reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co tak spokojnie? Ładna pogoda to na spacerki, co? A my wróciliśmy od mojej mamy. Zostawiliśmy jej Witusię. Mama powiedziała, że nie odda nam jej wcześniej jak w niedzielę popołudniu( no, pod warunkiem, że nie będzie płakać do mamy i taty, hihi). Oby, jak ja marzę o wolnym weekendzie. O 2 nad ranem jedziemy na rybki , ponieważ mam y dużo dnia dla siebie, zostaniemy dłużej, ja se poopalam, zrelaksuje, ale bedzie fajnie. Tak więc jutro u raczej nie zajrzę, bo jak przyjedziemy to odespać i troszkę powariować, żeby w niedzielę znów odespać, hihihi, ale plany-ciekawe co z tego będzie...
milego weekendu
Mam wychowawczy. Ja to nic niewiem-normalnie ciemnota:baffled: Jak uderzyć do tego PFRONU? Musze znaleźć jakiś oddział u nas?:confused:

Tak wogóle to witam sie z Wami potem będe nadrabiać bo troche tego jest od wczoraj wieczora. Ja byłam dzisiaj z Zuzką na kontroli u rehabilitantki i oceniła jej rozwój na 6m-c:baffled: No ale niedługo ruszamy na basen-teraz trwa konserwacja. Może będzie lepiej...
pogoda jak zwykle upał i te wredne muszydła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anka26,07 moja Zuzka jak skończyła 9 miesięcy to odstawiła sobie sama pierś i nie chciała żadnego modyfikowanego ani zwykłych ani nan waniliowe czy bananowe:no:. Tylko kaszki z łyżeczki mleczno-ryżowe i jogurty jej daję. Teraz chce spróbować zwykłe z kartona- spróbuję budyniu troszke i zobaczę co będzie :confused:

medeuska spróbuj odżywkę gliss kur z jedwabiem i szampon ja używam ten zestaw i włosy mam ładniejsze no i wypadać przestały. Kupiłam też w salonie fryzjerskim(od kumpeli) maskę do włosów nakłada się raz w tyg na 10 min i zawija w recznik a potem spłukuję. Wlosy sa miękkie i właśnie nie ma siana.Tylko że u nas tańsza jest a pudło starcza na ok 5m-cy więc warto spróbować:-) MILA MASKA MLECZNA (LATTE) 1000ml. (673240588) - Aukcje internetowe Allegro
w kaszkach mleczno ryzowych jest przeciez mleko modyfikowane.Ja nie mupowalam takich kaszek tylko od niemowlaka jedno i dosypywalam kaszke do butelki bo karmienie gesta kaszka powodowalo odruch wymiotny:baffled:
a mnie zaczął bolec zab:baffled::baffled:
wspolczuje, lepiej lec do stomatologa
No mało z wami ostatnio siedze w dzien nie mam czasu a wieczorem po całym dniu sie nie chce pochłania mi czas pisanie z M na skype.Dobra ide na papieroska zaraz wracam
a dlaczego piszecie a nie rozmawiacie chyba tak latwiej i lepiej pogadac:confused:
A tak wygląda wymęczone dziecko po całodziennych szaleństwach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bosko
skoro nikogo nie ma , to ja ide spać,przecież sama ze soba gadać nie będę.
jeszcze nie zwariowałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pewnie jak ja pójdę to wszystkie sie pojawicie,no trudno.
dobrej nocki:-)
:-D dobranoc
No to moj M juz poleciał:tak:
Ale jest masakra-o wiele gorzej i ciezej niz sie spodziewałam:no::no::no:
Dominik mi cały czas plakal i mowil ze nie moze o Nim zapomniec:no::no::no:Ja patrzac na Niego sama tez wyłam:no:
Tylko dziewczynki byy cały czas mega zadowolone:-Dale to chyba tylko dlatego ze za duzo z tej sytuacji nie rozumieja:no:

Teraz Dominis siedzi ze mna w salonie i oglada bajki,a mlode juz spia

chyba nie rozumialy choc moja Laura dzis ryczala jak tatus pojechal:baffled:

Glowa mnie napier*** wiec zegnam sie z Wami:-D

reklama
No to moj M juz poleciał:tak:
Ale jest masakra-o wiele gorzej i ciezej niz sie spodziewałam:no::no::no:
Dominik mi cały czas plakal i mowil ze nie moze o Nim zapomniec:no::no::no:Ja patrzac na Niego sama tez wyłam:no:
Tylko dziewczynki byy cały czas mega zadowolone:-Dale to chyba tylko dlatego ze za duzo z tej sytuacji nie rozumieja:no:

Teraz Dominis siedzi ze mna w salonie i oglada bajki,a mlode juz spia
A gdzie twój pojechał bo nie pamiętam kiedys cos mówiłaś i na ile no Dominik płakał nie dziwie sie Martynka też była smutna jak tatus jechał do pracy też płakała.
milego weekendu

w kaszkach mleczno ryzowych jest przeciez mleko modyfikowane.Ja nie mupowalam takich kaszek tylko od niemowlaka jedno i dosypywalam kaszke do butelki bo karmienie gesta kaszka powodowalo odruch wymiotny:baffled:

wspolczuje, lepiej lec do stomatologa

a dlaczego piszecie a nie rozmawiacie chyba tak latwiej i lepiej pogadac:confused:

bosko

:-D dobranoc

chyba nie rozumialy choc moja Laura dzis ryczala jak tatus pojechal:baffled:

Glowa mnie napier*** wiec zegnam sie z Wami:-D
Aniu piszemy czasem bo ciezko sie czasem dogadac strasznie przerywa czasem sie dogadamy ale czasem nie.A piszemy tez bo tak nam prosciej i pikantniej:zawstydzona/y::-p

Witam sobotnio nocka taka sobie zaraz biore sie za sprzątanie jutro może koleżanka wpadnie :tak::tak::tak:no i tak nikogo jeszcze nie ma ide sobie kawe zrobic.Acha co do palenia to nie pale dużo ja raczej popalam sobie bo wypalle tylko 1 papieroz dzienie znaczy wieczorem bo przez dzien nie mam czasu i mi sie nie chce ale M obiecał mi że już palił nie bedzie wiec ja też nie bede tylko ze on nie wie ze ja pale:tak::-D

hejka.:-)
u mnie dzis taki upał że już o tej godzinie nie daje sie wytrzymać.wyciągneliśmy wentylatorbo normalnie niewyróbka :tak::tak::tak::tak:

nie mam siły na nic przez ten upał:tak::tak::tak::tak:

wiecie co dziewczyny jak tak was czytam, to mi przykro. I widze jakie szczescie mnie spotkalo. Moj maz jest naprawde cudowny, pomaga mi bardzo, jak tylko wraca z pracy i w weekendy, robi wszystko sam z nieprzymuszonej woli i czesto nieproszony, malo tego ostatnio wstawal w nocy do malego (synek ma problemy ze snem, budzi sie nawet kilkanascie razy w nocy) bo ja juz jestem tak wyczerpana, i malo tego sam to zaproponowal, a przeciez tez jest zmeczony i pracuje ciezko. I docenia moja prace w domu, no, jest po prostu cudowny
mam wspanialego meza, musze sie nim pochwalic i go docenic, bo widze, ze to rzadkosc, a jak sie ma taka rzadkosc na codzien to czesto sie o tym zapomina i sie nie docenia. Wiec kochany mezu bardzo cie kocham i doceniam to co robisz dla nas...
milosc03.gif
zazdroszcze moj niejest zly z synem pojdzie wszedzie ale z emilka juz nie bo sie boi najbardziej tego ze mu zrobi kupe a on powiedzial ze niebedzie dziewczynki wycieral bo sie boi

reklama
Do góry