Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
ty to masz mistrzaa i zapomnialam sie Wam pochwalic ze zatrzasnelam sobie dzis kluczyki z auta heheh portfel i telefon, wszystko doslownie)
Podeszlam do jakiegos pana i zapytalam czy ma telefon bo zostawilam klucze w srodku w aucie.Pan mi uzyczyl telefonu i na szczescie znam numer do mojego na komorke to jest jedyny telefon jaki znam
Udalo sie
Moj nie krzyczal na mnie nawet nic nie powiedzial ale ja na wstepie mu odrazu powiedzialam jak podjechal.. no dobra wiem faja ze mnie![]()

bede trzymacWiecie co ja tez już spadam bo oczęta mi lecą a jeszcze kąpiel. A nie wiem jak będzie z jutrem bo mam jechać z całą rodzinką do Wrocka może coś fajnego kupie. Mam zamiar namówić mężusia na wózek. Trzymajcie kciuki za ten wózek

jak niszczy buty to bym wziela 14,5cm zreszta przymiez jej i sama stwierdzisz czy 15cm nie jest za duzodziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????
tak się zastanawiam bo boje się że jak kupię 15cm to będą za duże bo to już połowa lata prawie minęła.i nie wiem czy potykać się o nie nie będzie.i zastanawiam się nad 14,5?sama już nie wiem,mam metlik w głowie.nie wiem czy dobrze kąbinuje.
czekam na dobre rady:-):-):-):-):-)

fajneja oczywiscie do was tez z kawka a moje panny jeszcze spia:-)
forki sandalkow
mi sie podobajaa co myslicie o tych elefanten???? i przesyłka gratis
BUTY DZIECIĘCE SKÓRZANE ELEFANTEN roz.24 mod.316 (676200933) - Aukcje internetowe Allegro

no to fajnie ze buciki wygodneogarnelam zupke ugotowalam
Laura lata w majteczkach razem z mamuskatak gorco ze szok
Wlasnie doszly do mnie buciki po przymierzeniu ich stwierdzilam ze sa tak wygodne ze zaloze je do slubu
Mojemu sie spodobaly tak jak Laurze ktora odrazu musiala je zalozyc i pochodzic w nich troche:-)

Mi sie rowniez zadne z tych nie podobaja te elefantem byly duzzzzzo ladniejsze

Witam sie i ja u nas taki upal ze nie da sie wytrzymc wiatrak non stop chodzi ale i tak duzo nie pomaga

Ja tez zamowilam Emily sandalki z elefanten i wlasnie mi dzwonili ze moge je odebrac a tak wygladaja
Załączniki
Ostatnia edycja: