reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

hejka a my dzis chrzciny mamy i idę się szykować :-) sałatkę juz zrobiłam nie wiem czy nie przesadzisłam z ilością :szok::-D

miłej niedzieli

reklama
to miłych chrzcin życze:tak::tak::tak:a sałatka .....zjedza na pewno a jaka robiłas???
My jedziemy zaraz na msze za tescia, a potem zobaczymy...Domcie juz jutro zabieramy:happy2::happy2::happy2:

miłej niedzieli laseczki:cool2:

Witam :-) Mnie pogoda odpowiada :tak:
Anita super że u was prace remontowo-porządkowe tak sprawnie idą :tak:
Agawa udanej imprezki :-)
Agunia kiedy ta Doma tak urosła :szok:;-)

A u nas pomalutku - Karola jeszcze piżamowo :-D, ja kawkowo a T niestety pracowo - ale tylko do 15tej :-)
Miłej niedzieli :-)
sundaysig.jpg

Hahah na niedzielę tez wersję znalazłam :-D:-D:-D
sexy-SUNDAY.gif

Dzień dobry.
Tak liczyłam, że będzie śniadanko. :-D:tak::tak::tak:

anitaa84 :-):-):-):-)

Pogoda przez weekend była całkiem niezła. Wyprałam chłopakom poduszki i pokrowce z materacy. Jeszcze kołdry pasowałoby odświeżyć.

Wczoraj byliśmy w Bagateli na Mayday2. Chciałam pójść już dawno, ale jakoś nie składało się. (na jedynce byliśmy w czasie studiów). A teraz dzieci nie ma, więc łatwiej. Przynajmniej teoretycznie, bo w kasie okazało się, że zostało raptem 4 bilety rozrzucone pojedynczo na balkonie.
Było super. :tak::tak::tak::-D:-D:-D

hello lajdis :-)

imprezka udana a sałatka została oczywiście ;-) robiłam grecką :tak:

Kasia
ja się nie załapałam na niedzielny obrazek :-(
Anita kobieto o której ty wstajesz :szok: sniadanko super a kawka ulala;-)
Agunia ale fajna okrągłe urodzinki Doma będzie miała :tak: impreze jakąś szykujesz?

Hej :-)
Anita ale z Ciebie ranny ptaszek :tak: Super śniadanko :-) Fajnie masz z tym ogrodem :-)
Crunch z raida jest taki spray na mrówki - ponoć dość skuteczny :tak:Ale masz z tą sąsiadką :wściekła/y::angry::wściekła/y:
Ilaria współczuję tych gołębi :szok: Niecierpię brrr... :wściekła/y:
Agunia ja też szczepiłam ta tańszą szczepionką :tak:
Agawa jak tam Mikuś? Lepiej już?
Aniu napewno dom pusty bez chłopców :tak: JA jestem chyba jakaś naodpiekuńcza.. mama już nieraz chciałą wziąść Kubę na weekend chociaż, ale jakoś się nie mogę przełamać :zawstydzona/y: Nie chodzi o to, że nie upilnują go czy że on nie zostanie - ja jakoś nie chcę go zostawiać... :zawstydzona/y:

U nas w so imieniny P, zjechała się całą rodzinka i fajnie było :-) A wczoraj pojechaliśmy do Szymbarku, tam jest taki fany skansen a potem poszliśmy szlakiem nad Beskidzkie Morskie Oko. Kuba dzielnie maszerował :-)

beti801 Chłopcy pierwszy raz są "sprzedani" sami. I nie wiadomo było jak zniosą wyjazd, zwłaszcza Piotruś. Ale, że nie chciałam ich oddawać do obcego przedszkola, a rodzice się zgodzili ich przyjąć więc teraz wakacjują się na wyjeździe.

reklama
Do góry