izabela...
Fanka BB :)
ja widziałam rozstępy pod kolanami (z tyłu), na szczęście nie u siebie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Kasiu odrozniam lydke od udaMola na lydkach??Moze na udach??
Bo ja tez pierwsze slysze
![]()

:-(Aj pod kolanami to ja u siebie nie zobaczę ,ale łydki ogladam codziennie.Straszneja widziałam rozstępy pod kolanami (z tyłu), na szczęście nie u siebie![]()
Albo jak zebra heheheKasiu odrozniam lydke od uda
Mam rozstepy na lydkach, przy kolanach, na udach, biodrach, posladkach, w pasie po bokach i na piersiach. Jeszcze czekam na jakies na brzuchu i bede wygladala jak jeden wielki rozstep:-(
Raczej nie sadze by mialo mnie to ominac...istnieja w ogole kobiety,ktore po ciazy nie maja rozstepow?? chociazby jednego??To ja straszny cellulit mam od połowy ciązy ,wstyd uda nawet mężowi pokazać ,ale myślę ,że po ciązy zniknąja na razie odpukać żadnych nie widzę (oprócz tych starych na piersiach ale one takie białe na szczescie są) ale za to ostatnio cellulitis mi wylazł - mam nadzieje że to od opuchlizny i zejdzie jak woda ze mnie zejdzie...taka słoniowata i napełniona wodą się czuję ...

Od kiedy zaczęłam pucnąc to jeszcze gorzej to wygląda. Mam nadzieję żę jak woda po porodzie zejdzie to będzie trochę lepiej.