reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

trochę poczytałąm:
Dzieci juz spią a ja zasówam na balkon zapalic :-p
o Ty wstrętny palaczu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jestem strasznym przeciwnikiem palenia więc lepiej rzuć to w cholerę:tak::tak::tak::tak:

A tak wygląda wymęczone dziecko po całodziennych szaleństwach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
super:-D:-D:-D

No to moj M juz poleciał:tak:
Ale jest masakra-o wiele gorzej i ciezej niz sie spodziewałam:no::no::no:
Dominik mi cały czas plakal i mowil ze nie moze o Nim zapomniec:no::no::no:Ja patrzac na Niego sama tez wyłam:no:
Tylko dziewczynki byy cały czas mega zadowolone:-Dale to chyba tylko dlatego ze za duzo z tej sytuacji nie rozumieja:no:

Teraz Dominis siedzi ze mna w salonie i oglada bajki,a mlode juz spia
oj smutno Wam będzie teraz, małe jeszcze nie bardzo wiedzą o co chodzi ale Dominik będzie tęsknił:tak:mam nadzieję, ze m będzie przyjeżdżał co jakiś czas

witam porannie.
Właśnie odprawiłam i pożegnałam moją Klaudusię,bo pojechała na obóz.:tak::-D:-D:-D
to teraz masz cały komp dla siebie????

zazdroszcze moj niejest zly z synem pojdzie wszedzie ale z emilka juz nie bo sie boi najbardziej tego ze mu zrobi kupe a on powiedzial ze niebedzie dziewczynki wycieral bo sie boi
wszystkiego naj dla Emilki z okazji roczku (chyba dobrze trafiłam?)

a staram sie gotowac diettycznie a on wczoraj wrocil od kolegi po 23 i zacząl sie napychac wiec ja mowie po co herbate pije (wcześniej juz piłkilka razy i bardzo mu pomagała )po co moje starnia jak on to w d.... Wkur.....Mowie moze zmądzrejesz jak butyCi dzieci beda wiazac i siurka swojego nie zobaczy bedzie musial luterko brac, coraz trudniej spodnie mu kupic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odchudzanie zaczyna sie od glowy trzeba chciec a nie obzeraz sie i wszystko munagadalm to rano sie wogole do mnie nie odzywal :-(
faceta ciężko odchudzić, wiem coś o tym bo mój m też się zapuścił i brzuch mu lata:-D:-D:-D:-D

witam dziewczynki:happy:
juz raz napisałam dzisiaj big posta z cytatami i mi go wcieło ojawił się jakiś komunikat i dupa blada:wściekła/y:drugi raz nie piszę go o nie:no:
wczoraj pracowałam do 22.20 w domku byłam przed 23:tak:dzisiaj od 9 do 12 więc super a jutro mam wolne:tak::tak:
u nas upał na maxa ale jak wracałam z pracy to tak luneło i zagrzmiało że wróciłam mokra do majtek:rofl2:
jak wróciłam w domku wsio wysprzątane obiadek podszykowany pranie wyprane rozwieszone no normalnie chłop mnie rozpieszcza:-D:-D:-D
za to jak wróciłam oni byli na zakupach w realu ja upocona wskoczyłam pod prysznic nagle słyszę jakiś łomot wychodzę z natrysku a tu huk jak diabli walił grad wielkości piłeczek pingpongowych wycieram się balsamuje i nagle błysk -cholera okno w kuchni otearte na rościerz jak weszłam to kuchnia była cała usłana gradem pół wiadra kulek zebrałam a drugie pół wody i potem znów prysznic bo się zmachałam:szok::rofl2:
julka poszła na noc do tatusia adam u babci chyba jeszcze tydzień zostanie a do nas dzisiaj mama piorta przyjeżdrza ale chyba tylko do jutra do wieczorka to mamy w planach wyprawę na różankę bo tam o tej porze roku jest ślicznie ponad 5 tysięcy róż alejki no bosko jak nie zapomnę aparatu to napstrykam zdjęć:tak::tak:
to się Piotr postarał, jak teraz pracujesz to powinien Ci w domu pomagać:tak:pierwszy dzień super oby tak dalej:tak::tak:

Witam mamuśki!

Ale tu pustki dzisiaj, aż nie mogę w to uwierzyć! :szok::szok::szok:

U mnie jakoś leci. Kubek na szczęście zdrowy, Radek pracę znalazł w hotelu z restauracją od wtorku chyba zacznie. Z wojskiem jak na razie nic nie ruszyło i nie wiem kiedy ruszy. Więc nie warto czekać. A ja siedzę w domu i to co zawszę robię. Mamie się zachciało remont w kuchni robić. Bałagan w domu że szkoda gadać :no:

Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca powinny być. Jak tylko je dostanę to od razu wrzucę na BB ;-);-)

No to chyba tylko co u mnie, idę się położyć bo od trzech dni głowa mnie boli przez tą pogodę :no:

Miłego wieczorka laski życzę :tak::tak::tak:
witaj, wpadaj trochę częściej bo już dawno Cię tu u nas nie było:tak:

Gabi usnęla mąz ze starszakami poszedł sprzątac w piwnicy wysprzątali mieszkanie a ja kawulca popijam zobiadem poszłam na latwiznę Mamy abonament do baru i poszlismy tam zjesc bo zawsze przynosimy do domu ;-)a dzis sie wkurzyłam i poszlismy Dzieci zjadlu frytki z kotletem Gabi kotleta z surówką a ja mielonego ziemniaczki i surówke z marchewki Smaczne nawet bylo a mąz surowke frytki i kotlet z piersi kurczaka no iwzielismy dodomu troche soków i mineralna :zawstydzona/y:jutro pewnie zrobie jakas zapiekanke :tak:ide poczytam troche póki spi bo potem będzi sazlec Gabi do 23 :-D
taki abonament to fajna sprawa, codziennie coś innego na obiad, stać przy garach nie trzeba i zmywania mniej:tak::tak::tak:

teraz spadam, bo mam gości na obiedzie i muszę coś podszykować, zaprosiłam babcię z dziadkiem bo jeszcze nie widzieli mojej chatki a babcia coś ostatnio niedomaga i różnie może być:-(
do potem i miłej niedzieli

reklama
oj współczuje agunia ale skoro masz alergię to może Ci byc ciężko mieszkając tam gdzire jest najwiecej alergenów :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a birzesz jakies leki???
ja się tak lepczę od przypadku do przypadku:baffled:teraz coś tam biorę rok temu rodzinna mi zapisała ale jakoś wtedy nie brałam to mam na teraz:tak:ale to niewiele pomaga.kiedyś się leczyłam na tą alergię ale mam też uczulenie na sierść zwierząt i jak lekarz się dowiedział, że mam w domu psa to nie chciał mnie leczyć dopóki się go nie pozbędę więc przestałam do niego chodzić bo psa przecież nie wyrzucę ot tak sobie:no::no::no:

teraz to już naprawdę zmykam, pa pa

Witam
Nie bylo mnie wczoraj mialam cały dzien zajety:tak:
Do poludnia siedzialam z mlodymi na podworku w baseniku i na kocu a pozniej byli u mnie goscie ktorzy posiedzieli do polnocy:-)
Dzisiaj nie ma juz takiego upalu i słonce nie swieci wiec jest bardzo przyjemnie:-):tak:

Ostatnia edycja:
Witam laski,
dowikla ,m już pojechał w świat?Jak pożegnanie?
Mamo helenki jak mała Anika,dużo urosła?a Helenka nie zazdrości uwagi?
Medeuska jak twe zdrówko i jak brzuszek?
As jak humor i nastawienie do życia ,mam nadzieje ,ze już poukładałas sobie wszystko
U mnie git ,biegam do pracy ,przedwczoraj zostałyśmy 2 na kawiarni ,no szał ,dziewczyny odchodzą z racy ,wczoraj pracowałyśmy z jakąś dziewczyną z innej kawiarni przezuconą nam na pomoc,a dziś ma być nowa ,ale całkowicie zielona i wszystkiego trzeba jej nauczyć....
m pojechał do sklepu po bułeczki będziemy śniadanko organizowac
buziaki

Witam a my dzis jedziemy( a raczej przyjadą po nas) do Porzecza do siostry ciotecznej męża :tak: na grilla ciesze sie bo dzieciaki polataja po podworku :-) obiadek mam rosołek z makaronem + ziemniaczki ,mięsko z rosołu ew jajko sadzone ,sałata lodowa z ogórkiem :tak: a na grilla zabieramy kielbaskę i salatkę z zupek chińskich Bo Beatka pewnie też naszykuje ale ja nie lubie jezdzic z pusta ręka . Pogoda na razie dopisuje MIŁEJ NIEDZIELI :-D:-D

Witam mamuśki!

Ale tu pustki dzisiaj, aż nie mogę w to uwierzyć! :szok::szok::szok:

U mnie jakoś leci. Kubek na szczęście zdrowy, Radek pracę znalazł w hotelu z restauracją od wtorku chyba zacznie. Z wojskiem jak na razie nic nie ruszyło i nie wiem kiedy ruszy. Więc nie warto czekać. A ja siedzę w domu i to co zawszę robię. Mamie się zachciało remont w kuchni robić. Bałagan w domu że szkoda gadać :no:

Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca powinny być. Jak tylko je dostanę to od razu wrzucę na BB ;-);-)

No to chyba tylko co u mnie, idę się położyć bo od trzech dni głowa mnie boli przez tą pogodę :no:

Miłego wieczorka laski życzę :tak::tak::tak:
witaj beatko no teraz jak małż pójdzie do pracy to może i ty częściej do nas wpadniesz:tak:
Witam nocna porą,miałam awarię systemu,więc nawet nie będę docztywać bo natchnienia brak.Micha na jutro naszykowana,byliśmy na grillu u kumpla M. a teraz biedne:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: roboty sobie zadało:angry::angry:, a właśnie modli się w kiblu:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Menu na Jutro: zupka kalafiorowa,młode ziemniaczki ze skrzydełkami po amerykańsku,sałatka z rosołków Amino,pasztet z sera białego,sernik na kruchym spodzie i tort lodowy:-p(w końcu wyszedł w tej śmisznej formie:baffled:),nasączyłam galaretką cytrynową,wysmaruję od środka dżemem wiśniowym i lodów truskawkowych nawciskam,przykryję spodem(też nasączony) i poleję 2-kolorową polewą,świeczuszka z 2 kupiona w Tesco i balony takie do układania różnych form(psa sama zrobiłam);-).
kochana proszę o przepisy na wąeczek nasz kulinrny:tak:
cześć dziewczyny;-)
włąśnie piję kawkę i miałam nadzieję, że dziecko jeszcze trochę pośpi a ja będę miała trochę czasu na bb ale jak zasiadłam przed kompem to Misia właśnie się obudziła:baffled:
dopadła mnie straszna alergia, m wczoraj skosiła trawę a ja dzisaiaj mam oczy jak królik. nos jak bania, katar się leje a ja nie mogę oddychać tylko non stop kicham:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam alergię na trawy i przyszłam mieszkać na wieś to już chyba szczyt głupoty:szok::szok::szok:ale będę twarda i się nie dam:-D:-D:-D:-D
znowu mam zaległości ale może chociaż częściowo je nadrobię i zobaczę o czym pisałyście:tak:
no kochana dobrze że wpadłaś bom się stęskniła za tobą okrutnie:tak::tak:
ja się tak lepczę od przypadku do przypadku:baffled:teraz coś tam biorę rok temu rodzinna mi zapisała ale jakoś wtedy nie brałam to mam na teraz:tak:ale to niewiele pomaga.kiedyś się leczyłam na tą alergię ale mam też uczulenie na sierść zwierząt i jak lekarz się dowiedział, że mam w domu psa to nie chciał mnie leczyć dopóki się go nie pozbędę więc przestałam do niego chodzić bo psa przecież nie wyrzucę ot tak sobie:no::no::no:

teraz to już naprawdę zmykam, pa pa
psa wyrzucić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no lekarza przez okno prędzej:-D
Witam laski,
dowikla ,m już pojechał w świat?Jak pożegnanie?
Mamo helenki jak mała Anika,dużo urosła?a Helenka nie zazdrości uwagi?
Medeuska jak twe zdrówko i jak brzuszek?
As jak humor i nastawienie do życia ,mam nadzieje ,ze już poukładałas sobie wszystko
U mnie git ,biegam do pracy ,przedwczoraj zostałyśmy 2 na kawiarni ,no szał ,dziewczyny odchodzą z racy ,wczoraj pracowałyśmy z jakąś dziewczyną z innej kawiarni przezuconą nam na pomoc,a dziś ma być nowa ,ale całkowicie zielona i wszystkiego trzeba jej nauczyć....
m pojechał do sklepu po bułeczki będziemy śniadanko organizowac
buziaki
witaj kochana:-)
Witam a my dzis jedziemy( a raczej przyjadą po nas) do Porzecza do siostry ciotecznej męża :tak: na grilla ciesze sie bo dzieciaki polataja po podworku :-) obiadek mam rosołek z makaronem + ziemniaczki ,mięsko z rosołu ew jajko sadzone ,sałata lodowa z ogórkiem :tak: a na grilla zabieramy kielbaskę i salatkę z zupek chińskich Bo Beatka pewnie też naszykuje ale ja nie lubie jezdzic z pusta ręka . Pogoda na razie dopisuje MIŁEJ NIEDZIELI :-D:-D
miłej niedzieli joasiu:happy2:
a my zaraz mykamy na różankę :tak:nocka do kitu ntoniemu druga jedynka górna wychodzi;-)

witam dziewczynki.
Wpadam ,aby się od uzależnienia bardziej uzależnić :-D:-D:-D:-D
Nie poczytam ,bo czasu brak.
Miłej niedzieli.
:-):-)

no to jeszcze ja sie zamelduje na zakonczenie dani:tak:
Laura padla o 21 wiec mialam wolne i moglam spokojnie posiedziec
Agnieszka juz Wam opisala nasze sptkanko wiec nie gbede sie powtarzala

Beata czekamy na foteczki :))

Medeuska nie przegrzewaj sie:no:

Malinka tez bym sie wkurzyla jak by mi mega psota wcielo:-DCezkam na fotki

Agnieszka David slowny wiec luzik;-)Emyli faktycznie wykonczona byla :szok:
nie martw sie nie przegrzalam sie, wczoraj glownie slono bylo a chmurami, a glownie siedzialam w cieniu albo w wodzie:tak::tak:

bylismy z M dzisiaj w KAtowicach kupic Patrykowi monitor- i przy okazji bylismy w Ikei-kupilam takie fajne pojemniczki 3 w zestawie za 10 zl i
IKEA | Akcesoria do łazienki | Akcesoria do WC | LJUSNAN | Pudełko z pokrywką, 3 szt.
2x dywaniki dla Zuzi do pokoju takie kółeczka fajne zielone:tak::tak::tak: IKEA | Tekstylia łazienkowe | Dywaniki łazienkowe | SAXÅN RUND | Dywanik łazienkowy

pisze ze lazionkowy ale wcale tak nie wygląda:confused:

zawsze cos- kasy nie ma ale pierółki trzeba kupić:-D:-D:-D:-D
te ojemniczki fajnie wyglądają na parapecie moim- kupie nastepnym rzemm wiecej jak beda :-D:-D

reklama
Witam,z gości to teście na razie są :baffled:bo reszcie dzieci si pospały :tak:i na 15-tą się pojawią:cool2:.Stare się podlizuje jak może i już o 7 na mopie jeździło:szok::-p:tak::-D:-D:-D.Olek na chwilu od kompa odszedł to ja myk na BB:-p;-):tak:.

Do góry