reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszystkie mamy :)
Oj rozumiem ciebie iwokir , mój mąż z racji swojego wykonywanego zawodu, też racuje w domu jest fotoreporterem.Jak go o coś proszę to ma zawsze tą samą odpowiedz jak ja bym chciał się z tobą zamienić i zajmować się tylko małym (nasz synek ma 7 miesięcy) i nudz się szybko trzeba mu co jakiś czas podrzucać nowe zabawy.Ostatnio okazało się że nasz maluszek nie uznaje nikogo innego jak mnie do usypiania więc nocki usypianie też należ do mnie.... Nasi mężowie mogą wyjść z domu kiedy chcą, a my musimy być z naszymi dzieci. a potem mają jeszcze zazłe że mamy zły chumor i jesteśmy przemęczone i dla nich nie mamy już czasu... A tylko wystarczy tylko troszę ruszyć głową panowie...

Witam wszystkie mamy :)
Oj rozumiem ciebie iwokir , mój mąż z racji swojego wykonywanego zawodu, też racuje w domu jest fotoreporterem.Jak go o coś proszę to ma zawsze tą samą odpowiedz jak ja bym chciał się z tobą zamienić i zajmować się tylko małym (nasz synek ma 7 miesięcy) i nudz się szybko trzeba mu co jakiś czas podrzucać nowe zabawy.Ostatnio okazało się że nasz maluszek nie uznaje nikogo innego jak mnie do usypiania więc nocki usypianie też należ do mnie.... Nasi mężowie mogą wyjść z domu kiedy chcą, a my musimy być z naszymi dzieci. a potem mają jeszcze zazłe że mamy zły chumor i jesteśmy przemęczone i dla nich nie mamy już czasu... A tylko wystarczy tylko troszę ruszyć głową panowie...

hmmmm ja nie mam takich problemow Mj nie wychodzi sobie gdzie chce i kiedy chce no chyba ze do pracy:-D

nikogo nie ma:baffled:

ja zrobilam zapiekanka z makaronu z szynka i serem wiec zaraz ja spalaszuje bo dzis jeszcze nic nie jadlam:baffled: no w sumie wciagnelam nektarynke i kawe wypilam:tak: jak sa upaly to jesc mi sie nie chce tez tak macie?

nikogo nie ma:baffled:

ja zrobilam zapiekanka z makaronu z szynka i serem wiec zaraz ja spalaszuje bo dzis jeszcze nic nie jadlam:baffled: no w sumie wciagnelam nektarynke i kawe wypilam:tak: jak sa upaly to jesc mi sie nie chce tez tak macie?
mniam mniam,
ja tak nie mam... mialam tak jak nie bylam w ciazy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja mam lenia hehehe wiec Dowikla nie dziwne ze nie chce Ci sie schodzic:-D

Na allegro nic ciekawego nie maja
Jak w Pl nic nie znajde to zamowie te druga :)
Tylko zeby ci potem paczka doszla tak szybko jak nic nie znajdzie w PL :tak::tak:

ja juz dziewczyny nie moge sie odczekac kiedy pojde do mamy mieszkac jak ich nie bedzie...
oj 2 tyg spokoju
jeszcze trzeba poczekac moze pojde juz 10 :tak:
no super dychniesz sobie troszke:tak::tak:

dziekuje ale ten tez kochana mam, ja w Avonie konsulatntka wiec z Avonu wszystkie kosmetyki przetestowane, tak jak mowie- na mnie teraz nic nie dziala- nei wiem jeszcze jakby bylo z odzywką w sprayu z jedwiabiem z gliss kura ale teraz kasy nie mam zeby kupic:baffled::baffled::baffled:tylkko tej jeszcze nei wypróbowalam z dzialajacych na mnie wczesniej:sorry2::sorry2:
ja uzywam jedwabiu do wlosow i mi duzo pomogl:tak::tak::tak:

Nie wiem czy wam mowilam wczoraj na bilansie lekarz sie mnie pytal ile mleka sztucznego pije Emily ja mu mowie ze 2X250ml a on do mnie ze jedna flaszke mam jej juz odstawic a nastepna za jakis czas tak zeby jak bedzie miala roczek juz jej mleka nie dawac tylko normalne posilki :szok::szok::szok: powiedzial ze w tym sztucznym mleku nic nie ma dobrego duzo bialka itd ze normalne posilki beda dla niej zdrowsze a i powiedzial ze moge juz jej pomalu krowie mleko dawac:tak::tak::tak:

Tylko zeby ci potem paczka doszla tak szybko jak nic nie znajdzie w PL :tak::tak:

no super dychniesz sobie troszke:tak::tak:

ja uzywam jedwabiu do wlosow i mi duzo pomogl:tak::tak::tak:

Nie wiem czy wam mowilam wczoraj na bilansie lekarz sie mnie pytal ile mleka sztucznego pije Emily ja mu mowie ze 2X250ml a on do mnie ze jedna flaszke mam jej juz odstawic a nastepna za jakis czas tak zeby jak bedzie miala roczek juz jej mleka nie dawac tylko normalne posilki :szok::szok::szok: powiedzial ze w tym sztucznym mleku nic nie ma dobrego duzo bialka itd ze normalne posilki beda dla niej zdrowsze a i powiedzial ze moge juz jej pomalu krowie mleko dawac:tak::tak::tak:

ja dopiero teraz odstwaiam Laurze mleko:szok: wczoraj mi sie skonczylo modyfikowane i juz nie kupuje daje jej krowie z tego co wiem krowie jest uczulajace ale to moze mamy alergikow sie wypowiedza:sorry2:
Dziwne jakos zeby wcale nie dawac mleka:baffled:
No ale nie my jestesmy lekarzami a kazdy gada co innego:-DMamusia musi zadecydowac Moj powiedzial ze nie ma po co przeplacac bo krowie tansze:-D:-D

M<y po zapiekance Laurze strasznie smakowala:tak: w szoku jestem ile tego zjadla:szok:

A co do sukienki to jak w 1 tygodniu nie kupie to zamowie wiec bede miec 1,5tygodnia wiec chyba dojdzie??

witam szanowne Panie na ncnym dyzurze:-D:-D:-D

mozecie sie starac do PFRONu o turnus rehabilitacyjny tzn o kase na niego.!
wiesz ze jako opikeun dziecka niepelnosprawnego masz znizkowe bilety i jezeli nie masz wychowawczego to mozesz isc na siadczenie pielegnacyjne na dziecko

Mam wychowawczy. Ja to nic niewiem-normalnie ciemnota:baffled: Jak uderzyć do tego PFRONU? Musze znaleźć jakiś oddział u nas?:confused:

Tak wogóle to witam sie z Wami potem będe nadrabiać bo troche tego jest od wczoraj wieczora. Ja byłam dzisiaj z Zuzką na kontroli u rehabilitantki i oceniła jej rozwój na 6m-c:baffled: No ale niedługo ruszamy na basen-teraz trwa konserwacja. Może będzie lepiej...
pogoda jak zwykle upał i te wredne muszydła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anka26,07 moja Zuzka jak skończyła 9 miesięcy to odstawiła sobie sama pierś i nie chciała żadnego modyfikowanego ani zwykłych ani nan waniliowe czy bananowe:no:. Tylko kaszki z łyżeczki mleczno-ryżowe i jogurty jej daję. Teraz chce spróbować zwykłe z kartona- spróbuję budyniu troszke i zobaczę co będzie :confused:

medeuska spróbuj odżywkę gliss kur z jedwabiem i szampon ja używam ten zestaw i włosy mam ładniejsze no i wypadać przestały. Kupiłam też w salonie fryzjerskim(od kumpeli) maskę do włosów nakłada się raz w tyg na 10 min i zawija w recznik a potem spłukuję. Wlosy sa miękkie i właśnie nie ma siana.Tylko że u nas tańsza jest a pudło starcza na ok 5m-cy więc warto spróbować:-) MILA MASKA MLECZNA (LATTE) 1000ml. (673240588) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry