reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

"na tapczanie lezy leń nic nie robi cały dzień" dziś ogłaszam dzień lenistwa kto sie pod nim podpisuje??? moje lenistwo zdobyło szczyty, nawe zmywarki mi sie nie chce zapakować masakra :OOOOOOOOOOO

reklama
Witam Wszystkie Dziołchy!
Dawno mnie nie było więc się najpierw wytłumaczę. W piątek jak wróciliśmy z Wrocka to już miałam wszystkiego dość . Weszłam do domu od razu wykąpałam Sebka bo był cały spocony i położyłam go spać i sama usnęłam, a Seweryn został z tatą przed blokiem bo pili piwko z bratem. Wózka niestety nie kupiłam no ale trudo. ale Sebkowi kupiłam w tesco :
komplet na lato spodenki i koszulka-22zł
3 body -15,9
2spodenki-9,5
i 2 skarpetki ale nie pamiętam po ile

A sobota to była masakra. Rano poszłam sprzątać kościół. Potem musiałam jechać kupić kwiaty bo nie było i zrobić bukiety bo w kwiaciarni musiałabym długo czekać. jak wszystko skończyłam to była 15 a na 18 byliśmy umówieni na urodziny, po prostu masakra. Mój m robił jeszcze motor bo jechał w niedziele na rajd. wrócili ok 24 a mój m rzygał jak kot. W niedziele byłam u teściów i na lodach. Zaraz postaram się nadrobić

rozwiesiłam drugie pranie i wstawiłam ostatnie-kawke teraz popijam i myśle jak to zrobic zeby sie nienarobić:-D wszystkie widze poszły sprzątać:-D:-D

Ech napiszę Wam coś.
Pośmiejcie się .
A co :-D:-D:-D:-D:-D
Wczoraj tak super spędzaliśmy z Darkiem popołudnie,że zapomnieliśmy o zostawionej na gazie karkówce,która się dusiła :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Efekt mega dym na całym piętrze i smród przypalenizny w całym domu przez kilka godzin.:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Zrobiliśmy sobie odlot na całego :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D i kupę sprzątania do tego.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

w takim bądź razie dzień leniwca przekładamy na jutro, po weekendzie trzeba posprzatać, ja juz sobie poprasowałam, pranie sie robi, ale nadal ta zmywarka mnie nie przekonuje :p a te naczynuia w zlewie patrza na mnie taki błagalnym okiem :p mam nadzieje ze niedługo zbiore sie na odwage póki co ide sobie zrobic kawke

as 76 my w sobote bylismy na roczku u kuzynki, moja ciotka przyszła z całą ferajną (na impreze ma około 1 km), napiła sie kawki, zjadła kawałeczek torta, po czym stwierdziła że zostawiła ciasto w piekarniku, nie wiem co sie później działo bo musiałyśmy jechać do domku, ale wszyscy mielismy ubaw po pachy, ona pewnie nie

komp mi całkiem pada teraz to nie tylko ja nie moge dodawac emotów ale i wasze mi sie nie pokazują :Ojak sie robi formatkę?? to coś trudnego, dodam że nie mam nic ważnego na kompie do zapisania

reklama
agnes to jedziesz do siostry to sobie z oliwką odpoczniecie:tak:mąż jedzie z wami???? no i wracaj szybko bo jak to tak bez ciebie na bb:no:

tak M jedzie z nami :tak::tak::tak::tak::tak: mam nadzieje ze sobie odpocznę.no na pewno od sprzątania,gotowania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Oliwka będzie bawić się z kuzynostwem więc powinnam mieć ją z głowy :-D:-D:-D:-D:-D

malinka mam nadzieję ze przez te parę dni mnie nie zapomnicie????:-p:-p:-p

Wstalysmy przed 10 fajne sie nam spalo przy witarczku
Popoludniu mam jechac do kolezanki ale najlepiej to bym w domu polzala:-D

ja na noc wyłączam wiatrak bo w tamtym roku się załatwiłam,chodził całą noc a rano wstałam cała zawiana,wszystko mnie bolało,nie mogłam sie w ogóle ruszać zwłaszcza kark mnie strasznie bolał.u nas wiatrak chodzi tylko w dzień :tak::tak::tak::tak::tak:

witam Was poniedziałkowo i uciekam.:-):-)

no to wpadłaś jak po ogień :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wlasnie pozmywałam gary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

medea kurczę zmusiłaś się :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D muszę to zapisać w kalendarzu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ech napiszę Wam coś.
Pośmiejcie się .
A co :-D:-D:-D:-D:-D
Wczoraj tak super spędzaliśmy z Darkiem popołudnie,że zapomnieliśmy o zostawionej na gazie karkówce,która się dusiła :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Efekt mega dym na całym piętrze i smród przypalenizny w całym domu przez kilka godzin.:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Zrobiliśmy sobie odlot na całego :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D i kupę sprzątania do tego.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to nieźle poszaleliście sobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Musze sie pochwalić Oliwka dziś nauczyła się mówić słowo "DO WIDZENIA" :tak::tak::tak::tak::tak:

robiliśmy zakupy,wychodzimy ja mówię do Pani do widzenia a Oliwka usmiecha się do pani i mówi też do widzenia i jej macha.
Czasmi potrafi sie zachować :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A i przebił się Oliwce wreszcie ząbek-górna prawa dwójka !!!!!! wreszcie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ma już na koncie 11 zębów

Do góry