wiktoria12
Mama i żona :)
no i nikogo nie ma :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no no to sie szykuje fajny dzionekCo tak spokojnie? Ładna pogoda to na spacerki, co? A my wróciliśmy od mojej mamy. Zostawiliśmy jej Witusię. Mama powiedziała, że nie odda nam jej wcześniej jak w niedzielę popołudniu( no, pod warunkiem, że nie będzie płakać do mamy i taty, hihi). Oby, jak ja marzę o wolnym weekendzie. O 2 nad ranem jedziemy na rybki , ponieważ mam y dużo dnia dla siebie, zostaniemy dłużej, ja se poopalam, zrelaksuje, ale bedzie fajnie. Tak więc jutro u raczej nie zajrzę, bo jak przyjedziemy to odespać i troszkę powariować, żeby w niedzielę znów odespać, hihihi, ale plany-ciekawe co z tego będzie...
Zycze udanej pogody i spełnienia planów.Co tak spokojnie? Ładna pogoda to na spacerki, co? A my wróciliśmy od mojej mamy. Zostawiliśmy jej Witusię. Mama powiedziała, że nie odda nam jej wcześniej jak w niedzielę popołudniu( no, pod warunkiem, że nie będzie płakać do mamy i taty, hihi). Oby, jak ja marzę o wolnym weekendzie. O 2 nad ranem jedziemy na rybki , ponieważ mam y dużo dnia dla siebie, zostaniemy dłużej, ja se poopalam, zrelaksuje, ale bedzie fajnie. Tak więc jutro u raczej nie zajrzę, bo jak przyjedziemy to odespać i troszkę powariować, żeby w niedzielę znów odespać, hihihi, ale plany-ciekawe co z tego będzie...
agnes napisz na naszym wątku garowym przepis na zupke szpinakową bo szpinak to ja lovam bardzo![]()
oj wiki cos osttanio malutko z nami piszeszWitam wszystkich ja tylko wpadłam sie przywitac nie poczytam bo sporo tego a dzieci mi jeszcze nie spią zaraz ich kłade spac miłego wieczoru
oh Ty palaczu niedobryZycze udanej pogody i spełnienia planów.
Kochane przeczytałam troche ale juz nie dam rady wiecej oczy mnie juz bolą ale czytałam ze pytałyscie o rączke kamilka jest dobrze zaraz po opazeniu włożyłam mu reke do zimnej wody nie ma sladu po oparzeniu.Dzieci juz spią a ja zasówam na balkon zapalic![]()