reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
upssssssssssss o mezach inforamtykach ja nic nie pisalam :-D:-D chyba mi sie dostanie :szok::szok: no ale napisalam w gogl dla jaj przystojni informatycy i mi wyskoczyli oni :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a pogode mamy wreczzzzzzzz upalnaaaaaaaaaa gorac jak w piekle :-D:-D slonko i zadnej chmurki na choryzoncie...
Loooo matkooo ten pierwszy od lewej to ideal!!! Nie ma tam numeru telefonu?? Intelekt bijacy od niego az razi:-D:-D:-D Napewno jest rewelacyjnym kochankiem:tak::tak:Ale Ci dobrze z ta pogoda ja chcee do Wloch. A kiedy jedziesz do Pl?

A tak wogole moje dziecko boi sie pilki plazowej:szok::szok::szok::szok: Napompowalam ja a on w krzyk i jk tylko zblizam do niego ta pilke to placze. A teraz go zlapalam i tak wycalowalam, ze sie chyba obrazi na mnie na caly dzien. Wasz dziecka tez nie lubia calowania????

oj Landryna!!!!!!!!!!!! ale sobie nagrabilas u Tygrysa!!!!!!!!!!!!!!!!! moj maz jest programistą i jest pzystojny!!!!!!!! 190 wzrostu!!! mlode cialo 3 mm wloski ( sama je robie raz w miesiacu hehehe:sorry2::sorry2:) :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:a mi fajny tyleczek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i do tego inteligentny bo po 2 kierunkach :-D:-D:-D:-D i co i co?????:-D:-D:-D
Tygrys!!!!! Takiego wlasnie informatyka szukam !!! Nie moglabys mi go podeslac na jakas godzinke bo trzeba mi poszperac... w komputerze:-D Cos sie zepsulo :tak::tak: Dobrze place, napewno bedzie zadowolony :-D:-D:-D:-D

Loooo matkooo ten pierwszy od lewej to ideal!!! Nie ma tam numeru telefonu?? Intelekt bijacy od niego az razi:-D:-D:-D Napewno jest rewelacyjnym kochankiem:tak::tak:Ale Ci dobrze z ta pogoda ja chcee do Wloch. A kiedy jedziesz do Pl?

A tak wogole moje dziecko boi sie pilki plazowej:szok::szok::szok::szok: Napompowalam ja a on w krzyk i jk tylko zblizam do niego ta pilke to placze. A teraz go zlapalam i tak wycalowalam, ze sie chyba obrazi na mnie na caly dzien. Wasz dziecka tez nie lubia calowania????

moj uwielbia byc calowanyyyyyyyy nie rusza sie wogole i czeka na nastepne caluski :-D:-D:-D:-D zawsze mo mowie "a teraz zacaluje cie na smierc" ale ma radoche i sie az piszczy ze szczescia...
do pl chyba w sierpniu jade a 13 lipca jedziemy zrobic paszporta do rzymu :-D:-D
moj tez sie boi nowosci to ja klade obok niego i tak patrzy patrzy i za jakis czas jak go nie gryzie to sie zaczyna bawic:-D:-D:-D:-D ciagle tak mamy z nowymi zabawkami :-D:-D ostatnio balonika titi sie wystraszyl ale byl ryk...

reklama
Do góry