reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cannella w 12 13 i 14 dc tylko ze juz w 14 to przerywaniec wiem o tym tlyko ze to 60% ciaz jest poronnych a my o tym nawet nie wiem i wiesz co zastanawiam sie dlaczego one gina?pewnie juz nie raz moglambyc mama ale nie poradzilo sobie malenstwo tylko dlaczego tak sie dzieje?

reklama
Niestety dotarło to do mnie już w 100%...i wydaje mi się,że dlatego to tak boli...i nigdy się nie pogodzę, że taki dobry człowiek musiał umrzeć...i że w tym życiu już nigdy go nie zobaczę i nie napiję się z nim jego wina:) wolałabym,żeby to mnie spotkało, bo ja w przeciwieństwie do Niego zasługuję na taki los...

Zosiek!! nie mow takich glupot! nikt nie zasluguje na taki los ale widocznie tak musialobyc i nic na to nie poradzisz stalo sie i nieodstanie a bolec w koncu przestanie sama sie przekonasz

ja to samo czase az za szczera jestem wychodze z zalozenia jak kogos nie lubie to po co mam udawac ze jest inaczej:)

ja zawsze mówię głośno moje zdanie;) może dlatego nie mam zbyt wielu przyjaciół:p

cos jak ja:-D

cornelka...wiesz....chlopcy w takim wieku jak Zosi doskonale wiedza skad sie biora dzieci, tyle ze nie wiem dlaczego uwazaja ze im sie to napewno nie przytrafi :-pa pozniej szok i wielkie zdziwienie "no jak to??" :tak::blink:
dzieki ze pytasz, ja przy takiej pogodzie to nigdy dobrze sie nie czuje hehe plecy juz lepiej (chociaz po wczorajszych przytulancach powiem wam ze sie rano podniesc z lozka nie moglam bo czulam sie jakby mi cala gora zesztywniala i jakbym kopa w nie dostala:dry:), troche zoladek odmawia mi posluszenstwa i podbrzusze mnie napieprza ale nie wiem czy to nie od tego leku przeciwzapalnego:nerd: tam to dluuuuga lista jest wypisana dolegliwosci jakie moga wystapic przy zazywaniu, nawet nie czytalam calej hehehe w mostku mnie troche boli ale to do przezycia. Kolezanka przed chwila byla hehe i od razu wyskoczyla ze na strasznie zmeczona wygladam :sorry2: czuje sie jakbym normalnie jakas hipochondryczka byla :-D tyle rzeczy naraz mnie boli, nigdy mi sie cos takiego nie zdazylo i jestem strasznie zla, bo nienawidze jak mnie cos boli :wściekła/y: nie mam co robic w taka pogode tylko latac po lekarzach:no:

Hej ja ledwo zylam,tak mnie głowa napierdzielala ze myslalam ze ją oderwę.Ale po tabletce juz lepiej

CO do samoistnych poronien to niestety jest ich wiele:nerd::nerd:dzieją sie bez przyczyny,poprostu nasz organizm nie zaakceptował fasolki,moze byla jaks wadliwa czy cos.Ja czytalam ostatnio marcówki 2010 to tam własnie pisala dziewczyna ktora przed planowana @ zrobila 4 testy i wyszly pozytywnie,potem po kilku dniach spoznienia przyszla @ i powtorzyla testy i niestety 1 kreseczka.fasolka sie nie przyjela,a dziewczyna juz taka uradowana byla.Gdyby testów nie zrobila nie wiedziala by nawet o tym.Dlatego ja juz nigdy przed planowana @ nie bede robila testów dopiero 2-3 dni po spoznieniu,chocbym miala nie spac po nocach.Bo wole mysleć,ze to @ sie spoznia zpowodu stresu czy coś,niz miec swiadomość,ze rosła we mnie fasolka,ale niesety moj organizm jej nie przyjął.

reklama
Kinga to dobrze ze juz lepiej a w nocy to za duzo wygibasow bylo:p moze to i po tych tabletkach tak sie czujesz a dlugo masz je jeszcze brac?
a bo tu chora jestes i jeszcze dzieci dom wiec pewnie dlatego tak zle wygladasz powinnas zrobic sobie male wakacje:)

Mazia yhy tak wlasnie jest ze te sponiajace sie okresy to pewnie fasolka ale jak przychodza to znak ze ona umarla ehh smutne to lepiej nie myslec o tym

Do góry