anka26_x_07
Mama Laury :)
milego weekenduCo tak spokojnie? Ładna pogoda to na spacerki, co? A my wróciliśmy od mojej mamy. Zostawiliśmy jej Witusię. Mama powiedziała, że nie odda nam jej wcześniej jak w niedzielę popołudniu( no, pod warunkiem, że nie będzie płakać do mamy i taty, hihi). Oby, jak ja marzę o wolnym weekendzie. O 2 nad ranem jedziemy na rybki , ponieważ mam y dużo dnia dla siebie, zostaniemy dłużej, ja se poopalam, zrelaksuje, ale bedzie fajnie. Tak więc jutro u raczej nie zajrzę, bo jak przyjedziemy to odespać i troszkę powariować, żeby w niedzielę znów odespać, hihihi, ale plany-ciekawe co z tego będzie...
w kaszkach mleczno ryzowych jest przeciez mleko modyfikowane.Ja nie mupowalam takich kaszek tylko od niemowlaka jedno i dosypywalam kaszke do butelki bo karmienie gesta kaszka powodowalo odruch wymiotnyMam wychowawczy. Ja to nic niewiem-normalnie ciemnotaJak uderzyć do tego PFRONU? Musze znaleźć jakiś oddział u nas?
Tak wogóle to witam sie z Wami potem będe nadrabiać bo troche tego jest od wczoraj wieczora. Ja byłam dzisiaj z Zuzką na kontroli u rehabilitantki i oceniła jej rozwój na 6m-cNo ale niedługo ruszamy na basen-teraz trwa konserwacja. Może będzie lepiej...
pogoda jak zwykle upał i te wredne muszydła
anka26,07 moja Zuzka jak skończyła 9 miesięcy to odstawiła sobie sama pierś i nie chciała żadnego modyfikowanego ani zwykłych ani nan waniliowe czy bananowe. Tylko kaszki z łyżeczki mleczno-ryżowe i jogurty jej daję. Teraz chce spróbować zwykłe z kartona- spróbuję budyniu troszke i zobaczę co będzie
medeuskaspróbuj odżywkę gliss kur z jedwabiem i szampon ja używam ten zestaw i włosy mam ładniejsze no i wypadać przestały. Kupiłam też w salonie fryzjerskim(od kumpeli) maskę do włosów nakłada się raz w tyg na 10 min i zawija w recznik a potem spłukuję. Wlosy sa miękkie i właśnie nie ma siana.Tylko że u nas tańsza jest a pudło starcza na ok 5m-cy więc warto spróbować:-) MILA MASKA MLECZNA (LATTE) 1000ml. (673240588) - Aukcje internetowe Allegro

wspolczuje, lepiej lec do stomatologaa mnie zaczął bolec zab![]()
a dlaczego piszecie a nie rozmawiacie chyba tak latwiej i lepiej pogadacNo mało z wami ostatnio siedze w dzien nie mam czasu a wieczorem po całym dniu sie nie chce pochłania mi czas pisanie z M na skype.Dobra ide na papieroska zaraz wracam

boskoA tak wygląda wymęczone dziecko po całodziennych szaleństwach![]()
skoro nikogo nie ma , to ja ide spać,przecież sama ze soba gadać nie będę.
jeszcze nie zwariowałam
pewnie jak ja pójdę to wszystkie sie pojawicie,no trudno.
dobrej nocki:-)

No to moj M juz poleciał
Ale jest masakra-o wiele gorzej i ciezej niz sie spodziewałam
Dominik mi cały czas plakal i mowil ze nie moze o Nim zapomniecJa patrzac na Niego sama tez wyłam
Tylko dziewczynki byy cały czas mega zadowoloneale to chyba tylko dlatego ze za duzo z tej sytuacji nie rozumieja
Teraz Dominis siedzi ze mna w salonie i oglada bajki,a mlode juz spia
chyba nie rozumialy choc moja Laura dzis ryczala jak tatus pojechal

Glowa mnie napier*** wiec zegnam sie z Wami