reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam :-) mąż pojechal na pogrzeb wziąl Wojtka niebotrzebnie :no: ja gotuje rosołek ,dziewczynki oglądaja jakis teleturniej a ja Witam sie z wami ;-)nic mi sie nie chce nie byłam na zakupach a troche rzeczy brakuje :baffled: moze jak m wróci to wyjdziemy na zakupy Slonko swieci ja wczoraj mialam wieczorem zajrzeć ale tak mnie pochlonęła ksiązka Janusza L.Wisniewskiego "BIKINI" Bikini | Wiśniewski Janusz Leon → Księgarnia Gandalf ze zapomnialam o bozym swiecie nawet nie pilnowalam Gabi i usikala 5 par majtusiów i 2 pary spodenek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale ze mnie matka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok: jak zalpę jakąs dobra ksiązke to wszystko wali sie a ja siedze i czytam Idę zobaczyc co z moim rosołkiem wczoraj troche sciełam sie z męzem Pije herbatke taką odchudzjącą dla facetów ( http://www.slimfigura.pl/nasze_produkty/system_slimfigura_men/system_slimfigura_men.html ) a staram sie gotowac diettycznie a on wczoraj wrocil od kolegi po 23 i zacząl sie napychac wiec ja mowie po co herbate pije (wcześniej juz piłkilka razy i bardzo mu pomagała )po co moje starnia jak on to w d.... Wkur.....Mowie moze zmądzrejesz jak butyCi dzieci beda wiazac i siurka swojego nie zobaczy bedzie musial luterko brac, coraz trudniej spodnie mu kupic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odchudzanie zaczyna sie od glowy trzeba chciec a nie obzeraz sie i wszystko munagadalm to rano sie wogole do mnie nie odzywal :-(

Ostatnia edycja:
reklama
tak jak myslałąm pusto tu okropnie:tak::tak::tak:

Witam :tak:

My dzisiaj na działkę lecimy:tak:

YouTube - Evian Roller Babies US
słodkie,swietna reklama :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka juz kapała sie w basenie,polatała po ogródku,teraz biega po pokuju na golasa,zaraz coś zje i powoli będziemy szykowac sie do drzemki.a jak ona usnie to ja skoczę na zakupy:tak::tak::tak::tak:

Wasze dzieci też teraz mało jedzą.Oliwke teraz to trzeba zmusac do wszystkiego,zje troszeczke i juz mówi ze nie chce.więc daje jej częściej ale po troszku i bardzo dużo pije.

Witam mamuŚki:-) Chyba wszystkie zajete porzadkami i zakupami bo pusto... Jeszcze nie było tak żebym z 10str nie miała do nadrobienia...:-)
Ja obiadek mam, pranie wisi. Jeszcze na zakupy po południu a wieczorem może gril.

Mama Helenki świetny ten filmik:-D:-D:-D

A gdzie twój pojechał bo nie pamiętam kiedys cos mówiłaś i na ile no Dominik płakał nie dziwie sie Martynka też była smutna jak tatus jechał do pracy też płakała.

Aniu piszemy czasem bo ciezko sie czasem dogadac strasznie przerywa czasem sie dogadamy ale czasem nie.A piszemy tez bo tak nam prosciej i pikantniej:zawstydzona/y::-p
flircik przez skypa:-p jasne ze milutko sie robi wtedy
Witam sobotnio nocka taka sobie zaraz biore sie za sprzątanie jutro może koleżanka wpadnie :tak::tak::tak:no i tak nikogo jeszcze nie ma ide sobie kawe zrobic.Acha co do palenia to nie pale dużo ja raczej popalam sobie bo wypalle tylko 1 papieroz dzienie znaczy wieczorem bo przez dzien nie mam czasu i mi sie nie chce ale M obiecał mi że już palił nie bedzie wiec ja też nie bede tylko ze on nie wie ze ja pale:tak::-D
ja tam nic do palaczy nie mam jak chca to niech sie truja ale wkur:wściekła/y: jak stoja na przystankach pala i zatruwaja powietrze, albo pala w wnidach, normalnie bym im te pety na czole gasila.Kiedys to sasiada zjebalam ze pali w windzie:-D
hejka.:-)
u mnie dzis taki upał że już o tej godzinie nie daje sie wytrzymać.wyciągneliśmy wentylatorbo normalnie niewyróbka :tak::tak::tak::tak:

nie mam siły na nic przez ten upał:tak::tak::tak::tak:
kochana u nas wentylator juz dawno wyciagniety z szafy my spimy nawet przy wentylatorze:tak:
zazdroszcze moj niejest zly z synem pojdzie wszedzie ale z emilka juz nie bo sie boi najbardziej tego ze mu zrobi kupe a on powiedzial ze niebedzie dziewczynki wycieral bo sie boi
moj mi gadal ze Laure wezmnie na rece jak juz bedzie taka bardziej stabilna czykli gdzies za 3mc a mial ja na rekach odrazu przy porodzie:-D
tak jak myslałąm pusto tu okropnie:tak::tak::tak:

słodkie,swietna reklama :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka juz kapała sie w basenie,polatała po ogródku,teraz biega po pokuju na golasa,zaraz coś zje i powoli będziemy szykowac sie do drzemki.a jak ona usnie to ja skoczę na zakupy:tak::tak::tak::tak:

Wasze dzieci też teraz mało jedzą.Oliwke teraz to trzeba zmusac do wszystkiego,zje troszeczke i juz mówi ze nie chce.więc daje jej częściej ale po troszku i bardzo dużo pije.
Laura zjada 4 posilki wiec normalnie ale raczej wiecej wieczorem niz za dnia
Witam mamuŚki:-) Chyba wszystkie zajete porzadkami i zakupami bo pusto... Jeszcze nie było tak żebym z 10str nie miała do nadrobienia...:-)
Ja obiadek mam, pranie wisi. Jeszcze na zakupy po południu a wieczorem może gril.

Mama Helenki świetny ten filmik:-D:-D:-D

normalne w weekend ze jest pusciej

Kazda stara sie wysprzatc zakupki zrobic a to jeszcze obiad i chlop w domu:-D:-DMojego nie ma wiec mam luzik ale i tak wszystko zrobilam co sie dalo.
Teraz bedzie trzeba Laurze dac zupke
Pranie musze jeszcze powiesic i czekam na telefon od Agnieszki bo zaprosilam ja do siebie
Taki dzis upal ze masakra:baffled:

Halo halo wrócilam z basenu- troszkę sie opaliłam mimo ze od slonka uciekałam raczej:-D:-D:-D
M zjarany a pati calyd zien w wodzie wiec prawie wcale:-D:-D:-D

teraz gotuje fasolke szparagową zjemy i jedziemy zawiezc Patryka do Beaty- do poniedziałku spokój;-);-):sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

mamita tez ja mam- znaczy sie podobna:tak: ale to moge tylko raz na tydzien-disiaj akurat sobie zrobilam rano- nestty n mnie tylko działa na jeden dzien- a w sumie to do nastepnego umcia- czyli dzisiaj do powrotu z basenu:-D:-D:-D:-D

musze ta z gliss kur kupic w sprayu z jedwabiem, bo w sprayu jest dla mnie najlepsza:tak::tak::tak::tak:

spadam zrobic ta fasolke i sie triche ogrnąc...

ah.. i jescze alergia mi dzisiaj wróciła:baffled::baffled: cały dzien kicham smarkam i łzawię:baffled::baffled::baffled:cos pyli:-:)-:)-(

reklama
witam dziewczynki:happy:
juz raz napisałam dzisiaj big posta z cytatami i mi go wcieło ojawił się jakiś komunikat i dupa blada:wściekła/y:drugi raz nie piszę go o nie:no:
wczoraj pracowałam do 22.20 w domku byłam przed 23:tak:dzisiaj od 9 do 12 więc super a jutro mam wolne:tak::tak:
u nas upał na maxa ale jak wracałam z pracy to tak luneło i zagrzmiało że wróciłam mokra do majtek:rofl2:
jak wróciłam w domku wsio wysprzątane obiadek podszykowany pranie wyprane rozwieszone no normalnie chłop mnie rozpieszcza:-D:-D:-D
za to jak wróciłam oni byli na zakupach w realu ja upocona wskoczyłam pod prysznic nagle słyszę jakiś łomot wychodzę z natrysku a tu huk jak diabli walił grad wielkości piłeczek pingpongowych wycieram się balsamuje i nagle błysk -cholera okno w kuchni otearte na rościerz jak weszłam to kuchnia była cała usłana gradem pół wiadra kulek zebrałam a drugie pół wody i potem znów prysznic bo się zmachałam:szok::rofl2:
julka poszła na noc do tatusia adam u babci chyba jeszcze tydzień zostanie a do nas dzisiaj mama piorta przyjeżdrza ale chyba tylko do jutra do wieczorka to mamy w planach wyprawę na różankę bo tam o tej porze roku jest ślicznie ponad 5 tysięcy róż alejki no bosko jak nie zapomnę aparatu to napstrykam zdjęć:tak::tak:

Do góry