anka26_x_07
Mama Laury :)
no a my uciekamy na zakupki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aga śliczne te sandalki emili
a moja gwiazda julia zostawiła sandałki u babcina szczęście ma tu 3 pary lklapeczek i jedne mają nawet taki paseczek na piętę więc jakoś przeczekamy bo nie będe kupowała jej nowych jak ma tamte
a miałam wam sie pochwalić mój ex małż wzioł listę ksążek dla adama i julki i powiedział że ja mam im zrobić wyprawkę a on książki sam od siebie kupiale jestem happy bo mam jakieś 300-400 zł w portfelu
![]()
mi się 2 i 3 podoba ale bardziej raczej ta drugaPopatrzcie na to
Szukalam dla Laury sukieneczki na wesele:-)
D019-6 Mädchen Pageant Hochzeit Festliches Kleid *92-98 bei eBay.de: (endet 07.07.09 11:09:18 MESZ)
D040-3 Blumenmädchen Kleid, Hochzeit ,Rosa Gr.92/98 bei eBay.de: Blumenkinder (endet 03.07.09 21:15:00 MESZ)
D058-2 Blumenmädchen Kleid, Hochzeit ,Rosa Gr.92/98 bei eBay.de: Blumenkinder (endet 06.07.09 17:04:40 MESZ)
a mi się wszystkie podobająPopatrzcie na to
Szukalam dla Laury sukieneczki na wesele:-)
D019-6 Mädchen Pageant Hochzeit Festliches Kleid *92-98 bei eBay.de: (endet 07.07.09 11:09:18 MESZ)
D040-3 Blumenmädchen Kleid, Hochzeit ,Rosa Gr.92/98 bei eBay.de: Blumenkinder (endet 03.07.09 21:15:00 MESZ)
D058-2 Blumenmädchen Kleid, Hochzeit ,Rosa Gr.92/98 bei eBay.de: Blumenkinder (endet 06.07.09 17:04:40 MESZ)
a ja mam za to wenę do roboty dziśa ja mam lenia hehehe wiec Dowikla nie dziwne ze nie chce Ci sie schodzic
Na allegro nic ciekawego nie maja
Jak w Pl nic nie znajde to zamowie te druga![]()
oj uważaj ja potrafie przypaliću mnie przyjemne 27stopni i fajny wiaterek itroche chmurek niegroznych.prawdziwy lipeic
ide zupe gotowac bo zaraz cala woda mi wyparuje![]()
a twój małż dziś jedzie??o której?ANABUBKA
Na razie siedze w domku
Jak jutro bedzie ładnie i cieplo to zniose Im basenik na podworko i kocyk i bedziemy sie mega lenic:-);-)
A dzisiaj posprzatałam sobie kuchnie a teraz Dominik wyleguje sie na balkonie z M![]()
agnes napisz na naszym wątku garowym przepis na zupke szpinakową bo szpinak to ja lovam bardzoOliwka własnie sie obudziła i chwile niech się pobawi w łóżeczku
zupka szpinakowa ugotowana i kompocik ze śliwek też
jak Oliwcia zje zupke to pójdziemy na podwórko niech popływa w basenie a potem jak bedzie chłodniej i mniejszy upał to pójdziemy sobie na plac zabaw do dzieci i tak mi zleci calutki dzień.
malinka to super że twój ex tak ci pomaga,to sie chwali
mi się 2 i 3 podoba ale bardziej raczej ta druga![]()
dziekuje ale ten tez kochana mam, ja w Avonie konsulatntka wiec z Avonu wszystkie kosmetyki przetestowane, tak jak mowie- na mnie teraz nic nie dziala- nei wiem jeszcze jakby bylo z odzywką w sprayu z jedwiabiem z gliss kura ale teraz kasy nie mam zeby kupicmedeuska ja do prostowania włosów używam jeszcze tego
AVON WYGŁADZAJĄCY BALSAM DO PROSTOWANIA WŁOSÓW (673872489) - Aukcje internetowe Allegro
Nakładam na wilgotne włosy dosuszam suszarką i po tem prostuje. tylko jak susze to szczotką naciagam włosy i podczas suszenia się troche prostują
a u nas sloneczko, ciekawe jak bedzie popoludniu... mam nadieje ze juttro bedzie ladna pogoda bo chcemy jechac na basen z patrykiem i moja mlodsza siostre wziacWitam!
U nas dalej leje...wrrr...więc na spacer nie pójdziemy
Maciej śpi a starszaki grają w monopol więc z czystym sumieniem mogę posiedzieć na BB:-)
czytalam wszystko ale nie porobiłam cytatow i nie pamiętam
Pozdrawiam wszystkie!
jaka zupka? mnie tez jakos ochota na zupke naszłaogarnelam zupke ugotowalam
Laura lata w majteczkach razem z mamuskatak gorco ze szok
Wlasnie doszly do mnie buciki po przymierzeniu ich stwierdzilam ze sa tak wygodne ze zaloze je do slubu
Mojemu sie spodobaly tak jak Laurze ktora odrazu musiala je zalozyc i pochodzic w nich troche:-)
t pierwse jescze ok, ale elefanten najlepse