reklama
renia200
mama Victorki :)
Witam
Wszystkiego najlepszego dla naszej kochanej Zuzi!!!!!
ja teraz sobie uswiadomilam ze Vicusia konczy jutro 7 miesięcy

Wszystkiego najlepszego dla naszej kochanej Zuzi!!!!!
ja teraz sobie uswiadomilam ze Vicusia konczy jutro 7 miesięcy

L
landryneczka_1982
Gość
Ale puchy 

Ja czekam az moj Amo przyniesie pizze
maly dzis polegl od 19 spi
a ja chcialam isc na koncert
u nas jakis orgaznizuja slychac muzyczke i tylko to mi pozostaje sluchac w domu 
milej nocki ja juz chyba dzis nie wejde
bay bay

Ja czekam az moj Amo przyniesie pizze

milej nocki ja juz chyba dzis nie wejde
bay bay
mamusia2008
mamusia Karolinki
ale puchy

mamusia2008
mamusia Karolinki
no mój mezulek właśnie robi murzynka tego od kokusi;-);-);-)Witam
Zaczęłam czytać bb od wątków kulinarnych i zgłodnałamwięc ide coś wszamac
, a potem poczytam co u was
![]()
Ufffff udało się, nadrobiłam zaległości

Witajcie, my tak jak wspomniała Mamusia byliśmy nad jeziorkiem...niestety sloneczko nie bylo dla mnie laskawe i non stop chowało się za chmurki

więc z opalenizny nici:-
-
-
-(pewnie jutro bedzie bezhmurne niebo
nadrobie inne watki i zmykam spac
a wiec dobranoc;-);-);-);-)

Witajcie, my tak jak wspomniała Mamusia byliśmy nad jeziorkiem...niestety sloneczko nie bylo dla mnie laskawe i non stop chowało się za chmurki

nadrobie inne watki i zmykam spac
a wiec dobranoc;-);-);-);-)
pytia
Fanka BB :)
Cześć kochane!
Weekend przeleciał jak zwariowany. Wczoraj dopołudnia wycieczka w góry, popołudniu Jasiu był zaproszony na urodziny koleżanki, więc wyprawa z dwójką. A dzisiaj mieliśmy znajomych na grillu. W związku z czym nie miałam czasu zajrzeć na bb. I pewnie dziś już zaległosci nie ponadrabiam, może jutro się uda :-)
Weekend przeleciał jak zwariowany. Wczoraj dopołudnia wycieczka w góry, popołudniu Jasiu był zaproszony na urodziny koleżanki, więc wyprawa z dwójką. A dzisiaj mieliśmy znajomych na grillu. W związku z czym nie miałam czasu zajrzeć na bb. I pewnie dziś już zaległosci nie ponadrabiam, może jutro się uda :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
hej;
chyba zgaszę światło i przyjdę rano, bo teraz to tu na pewno nikogo nie będzie...
dobranoc
chyba zgaszę światło i przyjdę rano, bo teraz to tu na pewno nikogo nie będzie...

dobranoc
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
To co? Ja zapalam i odsłaniam okna. Dzień dobry mamuśki.
Ogromne całuski. Dużo słoneczka w życiu i wiecznych usmiechów na buzkach. Oraz zawsze posłusznych rodziców z okazji siódmego miesiączka dla Victrii, Zuzi i Majeczki życzy ciocia z Natalką
Ogromne całuski. Dużo słoneczka w życiu i wiecznych usmiechów na buzkach. Oraz zawsze posłusznych rodziców z okazji siódmego miesiączka dla Victrii, Zuzi i Majeczki życzy ciocia z Natalką