reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a i zapomnialam sie Wam pochwalic ze zatrzasnelam sobie dzis kluczyki z auta heheh portfel i telefon, wszystko doslownie :))
Podeszlam do jakiegos pana i zapytalam czy ma telefon bo zostawilam klucze w srodku w aucie.Pan mi uzyczyl telefonu i na szczescie znam numer do mojego na komorke to jest jedyny telefon jaki znam
Udalo sie
Moj nie krzyczal na mnie nawet nic nie powiedzial ale ja na wstepie mu odrazu powiedzialam jak podjechal.. no dobra wiem faja ze mnie:-D:-D
ty to masz mistrza :-D:-D:-D:-D:-D ja to znam tylko swoj domowy numer nawet swojego numeru komork nie znam ano od m:szok::szok:

Wiecie co ja tez już spadam bo oczęta mi lecą a jeszcze kąpiel. A nie wiem jak będzie z jutrem bo mam jechać z całą rodzinką do Wrocka może coś fajnego kupie. Mam zamiar namówić mężusia na wózek. Trzymajcie kciuki za ten wózek
bede trzymac:tak::tak:
dziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????
tak się zastanawiam bo boje się że jak kupię 15cm to będą za duże bo to już połowa lata prawie minęła.i nie wiem czy potykać się o nie nie będzie.i zastanawiam się nad 14,5?sama już nie wiem,mam metlik w głowie.nie wiem czy dobrze kąbinuje.

czekam na dobre rady :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
jak niszczy buty to bym wziela 14,5cm zreszta przymiez jej i sama stwierdzisz czy 15cm nie jest za duzo:tak::tak:

ja oczywiscie do was tez z kawka a moje panny jeszcze spia:-)
forki sandalkow
fajne

mi sie podobaja :tak::tak:

ogarnelam zupke ugotowalam
Laura lata w majteczkach razem z mamuska:-D tak gorco ze szok

Wlasnie doszly do mnie buciki po przymierzeniu ich stwierdzilam ze sa tak wygodne ze zaloze je do slubu:tak:
Mojemu sie spodobaly tak jak Laurze ktora odrazu musiala je zalozyc i pochodzic w nich troche:-)
no to fajnie ze buciki wygodne :tak::tak:
Mi sie rowniez zadne z tych nie podobaja te elefantem byly duzzzzzo ladniejsze:tak::tak::tak:

Witam sie i ja u nas taki upal ze nie da sie wytrzymc wiatrak non stop chodzi ale i tak duzo nie pomaga:no::no::no: mam nadzieje ze troszke popada co oddychac odrazu bedzie sie lepiej:tak::tak::tak:
Ja tez zamowilam Emily sandalki z elefanten i wlasnie mi dzwonili ze moge je odebrac a tak wygladaja

Załączniki

• 00_1402388_pg.jpg
    00_1402388_pg.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
reklama
aga śliczne te sandalki emili:tak::tak::tak::tak:
a moja gwiazda julia zostawiła sandałki u babci:wściekła/y:na szczęście ma tu 3 pary lklapeczek i jedne mają nawet taki paseczek na piętę więc jakoś przeczekamy bo nie będe kupowała jej nowych jak ma tamte:no:
a miałam wam sie pochwalić mój ex małż wzioł listę ksążek dla adama i julki i powiedział że ja mam im zrobić wyprawkę a on książki sam od siebie kupi:tak::tak::tak:ale jestem happy bo mam jakieś 300-400 zł w portfelu:tak:

aga śliczne te sandalki emili:tak::tak::tak::tak:
a moja gwiazda julia zostawiła sandałki u babci:wściekła/y:na szczęście ma tu 3 pary lklapeczek i jedne mają nawet taki paseczek na piętę więc jakoś przeczekamy bo nie będe kupowała jej nowych jak ma tamte:no:
a miałam wam sie pochwalić mój ex małż wzioł listę ksążek dla adama i julki i powiedział że ja mam im zrobić wyprawkę a on książki sam od siebie kupi:tak::tak::tak:ale jestem happy bo mam jakieś 300-400 zł w portfelu:tak:
No to SUPER fajnie ze twoj ex tak ci pomaga bo niektorych ex to nic nie interesuje ze dzieci potrzebuja ksiazki wyprawke itd:tak::tak::tak:

Agnieszka fajniutkie te sandalki.Super sa!
Malinka fajna pomoc, super ze chlop wie ile co kosztuje :tak:
Dowikla Ty masz chyba ciezko z butkami dla dziewczynek co? ale jak sa na allegro to fajnie:-)

Laura zjada zupke a ja mysle co by tu zrobic heheh mam smak na placki ziemniaczane:tak::-p

no te sa fajne :tak:
witam piątkowo:happy2:
zaraz nadrobie co pisałyście:tak::tak:
wczoraj pracowałam do 22.20 więc w domku byłam po 23 :szok:mało bezpieczne to moje miasto nocą masa menelków młodzieży ale co tam dam radę;-)wczoraj myłam okna 5 okien takich 2.10 wysokie 1.50 szerokie...bark i dłonie to mnie dzisiaj tak nawalają no nic trza się przyzwyczaić:tak:dzisiaj powtórka z rozrywki:tak:
dobra lecę nadrabiać:tak:
uwazaj na siebie :tak:
faktycznie wymeczylas sie :tak:
aaaa wczoraj uściłam multi multi znow za 5 zł i wygrałam 6:-D:-D:-D:-D miałam jedną 4 i jedną 5:sorry2: na 10:blink:
ty hazardzistko jedna
na patriotow sa takie maszyny znajomy wygral tam tysiac zlotych wiec moze i Toby by sie poszczescilo :-D
Witam moje kochane
POdczytałam troszkę, ale nic nie zaznaczylam, bo taki pospiech. Kurcze. Pamiętam, co ja pamiętam-Malinka gratulacje-dostałaś pracę!!!
I nic więcej nie pamietam

dzis popoludniu mala zawieziemy do mojej mamy i razem z m jutro skoro swit jesli nie wczesniej pojedziemy na rybki. Ciekawe ile uklejek zwedkuje:-D:-D:-D.
no to udanego wedkoania :tak:
Dziewczynki wybacznie,ale dziś niewiele do mnie dociera.
Czytam po 5 razy jednego posta zanim wyciągnę jakieś konkretne wnioski.
Stwierdzam,że mam 100 % doła i się nie nadaję jeszcze do publicznego forum,bo nie myślę racjonalnie.
Będę czytać pewnie na bieżąco,ale dziś nie poodpisuję wszystkim.
Idę Klaudii bluzkę porobić.:-(
jutro bedzie lepiej... :tak:
wierze w Ciebie :-)
tamte ladniejsze byly :sorry2:

reklama
Do góry