wide ze straszne pustki cisiaj

dziwny lekarz

moja Paulina do 3 lat pila modyfikowane tzn tak do 1,5roku mleko plus kaszka a potem kaszki mleczno-ryzowe.sporadycznie krowie,aczej cos na nim np,nalsniki.
krowiego mleka nie zalecaja podawac do konca 2roku zycia.jest silnie alergzujace i do tego jest ciezko przyswajalne ,obciaza nerki i cos tam jeszcze.ja byma jejrano i wieczorem dawala kaszke na mleku modyfikowanym.zrestza ona jeszcze roku nawet nie ma wiec dziwny lekazr,ale co kraj to obyczaj
Mam wychowawczy. Ja to nic niewiem-normalnie ciemnota

Jak uderzyć do tego PFRONU? Musze znaleźć jakiś oddział u nas?
Tak wogóle to witam sie z Wami potem będe nadrabiać bo troche tego jest od wczoraj wieczora. Ja byłam dzisiaj z Zuzką na kontroli u rehabilitantki i oceniła jej rozwój na 6m-c

No ale niedługo ruszamy na basen-teraz trwa konserwacja. Może będzie lepiej...
a z jakiego miasta jestes?
to Ci znajde co potrzeba.musisz miec orzeczenie lae to juz masz i idziesz sie dowiadywac o turnus rehabilitacyjny dla dziecka.do tego tez mozesz sie starac o sprzet rehabilitacyjny tzn o dofinansowanie jezeli jest potrezbny
jest tez dofinansowanie na zakup auta na potrezby dziecka niepelnosprawnego.
duzo o samym PFROnie i jego programach znjadziesz tu
Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych
a mnie zaczął bolec zab

kurcze ja juz nie wiem czy mnie boli 8 ze wychodzi czy cos sie z nia dzieje innego czy moze 7 obok mnie boli

tak mnie cmi,czassami tez przez sen co mnie kurza starsznie.
jutro ide do sadytsy to moze sie dwoiem
to teraz masz czas na kompa....
zazdroszcze moj niejest zly z synem pojdzie wszedzie ale z emilka juz nie bo sie boi najbardziej tego ze mu zrobi kupe a on powiedzial ze niebedzie dziewczynki wycieral bo sie boi
moj tez jak ja jestem w domu to nie wytrze malej,ale jak jest sam to nie ma wyjscia:-)
musisz swojego przed faktem dokonanym posatwic i tyle
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA EMILKI W DNIU URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ehhh faceci -gorzej ni dzieci
Joanna prosba-odzdielaj mysli enetrem i pisz w nowej linice ok?bo tak w jednym ciau to sie ciezko czyta:-)
Wasze dzieci też teraz mało jedzą.Oliwke teraz to trzeba zmusac do wszystkiego,zje troszeczke i juz mówi ze nie chce.więc daje jej częściej ale po troszku i bardzo dużo pije.
moja tez mniej je ale to przez upal
witam dziewczynki
juz raz napisałam dzisiaj big posta z cytatami i mi go wcieło ojawił się jakiś komunikat i dupa blada
drugi raz nie piszę go o nie
wczoraj pracowałam do 22.20 w domku byłam przed 23
dzisiaj od 9 do 12 więc super a jutro mam wolne
u nas upał na maxa ale jak wracałam z pracy to tak luneło i zagrzmiało że wróciłam mokra do majtek
jak wróciłam w domku wsio wysprzątane obiadek podszykowany pranie wyprane rozwieszone no normalnie chłop mnie rozpieszcza

za to jak wróciłam oni byli na zakupach w realu ja upocona wskoczyłam pod prysznic nagle słyszę jakiś łomot wychodzę z natrysku a tu huk jak diabli walił grad wielkości piłeczek pingpongowych wycieram się balsamuje i nagle błysk -cholera okno w kuchni otearte na rościerz jak weszłam to kuchnia była cała usłana gradem pół wiadra kulek zebrałam a drugie pół wody i potem znów prysznic bo się zmachałam
julka poszła na noc do tatusia adam u babci chyba jeszcze tydzień zostanie a do nas dzisiaj mama piorta przyjeżdrza ale chyba tylko do jutra do wieczorka to mamy w planach wyprawę na różankę bo tam o tej porze roku jest ślicznie ponad 5 tysięcy róż alejki no bosko jak nie zapomnę aparatu to napstrykam zdjęć
ojoj to sie naorbilo.u mnie wczorajj podobno padal grad ale nie widzialam .widac akurat bylam w lazience z Paulina bo sie bala burzy.
a Twoj ex tez mieszka w szczecinie czy gdzies obok?
Witam mamuśki!
Ale tu pustki dzisiaj, aż nie mogę w to uwierzyć!

U mnie jakoś leci. Kubek na szczęście zdrowy, Radek pracę znalazł w hotelu z restauracją od wtorku chyba zacznie. Z wojskiem jak na razie nic nie ruszyło i nie wiem kiedy ruszy. Więc nie warto czekać. A ja siedzę w domu i to co zawszę robię. Mamie się zachciało remont w kuchni robić. Bałagan w domu że szkoda gadać
Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca powinny być. Jak tylko je dostanę to od razu wrzucę na BB ;-);-)
No to chyba tylko co u mnie, idę się położyć bo od trzech dni głowa mnie boli przez tą pogodę
Miłego wieczorka laski życzę

helo Beataka milo ze wpadlas ale tylko Cie nalac ze nas zaniedbujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kochana wspolczuje to nastepnym razme jak bedziesz ksoic to wez jakis recznik albo pieluche i ja zmocz w wodzie i taka wilgotnazaloz jak maseczke na nos i usta powinno troche pomoc.ale jak nie bedziesz ksoic trawy to jeszcze gorzej.i najlepiej kosictrwe po deszczu-tzn nie bezposrednio ale np,nastepnego dnia kiedy pylkow malo
ja się tak lepczę od przypadku do przypadku

teraz coś tam biorę rok temu rodzinna mi zapisała ale jakoś wtedy nie brałam to mam na teraz

ale to niewiele pomaga.kiedyś się leczyłam na tą alergię ale mam też uczulenie na sierść zwierząt i jak lekarz się dowiedział, że mam w domu psa to nie chciał mnie leczyć dopóki się go nie pozbędę więc przestałam do niego chodzić bo psa przecież nie wyrzucę ot tak sobie

teraz to już naprawdę zmykam, pa pa
co za lekarz.
a swoja droga na niektore rzezcy mozna sie odczulac
Witam laski,
dowikla ,m już pojechał w świat?Jak pożegnanie?
Mamo helenki jak mała Anika,dużo urosła?a Helenka nie zazdrości uwagi?
Medeuska jak twe zdrówko i jak brzuszek?
As jak humor i nastawienie do życia ,mam nadzieje ,ze już poukładałas sobie wszystko
U mnie git ,biegam do pracy ,przedwczoraj zostałyśmy 2 na kawiarni ,no szał ,dziewczyny odchodzą z racy ,wczoraj pracowałyśmy z jakąś dziewczyną z innej kawiarni przezuconą nam na pomoc,a dziś ma być nowa ,ale całkowicie zielona i wszystkiego trzeba jej nauczyć....
m pojechał do sklepu po bułeczki będziemy śniadanko organizowac
buziaki
alo
a coz to za lista pytan co?????????????
no rozumiem zapracowana jestes....
:-):-):-):-):-):-):-):-)