reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
U nas znowu upal:tak::tak::tak:
Ale teraz sie chmurzy wiec pewnie znowu bedzie padało:-)
Dzieciaki byly juz an balkonie w baseniku a teraz biegaja na golasa po domu:tak::tak::tak:
Weszlam na internet zeby zaplacic allegro ale jakos nie chce mnie przekierowac ze strony allegro na strone ktoregos z moich bankow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Niechce was denerwować ale mój szwagier wczoraj na automatach zagrał chyba za 30zl ale niejestem pewna ale wygrał tyle że był do przodu 500zł :tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok:
Ja tez uwielbiam grac na automatach ale jeszcze nigdy nic nie wygrałam;-):-D

no niby tak mówią a moja mama przy mnie i przy mojej siostrze miala gładziutką buzie- a zwykle skłonna do wyprysków jak moja...:sorry2: więc... nie wiadomo:-(
Mi ani w jednej ani w drugiej ciazy nic sie nie dzialo z cera i wogole z niczym:tak::tak::tak::-)

Witam nowa mamusie:-)

My już wróciliśmy z dworu,skwar że ho ho idzie uschnąć :-D:-D:-D:-D:-D
Oliwka usypia,a ja zaraz biore sie za gotowanie zupy.

Anabubka Ty nie żartuj,wykąbinuj cos z tym netem bo musisz tu z nami być :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Niechce was denerwować ale mój szwagier wczoraj na automatach zagrał chyba za 30zl ale niejestem pewna ale wygrał tyle że był do przodu 500zł :tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok:
tez tak chce :tak::tak::tak::tak::-)

ogarnelam zupke ugotowalam
Laura lata w majteczkach razem z mamuska:-D tak gorco ze szok

Wlasnie doszly do mnie buciki po przymierzeniu ich stwierdzilam ze sa tak wygodne ze zaloze je do slubu:tak:
Mojemu sie spodobaly tak jak Laurze ktora odrazu musiala je zalozyc i pochodzic w nich troche:-)

Witam moje kochane
POdczytałam troszkę, ale nic nie zaznaczylam, bo taki pospiech. Kurcze. Pamiętam, co ja pamiętam-Malinka gratulacje-dostałaś pracę!!!
I nic więcej nie pamietam

dzis popoludniu mala zawieziemy do mojej mamy i razem z m jutro skoro swit jesli nie wczesniej pojedziemy na rybki. Ciekawe ile uklejek zwedkuje:-D:-D:-D.
no zapamiętałaś to co najważniejsze:-D:-D:-D:-Dtylko wy tam rybki jedźcie łapać a nie takie tam:-D:-D
Pozno skonczyłas to juz chyba u siebie okien nie bedziesz myła :-D:-D:-D:-D

ja zawsze kupuje ciut wieksze i przymierzam na noge Gabi bo ma wysokie podbicie i ciezko dopasowac butki a i numeracja czasmi albo zawyzona albo zanizona :tak:

A wogóle WITAM u nas juz burza przeszla ja rano poprasowalam ciuchy pochowałam poukladalam i teraz glowie sie nad obiadem :wściekła/y:weny brak i len ze zmnie siezrobil Slonko wychodzi nic sie nie chce okna do umyci firanki zaslonki do prania kafelki do myci roboty huk a tu len :szok::szok::szok: nna razie lece modzic obiad :-(
hi hi właśnie dzisiaj planuje umyc w kuchni no takie moje zboczenie;-)
Witam!
U nas dalej leje...wrrr:wściekła/y:...więc na spacer nie pójdziemy:no: Maciej śpi a starszaki grają w monopol więc z czystym sumieniem mogę posiedzieć na BB:-)

czytalam wszystko ale nie porobiłam cytatow i nie pamiętam:sorry2::zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie!
a u nas upał 32 w cieniu i żar z nieba:szok:
Dziewczynki ja się z Wami witałam czy nie?
Bo nie pamiętam :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Ja po 4 się kładłam do łózka a usnęłam po 5 i to już dobrze po było.:wściekła/y::wściekła/y:

Fajny prezent a co do facetów.Mój też nieraz mówi,że po za komputerem światu nie widzę.
To mu odpowiadam :
Jak to nie widzę ?:confused:
Ciebie widzę,akwarium,pokój, dom pies przed chwilą się pałętał pod nogami .
Pewnie na spacer chce.
A tak swoją drogą to wyjdź z Nilem na spacer ,bo ja mam jeszcze 2 posty do napisania :-D:-D:-D:-D:-D:-D
I on tylko westchnie,machnie reką i wychodzi z pokoju ,a ja mam spokój.:-D:-D:-D:-D

Jeśli niszczy szybko buty to weź 14,5 .

śliczne

podobają mi się :tak::-)

Kuba znów z powodzeniem chodzi w 1 sandałkach 2 sezony :-)

Kubuś ma urodziny 23 grudnia a gwiazdka 24 więc też 1 prezent dostaje.
1 czerwca są jego imieniny i dzień dziecka ,więc też 1 prezent kupujemy tylko porządniejszy.

Wiesz.Żyć trzeba dalej.
Bóg daje tyle ile jesteś w stanie udźwignąć.
Nigdy nie da więcej ponad Twoją wytrzymałość.
Co mnie nie dobije to mnie wzmocni -to od dawna moja przewodnia sentencja .
Każdy ma jakiś swój krzyż,który musi dźwigać.
Mnie przypadł właśnie taki krzyż w udziale.:-(
Teraz mam masakrycznego doła i psychicznie upadłam,ale trzeba podnieść się,stanąć silnie na nogach,pomyśleć,wszystko zorganizować i bez gadania brać się do roboty ,bo dziecko czeka na pomoc .
Dziecko jest priorytetem.

Dziewczynki wybacznie,ale dziś niewiele do mnie dociera.
Czytam po 5 razy jednego posta zanim wyciągnę jakieś konkretne wnioski.
Stwierdzam,że mam 100 % doła i się nie nadaję jeszcze do publicznego forum,bo nie myślę racjonalnie.
Będę czytać pewnie na bieżąco,ale dziś nie poodpisuję wszystkim.
Idę Klaudii bluzkę porobić.:-(
rozumiem kochana ale gdybyś się chciała wypłakać to wiesz my jesteśmy tu:tak::tak:
ogarnelam zupke ugotowalam
Laura lata w majteczkach razem z mamuska:-D tak gorco ze szok

Wlasnie doszly do mnie buciki po przymierzeniu ich stwierdzilam ze sa tak wygodne ze zaloze je do slubu:tak:
Mojemu sie spodobaly tak jak Laurze ktora odrazu musiala je zalozyc i pochodzic w nich troche:-)
moja julka mierzy i nosi wszystkie moje buty:tak:

agnes mi ewentualnie te pierwsze a te ostatnie wcale:no::no: wiesz co agnes ja byłam dzisiaj z julką w ccc i smyku są mega wyprzedaże letnich bucików i fajniusie sandałki z usztywnianą piętką są już od 19 zł:tak::tak:

reklama
Ja wczoraj chcialam kupic dla Klaudi jakies nike lub reeboki ale nie byo nigdzie 18:no::no::no:
A te co ma z zeszlego roku 17 robia sie Jej pomalutku za male:tak:
Dlatego szukalam na allegro i jest kilka par i nawet nie drogie:-)
Ale jeszcze popatrze w innych sklepach bo kazdej firmy inaczej wypada rozmiarowka

Do góry