reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

chciałaś powiedzieć ze pralka robi pranie:-D:-D:-D:-D:-D

Pewnie że pralka:-D:-D:-D:-Dale ktoś musiał do niej włożyc to pranie:-D:-D:-D

Dziękuje za życzenia (oczywiście w imieniu Mai) ja również dołączam się do pozostałych życzeń...

WSZYSTKIEGO DOBREGO VICTORIO I ZUZIU!!!!

Pwa witaj, dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz???Co u ciebie, jak malutka, pisz.......

A ja dzisiaj robilam porzadki w szafie i nawet mam troche bluzeczek z metkami:-D:-D:-D:-D:-Dale oczywiscie na wyprzedaze szykuje sie, tylko nie wiem kiedy :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
W srode mamy pogrzeb, zmarl dziadek mojego Pawla:confused::confused::confused:

reklama
Witam! Wadłam się przywitać szybciutko i zaraz lecę ponadrabiać zaległości. Dzieć mi się pochorował a jak ułożyłam odpowiedź na bb to wpadł niemąż i wszystko mi skasował zanim poszło, bo na METIN 2 umówił się z kolegą:szok:. No ale cóż ja na bb a on na metinie tylko, ze modem mamy jeden:-(.
Kupiłam dziś sobie gorsecik i czekam na dostawę. Jak będzie fajny to odzyskam moją talię w przyspieszonym tempie. Ale napewno będzie fajny.

Czesc dziewczyny, trochę mnie tutaj nie było i tyle do nadrobienia.

Nie miałam czasu na nic. Stolarz przyjechał nam szafe montowac i oczywiscie nie skończył. Rzeczy mam poukładane po całym domu tam gdzie było jakieś wolne miejsce w związku z czym nie mam się gdzie ruszyć :baffled:. Jutro ma przyjechac dokonczyc ale powiedział, że ciuchy juz mogę w niej poukładac bo juz zostały mu tylko drzwi do zamontowania i nic się nie bedzie juz kurzyło.

I wiadomość z ostatniej chwili to mamy ząbka :happy2:. Juz teraz wiem skąd ten stan podgorączkowy przez tydzień. A jak pediatra powiedziała, ze gardeło ok i oskrzela i, że to może na ząbki to tak jakoś nie wierzyłam .Nareszcie bo juz myślałam ze ta chwila nigdy nie nastąpi :-D.

Sto lat dla dziesiejszych solenizantów.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, trochę mnie tutaj nie było i tyle do nadrobienia.

Nie miałam czasu na nic. Stolarz przyjechał nam szafe montowac i oczywiscie nie skończył. Rzeczy mam poukładane po całym domu tam gdzie było jakieś wolne miejsce w związku z czym nie mam się gdzie ruszyć :baffled:. Jutro ma przyjechac dokonczyc ale powiedział, że ciuchy juz mogę w niej poukładac bo juz zostały mu tylko drzwi do zamontowania i nic się nie bedzie juz kurzyło.

I wiadomość z ostatniej chwili to mamy ząbka :happy2:. Juz teraz wiem skąd ten stan podgorączkowy przez tydzień. A jak pediatra powiedziała, ze gardeło ok i oskrzela i, że to może na ząbki to tak jakoś nie wierzyłam .Nareszcie bo juz myślałam ze ta chwila nigdy nie nastąpi :-D.

Sto lat dla dziesiejszych solenizantów.

Agacia GRATULUJEMY ząbka my dalej czekamy, a Julcia dzisiaj znowu jakaś niespokojna, czyzby wyczuwałą że jestesmy same i da mamuśce popalić:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witajcie kochane,
znów mnie trochę nie było, ale ostatnio tyle się działo, że zero czasu na bb.
Ogromne całuski. Dużo słoneczka w życiu i wiecznych usmiechów na buzkach. Oraz zawsze posłusznych rodziców z okazji siódmego miesiączka dla Victrii, Zuzi i Majeczki życzy ciocia z Natalką

kolejna cioteczka z Wiktorkiem na czele się dołącza

dasz rade spokojnie,bo musze wybyc niedlugo do banku i pewnie zachacze o osiem nieplanowanych miejsc...
A ja wlasnie zjadlam sniadanko,karkowke z grilla,co ja sobie wczoraj sama ugrillowalam,bo coprawda bylo szesc meskich rak ale zajmowali sie bardziej autem niz grillem:szok:

:szok: to jakaś ta karkówka oszukana, jak taka laska po niej jesteś, hmmm...chyba też takiej diety musze spróbować;-)

niezłe:tak::tak::tak:

a mojemu dzieciowi coś sie dziś stało, zawsze ma 2 drzemki w ciagu dni jedna ok.12 a potem koło 15-16 a dziś jak sie obudzil po 13 to do tej pory na nogach:-Dpredzej na kolanach albpo rekach:-Di chyba sie robi zmeczony to idziemy wczesniej sie kopac, a mamusia jak polozy dziecie spac to sie ładnie potraktuje: bb, kawusia z rumem i bita śmietaną i naleśnikami

Mamusia zdrówka
Landrynka jak tam polowanie?
tyle zapamietałam
reszta jak wroce

Agacia gratulujemy ząbka my jeszcze czekamy ale wlasciwie nie spieszy mi sie zabardzo:-D

ale zaczynamy powoli siedziec;-) no i musze wam sie pochwalic ze waze 6 kilo mniej niz przed ciążą :tak: tylko kurna brzuchol nadal taki jakis nijaki ale spodnie wszystkie luzne :-D

reklama
Do góry