reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A co do dzieciaczkow to moj to prawdziwy aniolek wogole nie krzyczy,nie placze prawie wogole no chyba ze mu smoczka albo butle prubuje dac to jest ryk...
sasiadki to mysla ze nas nie ma calymi dniami:-D bo malego nie slychac:-D a inne dzieci w okolicy to takie koncerty robia ze szok...
no ale jutro to sie moze zmienic bo idziemy na szczepionke :szok::szok:

Kaja ja to cie podziwiam jak ty w takim wrzasku wytrzymujesz mnie po rozmowie z toba dlugo w uszach dzwonilo jak Marys krzyczala:zawstydzona/y:

A co do dzieciaczkow to moj to prawdziwy aniolek wogole nie krzyczy,nie placze prawie wogole no chyba ze mu smoczka albo butle prubuje dac to jest ryk...
sasiadki to mysla ze nas nie ma calymi dniami:-D bo malego nie slychac:-D a inne dzieci w okolicy to takie koncerty robia ze szok...
no ale jutro to sie moze zmienic bo idziemy na szczepionke :szok::szok:

Kaja ja to cie podziwiam jak ty w takim wrzasku wytrzymujesz mnie po rozmowie z toba dlugo w uszach dzwonilo jak Marys krzyczala:zawstydzona/y:
:hmm::hmm::hmm::hmm:i´m sorry:sorry2:

reklama
Agaciu ząbka gratulujemy Mateuszkowi:tak:
u nas od wczoraj wrocił slinotok wiec pewnie kolejne wyjda, na razie sa dwa sliczne i malutkie

Blizniaczku wiesz ze ideałow nie ma ale Madzia chyba bardzo blisko a jedzoinkiem az tak sie nie przejmuj cora sliczna i ładnie rosnie przeciez a widocznie dba o linie od małego;-)

Kajka ja takie koncerty miałam jak Tomek był mały ale powiem Ci ze nie dało sie go przetrzymac a nawet jesli zasnał po takim wrzasku a ja go konsekwentnie nie wyciagałam to nastepnym razem było to samo i ogólnie po 10 latach moge stwierdzic ze jedyna nauczka to to ze całe zycie jest niesamowicie uparty ale to taki negatywny upor a nie tworcze darzenie do celu:no:
Teraz staram sie inaczej Patusie wychowywac, na płącz reaguje w miare mozliwosci od razu i licze na to, ze ta metoda okaze sie lepsza w skutkach, bo syn mnie ostatnio do lez doprowadza :no::-(uparty i samolubny na maksa:baffled: zaproponowałam np. ostratnio pomoc sasiadce, mam czas moge jej przynosic obiady, ale zeby to zrobic Tomek musi zostac 5 min z wozkiem i kawałek ze mną przejsc, bo musiałabym ja po schodach nosic i codziennie jest draka ze on nic z tego nie ma, ile musze sie nagadac zeby pomogł, mimo ze od zawsze ucze go, ze pomagac trzeba to on i tak tylko swoj interes
W tramwaju dzis siedział weszła starsza pani wiec mowie wstan, wstał ale stał nad nia i do mnie sie awanturował czemu karze mu wstac, jego nogi bola ,wielka łacha ogólnie a przeciez on sam z siebie powinien miejsca ustapic nie, ze ja mu karze.
Oczywiscie ma czasem przebłyski geniuszu i zaskakuje mnie pozytywnie ale boje sie jego dorastania strasznie:baffled:

Do góry