Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) mąż pojechal na pogrzeb wziąl Wojtka niebotrzebnie
ja gotuje rosołek ,dziewczynki oglądaja jakis teleturniej a ja Witam sie z wami ;-)nic mi sie nie chce nie byłam na zakupach a troche rzeczy brakuje
moze jak m wróci to wyjdziemy na zakupy Slonko swieci ja wczoraj mialam wieczorem zajrzeć ale tak mnie pochlonęła ksiązka Janusza L.Wisniewskiego "BIKINI" Bikini | Wiśniewski Janusz Leon → Księgarnia Gandalf ze zapomnialam o bozym swiecie nawet nie pilnowalam Gabi i usikala 5 par majtusiów i 2 pary spodenek 

ale ze mnie matka 

jak zalpę jakąs dobra ksiązke to wszystko wali sie a ja siedze i czytam Idę zobaczyc co z moim rosołkiem wczoraj troche sciełam sie z męzem Pije herbatke taką odchudzjącą dla facetów ( http://www.slimfigura.pl/nasze_produkty/system_slimfigura_men/system_slimfigura_men.html ) a staram sie gotowac diettycznie a on wczoraj wrocil od kolegi po 23 i zacząl sie napychac wiec ja mowie po co herbate pije (wcześniej juz piłkilka razy i bardzo mu pomagała )po co moje starnia jak on to w d.... Wkur.....Mowie moze zmądzrejesz jak butyCi dzieci beda wiazac i siurka swojego nie zobaczy bedzie musial luterko brac, coraz trudniej spodnie mu kupic 

odchudzanie zaczyna sie od glowy trzeba chciec a nie obzeraz sie i wszystko munagadalm to rano sie wogole do mnie nie odzywal :-(

Ostatnia edycja: