryta klawiature, zamiast y wychodzi z i odwrotnie, wiec musze sie kombinowac:wściekła/y:
juz lece tylko bikini wloze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
a wogule to jutro maja nam przywiezc mebelki do kuchni i bedziemy z mezowym jev skrecac heheheh ale bede miala frajde bo ja lubie tak sobie czasem pomajstrowac:-D:-D:-D:-D:-D

Myslalam, ze tylko moj taki dzikus z tymi zabawkami :PP A czemu moj nie lubi calowania:confused::confused:Myslalam, ze wszytskie chlopaki tak maja:confused: A moze Twoj ma wloski temperament i dlatego lubi:-D

moze i temperament :-D:-D:-D:-D calusnik moj znaczy on nie caluje a obsliniiiiiiii jak nie wiem coooooo :-D:-D:-D
a i maly nei usnie dopuki tata nie da mu buziaka i nie posmera po glowce dotat sie kreci w lozku az dostanie buziaka i tak samo jest tata wychodzi do pracy zawsze buziak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry