reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hejjjjjjjjjjj ja padnieta jestem , Fifi ostatnio 6 30 juz wyspany wiec wstaje z kurami:baffled::baffled: litry kawy nie pomagaja:baffled: do tego zmeczona , zaczelam sie pakowac mieszkanie cale w kartonach ruszyc sie juz nie da a w szafacj ciagle pelno rzeczy niespakowanych:baffled::nerd::nerd: ogolnie zapowiada mi sie ciekawy tydzien na pakowaniu spedzony i nastepny jeszcze ciekawszy na rozpakowywaniu i sprzataniu:nerd::nerd: czy ktoras ma nadmiar wolnego czasu i chce odwiedzic Tygrysa w tych jakze ciezkich dla niego dniach?????????????????/:cool2::cool2:

a tak wogule to wczoraj mielismy zabawna historie z naszym dzieckiem:-D Fifi robuil strajk glodowy wczoraj i kategorycznie odmawial spozywania czegokolwiek maeka , obiadku deserku wiec polozylismy go na lozku a sami zamowilismy pizze ( mamusia mi ochoty narobil:zawstydzona/y::zawstydzona/y:) rozlozylismy ja w pudelku na lozku obok Fifa i sie tam tez polozylismy jak moje dziecko zobaczylo ta pizze i chyba poczul jej zapach gdyz nagle tak zaczal mlaskac jakby jadl cos i caly czas patrzyl sie na to pizze normlanie ja sie poplakalam ze smiechu:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D ale mleka nie chcial:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziendobry laseczki, co tu znow takie puchy:szok: Wstawac !!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry:
Wszystekiego naj naj dla piekniej Zuzienki, sto lat malutka !!
Ja dzis wyspana, wypoczeta, wysylam chlopakow na jakis spacerek a sama dalej wypoczywam az sie zmecze:-D:-D

hejjjjjjjjjjj ja padnieta jestem , Fifi ostatnio 6 30 juz wyspany wiec wstaje z kurami:baffled::baffled: litry kawy nie pomagaja:baffled: do tego zmeczona , zaczelam sie pakowac mieszkanie cale w kartonach ruszyc sie juz nie da a w szafacj ciagle pelno rzeczy niespakowanych:baffled::nerd::nerd: ogolnie zapowiada mi sie ciekawy tydzien na pakowaniu spedzony i nastepny jeszcze ciekawszy na rozpakowywaniu i sprzataniu:nerd::nerd: czy ktoras ma nadmiar wolnego czasu i chce odwiedzic Tygrysa w tych jakze ciezkich dla niego dniach?????????????????/:cool2::cool2:

a tak wogule to wczoraj mielismy zabawna historie z naszym dzieckiem:-D Fifi robuil strajk glodowy wczoraj i kategorycznie odmawial spozywania czegokolwiek maeka , obiadku deserku wiec polozylismy go na lozku a sami zamowilismy pizze ( mamusia mi ochoty narobil:zawstydzona/y::zawstydzona/y:) rozlozylismy ja w pudelku na lozku obok Fifa i sie tam tez polozylismy jak moje dziecko zobaczylo ta pizze i chyba poczul jej zapach gdyz nagle tak zaczal mlaskac jakby jadl cos i caly czas patrzyl sie na to pizze normlanie ja sie poplakalam ze smiechu:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D ale mleka nie chcial:-D:-D:-D:-D
Tygrys bo on prawdziwy chlop jest, a nie jakis maminsynek, nie bedzie jadl mleczka tzreba mu bylo dac pizze i browarka jak na prawdziwego mezszczyzne przystalo !:-D

ja też niestety nie pomogę:no::no:nigdy nie byłam nad morzem zawsze wakacje spędzałam nad Solina;-)

solina jest pieknaaaaaaa plynelam tym statkiem po solinie i wypilismy tylko po redsie i normalnie taki odlot mialam ze szok nie moglam na nogach ustac... sliczxnie tam jest... a bylismy u rodziny w sanoku :zawstydzona/y:

A wogole to dzien dobry :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nieprzywitalam sie co za chamstwo:zawstydzona/y: troche jeszccze spiaca jestem bo do 2.30 w nocy czekalam na mojego Amo az z robola wroci... no i jak bral prysznic dziecko mi obudzil i pozniej maly nie mogl zasnac... wiec dzis kawa za kawa a po poludniu lecimy na jakies polowanie... jak znow cos nam w tym nie przeszkodzi :wściekła/y:
Dzis dzien lenia mam obiad gotuje Amo, posprzatal z rana,malego przebral,wykapal no i wrezcie pierwszy raz zalozyl dobrze pampersa :shocked2:i nic nie musialam poprawiac...huraaaaaaaaaaa jak chce to zrobi cos pozadnie... a widze ze po wczorajszym upadku malego:-( zrozumial jak cenne sa chwile z malym i jak szybko mozna wszytko stracic tuli caluje dzis malego od ranca :-D:-D:-D

Aaale Ci zazdroszcze, a tak wogole dlugo juz jestes w tym pieknym kraju? I jak piznalas Ami-Italiano jesli nie jestem zbyt wscibska?

nie rozumiem pytania napisz po polsku :-D:-D:-D
Ej Landryna z Toba to chyba trza po Wlosku, czego tu nie rozumiec:confused:Jak dlugo jestes we Wloszech i jak poznalas swego Amo. Hmmm chyba to slonko Ci troszke przygrzalo:-D:-D:-D:-D A z tym upadkiem to widze, ze nie tylko Ty taka przewrazliwiona, jak moiwsz mezunio tez go od rana caluje, ja nie wiem co to bedzie jak on sobie obetrze kolano (tfu tfu nie daj boze) Musicie se szybko walnac curunie, zeby polowe tej milosci na nia przelac:-D

Dzień dobry kobitki :-)

Sto lat dla Zuzi!!!

No ja bym Ci chętnie pomogła, tylko kto zajmie się dziećmi???? :-D:-D:-D A tak przy okazji-nienawidzę przeprowadzek i pakowania-już wolę rozpakowywać. Moja ostatnia przeprowadzka wyglądała tak, że pojechaliśmy z moim G do kalisza i spakowaliśmy wszytsko w kartony w dwa dni. A potem jednego dnia pojechaliśmy tam i mój G z dwoma znajomymo zapakowali wszystko do samochodu ciężarowego i zajęło im to dwie godzinki. Gorzej było z rozpakowywaniem, bo zajęło mi to dwa miesiące :-D

tygrysku a co do spacerku, to nie mogę się dogadać z moim G. Ma wolny weekend 18 i 19 lipca, ale nie wie jeszcze, zy nie pojedzie na działkę. 25 i 26 miał wyjechac z kolegami na weekend, ale cos mi wczoraj wspomniał, ze jednemu cos wypadło i chyba nie pojadą. Myślałam, ze sie umówimy 12 lipca, bo mó G ma wtedy szkołę, ale krótko-no ale doczytałam, ze macie przeprowadzkę. Trzeba będzie cos pomyśleć...

Hej Babeczki
100 latek dla Zuzi:-)
Juz po weselu nogi mi do d..wchodza ale zaliczam impreze do udanych:-):tak:
Pati w kosciele była idealnie grzeczna podczas przysiegi zaczeła tylko na cały kosciół da da dyyy gadac swym pieknym głosikiem moze tez chciała za mąż wychodzić:confused:
Po obiedzie odwezlismy ja do domku uspilismy i zasneła pod opieką kumpelki a wrocilismy o 6 rano:szok: ok 5 min przed jej pobudką wiec nawet nie wie ze nas nie było;-) ale teraz oczy na zapałkach:baffled:
Widze ze odwiedziła nas Monia i Yoka hejka fajnie ze u Was oki:tak:
Wszystkiego pewnie nie nadrobie bo oczy mi sie w ekran gapic długo nie pozwalaja ale buziaczki dla wszystkich zdrówka dla Mamusi powodzenia w przeprowadzce Tygrusku i wogule samych pozytywów :tak:

reklama
sto lat dla Zuzolka!!!
a my u rodzicow,grillek i ....coca cola:-D
i wiecie co??zapomnialam jak dokladnie pisalam login i zajelo mi spora chwile zeby moc te kropki sobie przypomniec:szok::-D:-D
milej niedzielki mamusie!!
cuksie,owocnego polowania:-):-)

Do góry