reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam dziewczynki:happy2:
korzystam z chwiluni że A ntoszka śpi a Julia zaciągneła babcię Marysię do czytania bajek to ja muszę choć na chwilunię ech ten nałóg:-D:-D:-D:-D:-D
nocka do bani 6 pobudek a ja zasnąć długo nie mogłam więc zasnełam koło 2 a obudził mnie antoszka 6 razy a o 6.20 wstał już na dobre:wściekła/y:no ale jakoś trzeba funkcjonować 2 kawusię pije i powoli wracam do żywych:tak::tak:
mi też się nic robić dziś nie chce:-p
agnes to jedziesz do siostry to sobie z oliwką odpoczniecie:tak:mąż jedzie z wami???? no i wracaj szybko bo jak to tak bez ciebie na bb:no:
lunka ale mieliście fajniusi weekend:tak::tak::tak:a jak wam się układa???
natalineczka dobrze że jesteś:tak:a gdzie szukasz pracy???na cały etat???
meduska po co przepłacać :tak:a pisałam ci ja mam taki chodniczek okrągły i jestem bardzo zadowolona w pralce pierze sie pierwszorzędnie:tak:
dziewczyny w netto jest promocja na pampersy wczoraj babcia Antoszce kupiła pampersy te pomarańczoew sleep&pley chyba za 64 sztuki 33 zł a za normalne pampersy te zielone 64 szt za 37zł :tak:a opłaca się mniejsze rozmiary wiadomo tych więcej w paczce jest aaaa dla tych co potrzebują pampersa rozmiar 1 to się dopiero opłaca bo 96 szt za 37 zł:tak:
ja nwet nie wiem co do za sklep:-D:-D:-D

reklama
czesc
wpadlam sie przywitac bo zaraz jade z Laura na plac zabaw Sloneczko swieci mialam isc na basen ale moj kuzyn moze wczesniej z pracy wrocic wiec nie oplaca mi sie na godzine isc na ten basenik.
Wstalysmy przed 10 fajne sie nam spalo przy witarczku
Popoludniu mam jechac do kolezanki ale najlepiej to bym w domu polzala:-D

meduska jeśli masz racje to będzie dobrze bo ja myślałam że wogóle od nowa system będe musiała wgrać :(((((((((((((((( malinka 1 pracy szukam raczej na cały etat, na pół jeszcze mnie nie ratuje narazie mam kuronia ale niestety tylko do sierpnia i koniec jeśli nic nie znajde to pójdę na jakis staż :((((((((((((((( dziewczyny a co sadzicie o bezpłatnych szkołach policealnych?? miała któraś jakieś doświadczenia?? naprawde są bezpłatne??

nie martw sie nie przegrzalam sie, wczoraj glownie slono bylo a chmurami, a glownie siedzialam w cieniu albo w wodzie:tak::tak:

bylismy z M dzisiaj w KAtowicach kupic Patrykowi monitor- i przy okazji bylismy w Ikei-kupilam takie fajne pojemniczki 3 w zestawie za 10 zl i
IKEA | Akcesoria do łazienki | Akcesoria do WC | LJUSNAN | Pudełko z pokrywką, 3 szt.
2x dywaniki dla Zuzi do pokoju takie kółeczka fajne zielone:tak::tak::tak: IKEA | Tekstylia łazienkowe | Dywaniki łazienkowe | SAXÅN RUND | Dywanik łazienkowy

pisze ze lazionkowy ale wcale tak nie wygląda:confused:

zawsze cos- kasy nie ma ale pierółki trzeba kupić:-D:-D:-D:-D
te ojemniczki fajnie wyglądają na parapecie moim- kupie nastepnym rzemm wiecej jak beda :-D:-D
super zakup:tak::tak::tak:
Jestesmy juz po spacerku:tak:Mlode spia a Dominik wlasnie skonczył grac na sony:-)
Ja wziełam sobie prysznic i szykuje obiadek:tak:A raczej obiadki bo chyba z nudow gotuje wszystko po kolei:szok:Mam juz gotowy gulasz ,rosol,usmazone pieczarki i obrane ziemniaki:szok::-D
No i musze sie Wam przyznac ze kupilam wczoraj paczke papierosow i pale je:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem z tego powodu bardzo niezadowolona:no::no::no:
oj kochana a co cie tak wzielo na palenie?????????

a oto co moj kochany wymyslił po prośbie żeby sie ze mną położył , a on wolal ogladac film
:przecież to tak jakbym był obok Ciebie":szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D dobry jest:-D:-D:-D:-D
Witam,

Ale nas dzisaj zmoczyło :angry::angry::angry:

Pojechałam z Niki na działkę odebrać Helekę, bo została u baci na noc... Miałam sobie posiedzieć, zjeść grila. No grila rozpaliłyśmy ale już w deszczu, potem przeszło na troszkę, ale jak przyszły następne chmury zebrałam się do domu.:baffled:

Wracałam do domu w starsznej ulewie, a do tego stanęłam w mega korku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakis wypadek był. Anika zrobiła się głodna i zaczęła marudzić, Helena krzyczy siku. Korek ani drgnie, do domu daleko a na zewnątrz oberwanie chmury :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Musiałam wysiąść wysadzić Helenkę, całe mokre, byłysmy od deszczu, no ale siku zrobione :sorry2: po częsci na moje spodnie :dry: Całe szczęście Anika zadowliła się smokiem :sorry2: Zamiast 20 min jechałam do domu 2 godziny :no:

Ale M o mnie zadbał czekala na mnie kawka i kompiel :-p:cool2: Ale co się starchu najdłam wczasie tej ulewy w aucie to moje...

A teraz M pojechał po nowy fotelik i wózek dla Niki :tak: Nie mogę sie doczekać :-p
wspolczuje stania w korku i jeszcze ulewy ale dalyscie super sobie rade:tak::tak:

CZesc laseczki!
po 1 chciałam sie usprawiedliwic-wczoraj jak to sobota cały dzien zajecie,pozniej byłam u mamy,jak wrociłam polozylam dziewczyny spac to przyszła taka ze burza ze :szok::szok::szok::szok::szok: dawno takiej nie bylo.swiatlo przygasalo parerazy az w koncu calkiem zabrali prad i dali dopiero dzis ok12:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
akurat jak wychodzilam do mamy,wiec mysle ze jestem usparwiedliwomna:-)
no a od mamy wroculam dopiero po 19 i wiadomo co dalej...no i w koncu wszyscy posneli ja juz nawet prysznic zaliczylam wiec mam spokoj:-):-):-):-):-)
ide poczytam ale widze ze duzo tego nie bylo
jestes usprawiedliwiona:tak::tak::tak:
Jestem ja
Mlodzi spia a mnie łeb tak napiernicza ze szok:no::szok:
Ogladam sobie tv ale nic nie ma:no:Zjadłam juz kolacje i chyba niedługo sie poloze:tak::tak::tak:
Moze od tych papierochow glowa cie tak boli:tak::tak::tak:

Witam i ja
My wsalismy standradowo o 9 od rana wiatrak chodzi bo w domu i na dworze upal a zapowiadali ze od dzisiaj ma troche popadac ale jeszcze mam nadziej ze popada to powietrze sie odrazu lepsze zrobi:tak::tak::tak:

meduska jeśli masz racje to będzie dobrze bo ja myślałam że wogóle od nowa system będe musiała wgrać :(((((((((((((((( malinka 1 pracy szukam raczej na cały etat, na pół jeszcze mnie nie ratuje narazie mam kuronia ale niestety tylko do sierpnia i koniec jeśli nic nie znajde to pójdę na jakis staż :((((((((((((((( dziewczyny a co sadzicie o bezpłatnych szkołach policealnych?? miała któraś jakieś doświadczenia?? naprawde są bezpłatne??
ja kończyłam policealne studium medyczne i było bezpłatne:tak:poza standartowymi składkami ubezpieczenie itp to było za darmo:tak:
wlasnie pozmywałam gary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
no meduska jestes wielka:-D:-D:-D:-D
witaj as a ty co tk w biegu????jak kubulec????
a ja wypiłam drugą kawę i myślę co tu robić żeby było wsio zrobione a ja nienarobiona:confused:

reklama
zrobie sobie kawe i wezme prysznic.. wlosow narazie mi sie myc nie chce..:no: moze za chwilemi sie zachce:sorry2:
musialabym sie wyszykowac bo moja mala siostra dzisiaj przed13 wyjezdza i musialabym isc tam do niej jesszcze na chwile sie pożegnac, ale mi sie chce nie ma to jak leń:sorry2:

Do góry