reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka własnie sie obudziła i chwile niech się pobawi w łóżeczku :tak::tak::tak:
zupka szpinakowa ugotowana i kompocik ze śliwek też :tak::tak::tak:

jak Oliwcia zje zupke to pójdziemy na podwórko niech popływa w basenie a potem jak bedzie chłodniej i mniejszy upał to pójdziemy sobie na plac zabaw do dzieci i tak mi zleci calutki dzień.

aga śliczne te sandalki emili:tak::tak::tak::tak:
a moja gwiazda julia zostawiła sandałki u babci:wściekła/y:na szczęście ma tu 3 pary lklapeczek i jedne mają nawet taki paseczek na piętę więc jakoś przeczekamy bo nie będe kupowała jej nowych jak ma tamte:no:
a miałam wam sie pochwalić mój ex małż wzioł listę ksążek dla adama i julki i powiedział że ja mam im zrobić wyprawkę a on książki sam od siebie kupi:tak::tak::tak:ale jestem happy bo mam jakieś 300-400 zł w portfelu:tak:

malinka to super że twój ex tak ci pomaga,to sie chwali :tak::tak::tak:

mi się 2 i 3 podoba ale bardziej raczej ta druga :tak::tak::tak::tak:

a mi się wszystkie podobają:tak::tak::tak:
a ja mam lenia hehehe wiec Dowikla nie dziwne ze nie chce Ci sie schodzic:-D

Na allegro nic ciekawego nie maja
Jak w Pl nic nie znajde to zamowie te druga :)
a ja mam za to wenę do roboty dziś:-D
u mnie przyjemne 27stopni i fajny wiaterek itroche chmurek niegroznych.prawdziwy lipeic:-D
ide zupe gotowac bo zaraz cala woda mi wyparuje:-D:-D:-D
oj uważaj ja potrafie przypalić:tak:
ANABUBKA
Na razie siedze w domku:tak:

Jak jutro bedzie ładnie i cieplo to zniose Im basenik na podworko i kocyk i bedziemy sie mega lenic:-);-)
A dzisiaj posprzatałam sobie kuchnie a teraz Dominik wyleguje sie na balkonie z M:tak::tak::tak:
a twój małż dziś jedzie??o której?
Oliwka własnie sie obudziła i chwile niech się pobawi w łóżeczku :tak::tak::tak:
zupka szpinakowa ugotowana i kompocik ze śliwek też :tak::tak::tak:

jak Oliwcia zje zupke to pójdziemy na podwórko niech popływa w basenie a potem jak bedzie chłodniej i mniejszy upał to pójdziemy sobie na plac zabaw do dzieci i tak mi zleci calutki dzień.

malinka to super że twój ex tak ci pomaga,to sie chwali :tak::tak::tak:

mi się 2 i 3 podoba ale bardziej raczej ta druga :tak::tak::tak::tak:
agnes napisz na naszym wątku garowym przepis na zupke szpinakową bo szpinak to ja lovam bardzo:tak::tak::tak::tak:

ja mam obiadek prawie gotowy żeberka się marynują surówka gotowa ziemniaczki obrane:tak::tak:
pranie ręczne zrobione wszystkie jasne ubranka ręcznie poprałam i całą masę julki białych skarpetek:szok:

Gabi usnęla mąz ze starszakami poszedł sprzątac w piwnicy wysprzątali mieszkanie a ja kawulca popijam zobiadem poszłam na latwiznę Mamy abonament do baru i poszlismy tam zjesc bo zawsze przynosimy do domu ;-)a dzis sie wkurzyłam i poszlismy Dzieci zjadlu frytki z kotletem Gabi kotleta z surówką a ja mielonego ziemniaczki i surówke z marchewki Smaczne nawet bylo a mąz surowke frytki i kotlet z piersi kurczaka no iwzielismy dodomu troche soków i mineralna :zawstydzona/y:jutro pewnie zrobie jakas zapiekanke :tak:ide poczytam troche póki spi bo potem będzi sazlec Gabi do 23 :-D

medeuska ja do prostowania włosów używam jeszcze tego
AVON WYGŁADZAJĄCY BALSAM DO PROSTOWANIA WŁOSÓW (673872489) - Aukcje internetowe Allegro
Nakładam na wilgotne włosy dosuszam suszarką i po tem prostuje. tylko jak susze to szczotką naciagam włosy i podczas suszenia się troche prostują
dziekuje ale ten tez kochana mam, ja w Avonie konsulatntka wiec z Avonu wszystkie kosmetyki przetestowane, tak jak mowie- na mnie teraz nic nie dziala- nei wiem jeszcze jakby bylo z odzywką w sprayu z jedwiabiem z gliss kura ale teraz kasy nie mam zeby kupic:baffled::baffled::baffled:tylkko tej jeszcze nei wypróbowalam z dzialajacych na mnie wczesniej:sorry2::sorry2:

Witam!
U nas dalej leje...wrrr:wściekła/y:...więc na spacer nie pójdziemy:no: Maciej śpi a starszaki grają w monopol więc z czystym sumieniem mogę posiedzieć na BB:-)

czytalam wszystko ale nie porobiłam cytatow i nie pamiętam:sorry2::zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie!
a u nas sloneczko, ciekawe jak bedzie popoludniu... mam nadieje ze juttro bedzie ladna pogoda bo chcemy jechac na basen z patrykiem i moja mlodsza siostre wziac:tak::tak:

ogarnelam zupke ugotowalam
Laura lata w majteczkach razem z mamuska:-D tak gorco ze szok

Wlasnie doszly do mnie buciki po przymierzeniu ich stwierdzilam ze sa tak wygodne ze zaloze je do slubu:tak:
Mojemu sie spodobaly tak jak Laurze ktora odrazu musiala je zalozyc i pochodzic w nich troche:-)
jaka zupka? mnie tez jakos ochota na zupke naszła:sorry2:

t pierwse jescze ok, ale elefanten najlepse:tak::tak:

Anka ta druga mi się najbardziej podoba, potem ostatnio i na kkncu pierwsza- chociaz z now kolorek najlepszy- bo bily, pasowalaby do mamusi:tak: ale jakos fason mi nie podchodzi od tej pierwszej

wlasnie zjadlam obiadek- ale mi gorrrąco...:-D

niedosc e ngralam sie przy zelazku jak prasowalam pry gotowwaniu t eraz jak jadłam to też sie zgrzalam:-D:-D:-D

reklama
Do góry