reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka juz spi :tak::tak::tak::tak:

medeuska idź że do dentysty :tak::tak::tak::tak:
no bede musiala. bo mi si kurde na dole 4 zaczyna psuc od dolu jakos-mialam tam kamien na niej a teraz mi sie psuje, wczoraj zauważylam:baffled::baffled:
i kurcze niedobrze...:sorry2: bo w tym miesiac tu sobie chyba tylko pomarz o dentyscie bo pieniedzy brak:sorry2::sorry2:

reklama
A tak wygląda wymęczone dziecko po całodziennych szaleństwach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC03108.jpg
    DSC03108.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 34
Witam wieczorem!

Dzieci pokąpane, nakarmione i śpią a ja mam chwilkę dla siebie. Męża niestety nie ma więc żeby nie czuć się samotnie to ja na BB;-)

Pozdrawiam!

Idę luknąć coście naklikały

Fajnie, że możecie sobie przez skype pgadac, to zawsze jakis kontakt :tak:
zawsze to cos:tak::-)
A tak wygląda wymęczone dziecko po całodziennych szaleństwach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Śliczna jest
Witam wieczorem!

Dzieci pokąpane, nakarmione i śpią a ja mam chwilkę dla siebie. Męża niestety nie ma więc żeby nie czuć się samotnie to ja na BB;-)

Pozdrawiam!

Idę luknąć coście naklikały
witaj ja już uciekam spac dobranoc

skoro nikogo nie ma , to ja ide spać,przecież sama ze soba gadać nie będę.
jeszcze nie zwariowałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pewnie jak ja pójdę to wszystkie sie pojawicie,no trudno.
dobrej nocki:-)

T
Nie wiem czy wam mowilam wczoraj na bilansie lekarz sie mnie pytal ile mleka sztucznego pije Emily ja mu mowie ze 2X250ml a on do mnie ze jedna flaszke mam jej juz odstawic a nastepna za jakis czas tak zeby jak bedzie miala roczek juz jej mleka nie dawac tylko normalne posilki :szok::szok::szok: powiedzial ze w tym sztucznym mleku nic nie ma dobrego duzo bialka itd ze normalne posilki beda dla niej zdrowsze a i powiedzial ze moge juz jej pomalu krowie mleko dawac:tak::tak::tak:

Mój Maciuś rok skończył i je przez dzień już normalne posiłki ale rano i wieczór butla z kaszą musi być:tak: a mleka krowiego nie może tak jak i Krzysiek bo skaza:baffled:

Co tak spokojnie? Ładna pogoda to na spacerki, co? A my wróciliśmy od mojej mamy. Zostawiliśmy jej Witusię. Mama powiedziała, że nie odda nam jej wcześniej jak w niedzielę popołudniu( no, pod warunkiem, że nie będzie płakać do mamy i taty, hihi). Oby, jak ja marzę o wolnym weekendzie. O 2 nad ranem jedziemy na rybki , ponieważ mam y dużo dnia dla siebie, zostaniemy dłużej, ja se poopalam, zrelaksuje, ale bedzie fajnie. Tak więc jutro u raczej nie zajrzę, bo jak przyjedziemy to odespać i troszkę powariować, żeby w niedzielę znów odespać, hihihi, ale plany-ciekawe co z tego będzie...

jak jeszcze nie bylam w ciąży z Maćkiem to raz na miesiąc zawozilam dzieci do mamy i jechalam na weekend do męża to były nasze 3 dni:-p:-p:-p

Fajnie, że możecie sobie przez skype pgadac, to zawsze jakis kontakt :tak:

My mamy na komórce za darmo rozmowy ze sobą i gadamy nawet kilka razy...ale jednak wolalabym aby był w domu, przytulić się poczuć ciepło...pomilczeć ale razem!

Cudny widok. Dzieci są najkochańsze jak śpią:tak::tak::tak::-D

No to moj M juz poleciał:tak:
Ale jest masakra-o wiele gorzej i ciezej niz sie spodziewałam:no::no::no:
Dominik mi cały czas plakal i mowil ze nie moze o Nim zapomniec:no::no::no:Ja patrzac na Niego sama tez wyłam:no:
Tylko dziewczynki byy cały czas mega zadowolone:-Dale to chyba tylko dlatego ze za duzo z tej sytuacji nie rozumieja:no:

Teraz Dominis siedzi ze mna w salonie i oglada bajki,a mlode juz spia

reklama
Do góry