reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mazia 89 ja też trzymam mocno kciuki:) Mam nadzieję, ze to fasolka. Trzymaj się. Wytrzymasz na pewno te 10 dni:)
Ja też nie wiedziałam, że mężczyźni powinni brać kwas foliowy. Muszę powiedzieć mojemu mężowi. Ja biorę od prawie pół roku. I te gorące kąpiele... Mój mąż tylko takie bierze. Uwielbia wrzątek... Teraz tylko bierze zimny prysznic bo sie strasznie spalił na słońcu:) Jest czerwony jak rak. Cały czas się smaruje jakimiś specyfikami na oparzenia i łyka przeciwbóle. Mięczak z niego:)
A tak w ogóle witam wszystkich z rana. Pogoda dziś kiepska bo w nocy była burza i ulewa ale mam nadzieję, że się wypogodzi. Właściwie jest ciepło tylko słońca brak:(
Buziaki dziewczyny:* Miłego dnia:)

reklama
mazia 89 ja też trzymam mocno kciuki:) Mam nadzieję, ze to fasolka. Trzymaj się. Wytrzymasz na pewno te 10 dni:)
Ja też nie wiedziałam, że mężczyźni powinni brać kwas foliowy. Muszę powiedzieć mojemu mężowi. Ja biorę od prawie pół roku. I te gorące kąpiele... Mój mąż tylko takie bierze. Uwielbia wrzątek... Teraz tylko bierze zimny prysznic bo sie strasznie spalił na słońcu:) Jest czerwony jak rak. Cały czas się smaruje jakimiś specyfikami na oparzenia i łyka przeciwbóle. Mięczak z niego:)
A tak w ogóle witam wszystkich z rana. Pogoda dziś kiepska bo w nocy była burza i ulewa ale mam nadzieję, że się wypogodzi. Właściwie jest ciepło tylko słońca brak:(
Buziaki dziewczyny:* Miłego dnia:)
moj ma zakaz na taki wrzatek,ktory do niedawna uwielbial.To jest zabojcze dla plemnikow (nawet dwa dni temu slyszalam o tym w filmie dokumentalnym).poczytaj o tym.Gdzies obilo mi sie o uszy ze troche trwa zanim wszystko wroci do normy...

Cześć dziewczynki, robiłam dziś test i wyszły II ! Bardzo się cieszę ale i boję , pójdę jutro na bete to będę pewna

Juz mu napisałam smsa, że od dziś am zakaz brania gorącego prysznica:)
gaba82 gratuluję:)
wkleiłam wykres jak się na tym znacie to mam nadzieję, ze pomożecie mi w interpretacji:) Ja sie w ogóle na tym nie znam:( Dopier 6dc więc za wcześniej zeby cokolwiek powiedzieć...

a ja zaczynam nowy cykl dzisiaj... 6 z clo a tak w ogole to nawet nie pamietam juz ktory :-:)-:)-( wybeczalam sie ostatnio wiec dzisiaj jest ok... jakos nie dopadl mnie zly nastroj z tego powodu... zobaczymy co w tym cyklu sie wydarzy...

Juz mu napisałam smsa, że od dziś am zakaz brania gorącego prysznica:)
gaba82 gratuluję:)
wkleiłam wykres jak się na tym znacie to mam nadzieję, ze pomożecie mi w interpretacji:) Ja sie w ogóle na tym nie znam:( Dopier 6dc więc za wcześniej zeby cokolwiek powiedzieć...
rzeczywiscie trudno cokolwiek powiedziec bo to dopiero poczatek.Temperatura w pierwszej fazie(do owulacji) jest niska i niska masz.Zobaczymy co sie bedzie dzialo w drugeij fazie a szczegolnie ok 13,14 dnia:)

reklama
sandrahaha trzymam kciuki. W tym cyklu na pewno sie uda. Łap fluidki ciążowe od zafasolkowanych dziewczyn:) Ja caly czas łapię:) A wypłakanie sie mi też pomaga. Ja płakałam już 2 miesiace pod rząd jak pojawiła sie @. Mam nadzieje, że kolejna juz sie nie pojawi i Wam wszystkim tez tego życzę:) My teraz zaczęliśmy 3 cykl starań. Tym razxem z mierzeniem temperatury. Dziś kupię wiesiołek i zacznę go brać. Nie zaszkodzi a moze pomoże...

Do góry