reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam moje kochane
POdczytałam troszkę, ale nic nie zaznaczylam, bo taki pospiech. Kurcze. Pamiętam, co ja pamiętam-Malinka gratulacje-dostałaś pracę!!!
I nic więcej nie pamietam

dzis popoludniu mala zawieziemy do mojej mamy i razem z m jutro skoro swit jesli nie wczesniej pojedziemy na rybki. Ciekawe ile uklejek zwedkuje:-D:-D:-D.

Anabubka, no tylko nam tu nie wyjezdzaj z takimi, no, no jak moze Ciebie nie byc na BB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam sie w ten mglisty poranek :-):-):-)

sliczna,kieys będzie łamać męskie serca :tak::tak::tak::-)

As na pewno zdasz na bank :tak::tak::tak::tak:

u nas też oliwka płaczem chce wymusić czasem jej sie udaje ale w wiekszości wypadków stawiam na swoim i nie dam sie przekonac:-)

no to twój przyszły małzonek wyrozumiały jest :tak::tak::tak::tak::tak: ani słowem nic nie powiuedział u mnie to byłoby pare dni gadania i smiania sie ze mnie :-D:-D:-D:-D

masz już cs konkretnego na oku?

No nie wieże Byłam ostatnia a dzisiaj jestem pierwsza:szok:
Witam wszystkie mamuśki.
Sebek obudził mnie po 5 zjadł i nie dał dalej mamie pospać, m wyszedł więc siadłam do was.

witam z rana, czyżbym była pierwsza?????:szok::szok::szok::szok:
poranna kawka i samotność przed kompem to jest to co lubię :-D:-D:-D

nie da się przyśpieszyć tej wizyty? na włosy mi kiedyś pomógł revalid, też mi garściami wychodziły i myłam szamponem z czarnej rzepy, śmierdzi ale jest dobry, nałożysz pachnącą odżywkę i jest znośnie:tak:

no nieźle:-D:-D:-D:-Ddobrze, ze chociaż jeden numer pamiętasz, ja też mam problem z zapamiętywaniem numerów bo po co je pamiętać skoro wszystkie są w komórce:baffled::baffled::baffled::baffled:

mój m też wiecznie ględzi, że ja siedzę przed kompem i ten jego tekst, że komputer jest ważniejszy od niego dobija mnie już:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio mam trochę mniej czasu na forum ale on nadal mi gada:wściekła/y:ach ci mężowie:-D

dobre:-D:-D:-D:-D
jak fajnie, że dzisiaj już piątek,piszę tak jakbym się cały tydzień napracowała:-D:-D:-D:-Da ja w przcy byłam ledwie wczoraj i idę dzisiaj, ale dochodzą mi nowe obowiązki, pilnowanie ubezpieczeń w pzu, to dodatkowo płatne przez pzu właśnie:cool2:
pochwalę się, że dzisaj dostnę w prezencie urodzinowo-przeprowadzkowym suszarkę do naczyń od koleżanek, taką jak chciałam, troche podobną do tej, którą ma Anabuba tylko całą stalową bo jest problem z kolorem wenge:-(
wszystkie 3 bylyscie 1:-D:-D
widzialam je w sklepie fajne jak by byly biale to laura by w nich chodzila:-D
witam piątkowo:happy2:
zaraz nadrobie co pisałyście:tak::tak:
wczoraj pracowałam do 22.20 więc w domku byłam po 23 :szok:mało bezpieczne to moje miasto nocą masa menelków młodzieży ale co tam dam radę;-)wczoraj myłam okna 5 okien takich 2.10 wysokie 1.50 szerokie...bark i dłonie to mnie dzisiaj tak nawalają no nic trza się przyzwyczaić:tak:dzisiaj powtórka z rozrywki:tak:
dobra lecę nadrabiać:tak:
rece mialas obrobione po tych oknach:baffled: ja nie bardzo lubie myc okien ale musze dosc czesto sie za nie brac bo mam okna przy ulicy:baffled:
mama helenki czli mówisz ze te 14,5 bardziej?bo Oliwka tez niszczy buty bardzo szybko :baffled:
jasne ze 14,5 te 15 moga byc spore i przy chodzeniu moze chaczyc nimi sie przewracac:sorry2:
Medea ale obecaj ze jak wygrasz pare milionow to sie podzielisz co\????????????????????????????:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ze mna tez :))
ok obiecuje:-D:-D:-D:-D
chociaz najwieksza wygrana w multi multi to 100 000:sorry2:
a jakos w dużym nigdy szzescie nie mialam, chyba ze disiaj posle po 2 na duży i na multi:sorry2:
zobacze jescze:sorry2:

kurcze tak teraz nei nawidze sie szykowac bo jak wlosy umyje i wysusze to ich wyprostowac nie umie takie mi sie siano zrobilo, zadna odzywka nie pomaga, az niemożliwe:szok: wszyscy mi mwili ze w ciazy ede miala lepszy wlosy, cere a tu na odwrót:baffled::baffled::baffled::baffled:

siano na głowie jak nie wiem:dry::dry::dry::dry:
wyaylaj wysylaj:-)
Malina ja mam kompa satcjonarnego i net mamy os sasiadow radiowo a oni maja neostrade
ale ze maja 2 synow wymjeden ma 14 lat i uzalezniony od gier necie(gorzej niz ja od bb) i byl zagrozony an koniec roku torezygnuja
a y nie mamy satcjonarnego i nie oplaca nm sie zakaladc
wiec bedziemy moiec prawdopodbnie tez radiowy ale z takiej sieci u nas o ile na to moje zadupie dleci
tyle ze trzeba kupic mocnijsza antene itd
na pewno zalozymy ale nie iem w jakim czasie
bo ja myusze miec dostep do banku itd
no bo ja jakos nie widze bb bez Ciebie
ide sie polozyc bo mis sie nic nie chce:sorry2:

o prosze dobre podejscie hehehe

Rewelka, M uśmiał się aż czkawki dotał.:-D

dziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????
Ja bym wzięł a tylko ciut większe, lato krótkie, a na przyszły rok nie dadzą rady:-)

Gdzieś je oglądałam jak szukałam dla mojej, fajnie wyglądają, ale twarde wkładki maja. No ale skórka.

aaaa wczoraj uściłam multi multi znow za 5 zł i wygrałam 6:-D:-D:-D:-D miałam jedną 4 i jedną 5:sorry2: na 10:blink:
Nic tylko grac i wygrywac. Gratuluje Medea-tak trzymaj i utzrymuj tendencję wzrostową:tak:

Niechce was denerwować ale mój szwagier wczoraj na automatach zagrał chyba za 30zl ale niejestem pewna ale wygrał tyle że był do przodu 500zł :tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok:
Nasz znajomy potrafił odebrac wyplate i prosto na automaty. Wypłaty mial 2 tys przynosil do domu koło 5 tys. Zawsze, ten to kuzwa mial szczescie.

no to nadrobilam

Tearz moge sie przywitac :)
Ja z rana troche poprasowalam Moj ma juz torbe spakowana:tak:
Jutro ma przyjechac kolezanka z Polski z corka fdo mojej sasiadki a my sie znamy z internetu Widzialysmy sie juz raz wiec nie moge sie doczekac jej przyjazdu:tak:

Nie mam weny na obiad ale musze zupke dla Laury wstawic wiec bede z doskoku:tak:

Laura biega na golaska a to do basenu a to do pokoju:-D

witam dolanczam do wątku mamy siedzace w domach
Witamy. Zawsze zadowolona??:-)

Ortopeda zrobił usg i wszystko jest w porządku :tak::tak::tak:
Świetne wieści:-)

AS y to się masz ,nieżle cię życie doświadcza...ale silna z ciebie babeczka
weż napisz książkę ,lub scenariusz do filmu tak serio mysle że jeszcze byś mogła zarobić parę groszy jakby wydali:tak:
To nie jest zły pomysl, pomyśł, mój znajomy pisze książki i scenariusze do seriali, daj znac jakby co, to zagadam.:tak::tak:

Witajcie,
dołaczyłam do tego wątku "Matki-wariatki" i " Mamy siedzące w domach z dziećmi2"
Pozdrawiam
Dzięki wielkie, ja się już gubiłam...

Ja planuje sobie jutro kupic jakiegos rajda w realu:tak::tak::tak:Bo mnie to robactwo do szału doprowadza:no:I moze kupie moskitiere bo teraz na jedno okno M zamontował mi to cos co sam kupil;-):-D
A ja kurza twarz mam problem z blizej niezidentyfikowanymi robakami w łazience. Sprawdzałam wszystkie kąty i wychodzi na to ze gnojki wchodza przez wywietrznik od smierdzieli sasiadów i chowaja sie pod brodzik, a tam sie nie dostane, bo tylko jedna plytka jest wyciagana. Masakra. POradzcie cos, ja sie tego brzydze i jak stoje i zeby myje to rozgladam sie po podłodze czy mi cos nie wchodzi na stope, FFUUJJ!!

Anabuba spróbuj posmarować bobodentem albo inną tego typu bo ona znieczula, bo rosnące ósemki faktycznie bolą i rosną latami:baffled: Wiem bo mam wszystkie cztery!
Jak mi rosły i skarżyłam się że bolą to tata śmiał się że muszą boleć bo moją głupotę przebijają:szok::-D:-D:-D
No to moja głupota jest wielka, boli jak cholercia:-D:-D:-D

witam piątkowo:happy2:
zaraz nadrobie co pisałyście:tak::tak:
wczoraj pracowałam do 22.20 więc w domku byłam po 23 :szok:mało bezpieczne to moje miasto nocą masa menelków młodzieży ale co tam dam radę;-)wczoraj myłam okna 5 okien takich 2.10 wysokie 1.50 szerokie...bark i dłonie to mnie dzisiaj tak nawalają no nic trza się przyzwyczaić:tak:dzisiaj powtórka z rozrywki:tak:
dobra lecę nadrabiać:tak:
Pozno skonczyłas to juz chyba u siebie okien nie bedziesz myła :-D:-D:-D:-D
mama helenki czli mówisz ze te 14,5 bardziej?bo Oliwka tez niszczy buty bardzo szybko :baffled:
ja zawsze kupuje ciut wieksze i przymierzam na noge Gabi bo ma wysokie podbicie i ciezko dopasowac butki a i numeracja czasmi albo zawyzona albo zanizona :tak:

A wogóle WITAM u nas juz burza przeszla ja rano poprasowalam ciuchy pochowałam poukladalam i teraz glowie sie nad obiadem :wściekła/y:weny brak i len ze zmnie siezrobil Slonko wychodzi nic sie nie chce okna do umyci firanki zaslonki do prania kafelki do myci roboty huk a tu len :szok::szok::szok: nna razie lece modzic obiad :-(

Witam!
U nas dalej leje...wrrr:wściekła/y:...więc na spacer nie pójdziemy:no: Maciej śpi a starszaki grają w monopol więc z czystym sumieniem mogę posiedzieć na BB:-)

czytalam wszystko ale nie porobiłam cytatow i nie pamiętam:sorry2::zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
Dziewczynki ja się z Wami witałam czy nie?
Bo nie pamiętam :zawstydzona/y::-D:-D:-D
No nie wieże Byłam ostatnia a dzisiaj jestem pierwsza:szok:
Witam wszystkie mamuśki.
Sebek obudził mnie po 5 zjadł i nie dał dalej mamie pospać, m wyszedł więc siadłam do was.
Ja po 4 się kładłam do łózka a usnęłam po 5 i to już dobrze po było.:wściekła/y::wściekła/y:

witam z rana, czyżbym była pierwsza?????:szok::szok::szok::szok:
poranna kawka i samotność przed kompem to jest to co lubię :-D:-D:-D

mój m też wiecznie ględzi, że ja siedzę przed kompem i ten jego tekst, że komputer jest ważniejszy od niego dobija mnie już:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio mam trochę mniej czasu na forum ale on nadal mi gada:wściekła/y:ach ci mężowie:-D

dobre:-D:-D:-D:-D
jak fajnie, że dzisiaj już piątek,piszę tak jakbym się cały tydzień napracowała:-D:-D:-D:-Da ja w przcy byłam ledwie wczoraj i idę dzisiaj, ale dochodzą mi nowe obowiązki, pilnowanie ubezpieczeń w pzu, to dodatkowo płatne przez pzu właśnie:cool2:
pochwalę się, że dzisaj dostnę w prezencie urodzinowo-przeprowadzkowym suszarkę do naczyń od koleżanek, taką jak chciałam, troche podobną do tej, którą ma Anabuba tylko całą stalową bo jest problem z kolorem wenge:-(
Fajny prezent a co do facetów.Mój też nieraz mówi,że po za komputerem światu nie widzę.
To mu odpowiadam :
Jak to nie widzę ?:confused:
Ciebie widzę,akwarium,pokój, dom pies przed chwilą się pałętał pod nogami .
Pewnie na spacer chce.
A tak swoją drogą to wyjdź z Nilem na spacer ,bo ja mam jeszcze 2 posty do napisania :-D:-D:-D:-D:-D:-D
I on tylko westchnie,machnie reką i wychodzi z pokoju ,a ja mam spokój.:-D:-D:-D:-D

dziewczyny poradźcie mi:
chodzi mi o kupno sandałków dla Oliwki.A mianowicie Oliwka nosi teraz sandałki o wkładce wewn 14cm i sandałki zniszczyła ale wkładka te 14cm jest na styk,paluszki już sa na samym końcu bucika.to teraz co będę kupować następne to mam kupować z wkładką 14,5 czy 15cm????

tak się zastanawiam bo boje się że jak kupię 15cm to będą za duże bo to już połowa lata prawie minęła.i nie wiem czy potykać się o nie nie będzie.i zastanawiam się nad 14,5?sama już nie wiem,mam metlik w głowie.nie wiem czy dobrze kąbinuje.

czekam na dobre rady :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Jeśli niszczy szybko buty to weź 14,5 .

ja oczywiscie do was tez z kawka a moje panny jeszcze spia:-)
forki sandalkow
śliczne

podobają mi się :tak::-)

Witam :tak:
To trzymamy kciuki :tak:
Ja miałam ostatnio taka samą rozterkę i kupiłam takie co są akurat. Moja Helena tak niszczy buty,że jestem pewna że je zedrze zanim zdąży wyrosnąć :sorry2:
Kuba znów z powodzeniem chodzi w 1 sandałkach 2 sezony :-)

Przeczytałam wkońcu zaległe posty

żeczywiście ten twój synek to ma. Mój Seweryn ma urodzinki 2.12, 6,12-mikołan no i potem choinka ale tak szczeze to dostaje nie trzy ale dwa prezenty

i jak poszło?
to jest jakaś paranoja jak morz niebyć miejsca... TO JAKIŚ HORROR:szok::no::szok::no:

To super . Właśnie muszę zobaczyć kiedy ja mam szczepienie Sebka.

As 76 To masz tego strasznie dużo. Jedno dziecko a tyle tego. Przy takich problemach to te nasze to pikuś a nieraz się wydaje jakby nie wiem co się działo. I sam niewiem co Ci napisać bo wszystko co przychodzi mi do głowy to w rezultacie wydaje mi się głupie. A ty to wszystko sama robisz czy masz pomoc? I tak się cały czas zastanawiam czemu dzieci muszą tak cierpieć? Ale z tego co czytam od mam kture są tu dłużej to jesteś silna i życze Ci dużo siły i optimizmu

Kubuś ma urodziny 23 grudnia a gwiazdka 24 więc też 1 prezent dostaje.
1 czerwca są jego imieniny i dzień dziecka ,więc też 1 prezent kupujemy tylko porządniejszy.

Wiesz.Żyć trzeba dalej.
Bóg daje tyle ile jesteś w stanie udźwignąć.
Nigdy nie da więcej ponad Twoją wytrzymałość.
Co mnie nie dobije to mnie wzmocni -to od dawna moja przewodnia sentencja .
Każdy ma jakiś swój krzyż,który musi dźwigać.
Mnie przypadł właśnie taki krzyż w udziale.:-(
Teraz mam masakrycznego doła i psychicznie upadłam,ale trzeba podnieść się,stanąć silnie na nogach,pomyśleć,wszystko zorganizować i bez gadania brać się do roboty ,bo dziecko czeka na pomoc .
Dziecko jest priorytetem.

Dziewczynki wybacznie,ale dziś niewiele do mnie dociera.
Czytam po 5 razy jednego posta zanim wyciągnę jakieś konkretne wnioski.
Stwierdzam,że mam 100 % doła i się nie nadaję jeszcze do publicznego forum,bo nie myślę racjonalnie.
Będę czytać pewnie na bieżąco,ale dziś nie poodpisuję wszystkim.
Idę Klaudii bluzkę porobić.:-(

Do góry