agunia-ln
Fanka BB :)
trochę poczytałąm:

ja jestem strasznym przeciwnikiem palenia więc lepiej rzuć to w cholerę

mam nadzieję, ze m będzie przyjeżdżał co jakiś czas

pierwszy dzień super oby tak dalej

teraz spadam, bo mam gości na obiedzie i muszę coś podszykować, zaprosiłam babcię z dziadkiem bo jeszcze nie widzieli mojej chatki a babcia coś ostatnio niedomaga i różnie może być:-(
do potem i miłej niedzieli
o Ty wstrętny palaczuDzieci juz spią a ja zasówam na balkon zapalic![]()

superA tak wygląda wymęczone dziecko po całodziennych szaleństwach![]()

oj smutno Wam będzie teraz, małe jeszcze nie bardzo wiedzą o co chodzi ale Dominik będzie tęskniłNo to moj M juz poleciał
Ale jest masakra-o wiele gorzej i ciezej niz sie spodziewałam
Dominik mi cały czas plakal i mowil ze nie moze o Nim zapomniecJa patrzac na Niego sama tez wyłam
Tylko dziewczynki byy cały czas mega zadowoloneale to chyba tylko dlatego ze za duzo z tej sytuacji nie rozumieja
Teraz Dominis siedzi ze mna w salonie i oglada bajki,a mlode juz spia

to teraz masz cały komp dla siebie????witam porannie.
Właśnie odprawiłam i pożegnałam moją Klaudusię,bo pojechała na obóz.![]()
wszystkiego naj dla Emilki z okazji roczku (chyba dobrze trafiłam?)zazdroszcze moj niejest zly z synem pojdzie wszedzie ale z emilka juz nie bo sie boi najbardziej tego ze mu zrobi kupe a on powiedzial ze niebedzie dziewczynki wycieral bo sie boi
faceta ciężko odchudzić, wiem coś o tym bo mój m też się zapuścił i brzuch mu lataa staram sie gotowac diettycznie a on wczoraj wrocil od kolegi po 23 i zacząl sie napychac wiec ja mowie po co herbate pije (wcześniej juz piłkilka razy i bardzo mu pomagała )po co moje starnia jak on to w d.... Wkur.....Mowie moze zmądzrejesz jak butyCi dzieci beda wiazac i siurka swojego nie zobaczy bedzie musial luterko brac, coraz trudniej spodnie mu kupicodchudzanie zaczyna sie od glowy trzeba chciec a nie obzeraz sie i wszystko munagadalm to rano sie wogole do mnie nie odzywal :-(

to się Piotr postarał, jak teraz pracujesz to powinien Ci w domu pomagaćwitam dziewczynki
juz raz napisałam dzisiaj big posta z cytatami i mi go wcieło ojawił się jakiś komunikat i dupa bladadrugi raz nie piszę go o nie
wczoraj pracowałam do 22.20 w domku byłam przed 23dzisiaj od 9 do 12 więc super a jutro mam wolne
![]()
u nas upał na maxa ale jak wracałam z pracy to tak luneło i zagrzmiało że wróciłam mokra do majtek
jak wróciłam w domku wsio wysprzątane obiadek podszykowany pranie wyprane rozwieszone no normalnie chłop mnie rozpieszcza
za to jak wróciłam oni byli na zakupach w realu ja upocona wskoczyłam pod prysznic nagle słyszę jakiś łomot wychodzę z natrysku a tu huk jak diabli walił grad wielkości piłeczek pingpongowych wycieram się balsamuje i nagle błysk -cholera okno w kuchni otearte na rościerz jak weszłam to kuchnia była cała usłana gradem pół wiadra kulek zebrałam a drugie pół wody i potem znów prysznic bo się zmachałam
julka poszła na noc do tatusia adam u babci chyba jeszcze tydzień zostanie a do nas dzisiaj mama piorta przyjeżdrza ale chyba tylko do jutra do wieczorka to mamy w planach wyprawę na różankę bo tam o tej porze roku jest ślicznie ponad 5 tysięcy róż alejki no bosko jak nie zapomnę aparatu to napstrykam zdjęć![]()

witaj, wpadaj trochę częściej bo już dawno Cię tu u nas nie byłoWitam mamuśki!
Ale tu pustki dzisiaj, aż nie mogę w to uwierzyć!
U mnie jakoś leci. Kubek na szczęście zdrowy, Radek pracę znalazł w hotelu z restauracją od wtorku chyba zacznie. Z wojskiem jak na razie nic nie ruszyło i nie wiem kiedy ruszy. Więc nie warto czekać. A ja siedzę w domu i to co zawszę robię. Mamie się zachciało remont w kuchni robić. Bałagan w domu że szkoda gadać![]()
Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam, pod koniec miesiąca powinny być. Jak tylko je dostanę to od razu wrzucę na BB ;-);-)
No to chyba tylko co u mnie, idę się położyć bo od trzech dni głowa mnie boli przez tą pogodę![]()
Miłego wieczorka laski życzę![]()

taki abonament to fajna sprawa, codziennie coś innego na obiad, stać przy garach nie trzeba i zmywania mniejGabi usnęla mąz ze starszakami poszedł sprzątac w piwnicy wysprzątali mieszkanie a ja kawulca popijam zobiadem poszłam na latwiznę Mamy abonament do baru i poszlismy tam zjesc bo zawsze przynosimy do domu ;-)a dzis sie wkurzyłam i poszlismy Dzieci zjadlu frytki z kotletem Gabi kotleta z surówką a ja mielonego ziemniaczki i surówke z marchewki Smaczne nawet bylo a mąz surowke frytki i kotlet z piersi kurczaka no iwzielismy dodomu troche soków i mineralnajutro pewnie zrobie jakas zapiekanke
ide poczytam troche póki spi bo potem będzi sazlec Gabi do 23
![]()

teraz spadam, bo mam gości na obiedzie i muszę coś podszykować, zaprosiłam babcię z dziadkiem bo jeszcze nie widzieli mojej chatki a babcia coś ostatnio niedomaga i różnie może być:-(
do potem i miłej niedzieli