Mama Helenki
i Aniki :D
Jestem z powrotem 
Ortopeda zrobił usg i wszystko jest w porządku

Ortopeda zrobił usg i wszystko jest w porządku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie mialam okazji doczytac po co bylas u ortopedy ?? z kim?? ale fajnie ze wszystko wporzadkuJestem z powrotem
Ortopeda zrobił usg i wszystko jest w porządku![]()
a dziewczyny ja od 12 lipca bede pisac do Was od moich rodzicow przez 2 tygodnie - moi wykjezdzaja na urlop wiec bede pilnowala domku bo przy moim braciszku to roznie by wygladalo![]()
a nie mialam okazji doczytac po co bylas u ortopedy ?? z kim?? ale fajnie ze wszystko wporzadku;-)
no tak duzo zrobi, tam i tak caly czas chodze na plac zabaw bo jestem wsrod swoich a wiecei jak to jest isc gdzies na czyjs placTo ty tez zmienisz sobie otoczenieTo dobrze robi
Z Aniką, na kontroli stawów biodrowych![]()
witajwitam dolanczam do wątku mamy siedzace w domach
współczuję,ale najważniejsze,że teraz jest dobrze.jestem mam dwojga dzieci kamil 4 lata emilka 12 miesiecy za 3 dni ma roczek. i tak od 5 lat siedze w domu bo w ciazy mialam l4 z pierwszym dzieckiem poniewaz grozilo mi poronienie bo moj syn to 4 ciaze 3 pop[rzednie skonczyly sie poronieniem![]()
masz racjęHej laseczki ,no malinka super gratki ,żeś się za robotę w końcu wzięła
fajnie tak wyrwać sie z domu,tak serio to ja czasami wolę iśc do pracyjakpatrzę na ten bałagan,ale wam powiem ,ze matka to matka ,mój m nie zwraca uwagi jak chodza poubierani ,czy sie domyli i takie tam ,musze tego pilnowactak ,tak facet kobiety nie zastąpi
![]()