reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

agniesiak ja jeszcze bede dzwonila rano do niego na ktora konkretnie , bo dzwonilam tydzien temu i sie umawialam. wolalam wczesniej zeby bc pierwsza i nie stac w kolejce bo to dobry lekarz :tak: no i pewnie mnie przyjmie tak o 14 jak ostatnio. tylko sie zastanawiam bo kurcze wczesniej wizyta u niego kosztowala 70 zl a nei wiem jak jestemw ciazy ile wezmie ... kurcze a tak niezrecznie mi sie pytac przez telefon :/ jak myslicie wezmie wiecej ?? na ostatniej wizycie tez mnie badal i robil usg i zdjecia....

reklama
no jakos cicho sie zrobilo na watku pewnie dziewczyny czekaja na testowanie ;-)

ej , sluchajcie bo bolal mnie brzuszek do wczoraj popoludnia tak jak po owulacji no a od wczoraj juz mnie nie boli tylko cycuchy bola.... czy to nic zlego ze juz nie pobolewa?? wiecie jak bolalo to zawsze wiedzialam ze fasolka jest a teraz to juz nie wiem czy to dobrze :-(

kurcze przez fasolke to jak sie walne spac w nocy tak szybko zasypiam ale sie srednio budze o 4-5 godzinie i ide siurać :-D co tez mis ie nigdy nie zdarzalo :-p najgorsze jest to ze od tego memontu kiedy wstaje w ocy nie chce mi sie juz spac :baffled:

A to ja śpie prawie 24 godziny na dobe.. Jak bym mogła to bym łóżko ze sobą wszędzie brała i non stop spała.. eh. Jak kłade się do łóżka to tak jeszcze z 2 - 3 godziny nie moge zasnąć, a później śpie jak zabita do 12tej w południe.. Ale to właśnie tylko wieczorem tak mam że zasnąć nie moge. Wogóle taka nie do życia jestem.. JHak sie bude to towarzyszą mi mdłości.. Obiad dziś ledwo zjadłam bo co kęs to mi sie wszystko cofało.. I jeszcze ta pogoda.. Za duszno jest ;/

Ja już też się martwię:-( Bo piersi mnie troszeczkę pobolewają jak ich dotkne z boku ..:-( @ nie mam... 3 testy mi wyszly pozytywne.. a na innym watku czytałam o dziewczynach co mialy pozytywny test a w ciązy nie były.. buuu:-:)-( To moja tez upragniona, pierwsza ciąża.. Nieraz mnie poboli brzusiu jak jestem już zmęczona.. Wczoraj np mnie pobolewał bo calutki dzien na nogach i tyle wrażen miałam bo moi bracia i przyszła bratowa przylecieli do Polski. Ale i tak się martwię..:-(

Pewnie, strasz mnie.. heh. Ja zrobiłam jeden test. A jednak wierze że to fasolka i nie martwie sie że się myle.
Tobie to dobrze.. Mnie cycuchy bolą przy każdym dotyku.. 'Wylewają sie' ze stanika.. i ogólnie wole chodzić bez biustonosza bo mnie nie gniecie i tak bardzo nie bolą..

agniesiak ja jeszcze bede dzwonila rano do niego na ktora konkretnie , bo dzwonilam tydzien temu i sie umawialam. wolalam wczesniej zeby bc pierwsza i nie stac w kolejce bo to dobry lekarz :tak: no i pewnie mnie przyjmie tak o 14 jak ostatnio. tylko sie zastanawiam bo kurcze wczesniej wizyta u niego kosztowala 70 zl a nei wiem jak jestemw ciazy ile wezmie ... kurcze a tak niezrecznie mi sie pytac przez telefon :/ jak myslicie wezmie wiecej ?? na ostatniej wizycie tez mnie badal i robil usg i zdjecia....

Mój lekarz bierze 90 zł niezależnie od tego czy to zwykła wizyta czy 'ciążowa' :) Tak więc Twój lekarz też raczej weźmie tyle samo co zawsze :) ale moge się mylić.

A ja znów mam wolne bo okazało się, że Filipek którym się opiekuje ma ospę:baffled: a ja nie przechodziłam.. Najgorsze, że różyczki też nie:szok: Muszę zaraz spisac wszystkie pytania do lekarza bo inaczej mi sie wszystko pozapomina:zawstydzona/y::-D

A ja znów mam wolne bo okazało się, że Filipek którym się opiekuje ma ospę:baffled: a ja nie przechodziłam.. Najgorsze, że różyczki też nie:szok: Muszę zaraz spisac wszystkie pytania do lekarza bo inaczej mi sie wszystko pozapomina:zawstydzona/y::-D

Oj różyczka ponoć jest groźna jak sie jest w ciąży.. Ja nie miałam różyczki, ale byłam szczepiona przeciw niej. He he ja też zasypie lekarza pytaniami ;)

Moj mąż powiedział ze przemyslał bardziej sprawe i niechce drugiego dziecka narazie.. Jestem załamana:(

:( Może zmieni zdanie.. Nie załamuj sie :):* Jesteśmy z Tobą :*

Moj mąż powiedział ze przemyslał bardziej sprawe i niechce drugiego dziecka narazie.. Jestem załamana:(
Współczuję CI Kochana:-( Ale może zmieni zdanie.. może jak synek podrośnie..i zabraknie mu maleństwa..?

Oj różyczka ponoć jest groźna jak sie jest w ciąży.. Ja nie miałam różyczki, ale byłam szczepiona przeciw niej. He he ja też zasypie lekarza pytaniami ;)

:( Może zmieni zdanie.. Nie załamuj sie :):* Jesteśmy z Tobą :*
Przeciw różyczce też byłam szczepiona:-p:-)

reklama
WItam w ten piękny poranek:-D Co tu takie pustki? Dziewczyny pisac, pisac, szefowie w pracy nie widzą;-):-D
Mój M już na koloniach z dzieciakami ze świetlicy więc siedze już osamotniona. Jutro ide do gina a w środe pojade do mamy:tak:
Kurcze, niechcący skasowałam suwaczek z BB i musze nowy wykombinowac:-p

Do góry