Zielona dzieki za odpowiedz

to ze wiesiolek to tabletki z olejem z wiesiolka to wiem, ale ze poprawiaja sluz to nie mialam pojecia:-) hmmm dobrze wiedziec swoja droga, akurat sie zaopatrze w polsce i jesli sie w tym cyklu nie uda to beda jak znalazl na nastepny

, a w jaki sposob kwasik pomaga facetowi?? rany ja to normalnie glupia jestem w kwestii staranek, kompletnie nie mam pojecia o zadnych "wspomagaczach" no ale moze akurat tu na forum nadrobie braki

Gaba82 trzymam kciuki, oby jednak fasolka nie @

Moniat oczywsicie ze o Tobie nie zapomnimy, powodzenia

Wisienka nie Ty jedna nienawidzisz poniedzialkow, ja jak mi rano budzik dzwoni po calym weekendzie spania do 11 to po prostu nie wiem co sie dzieje, jestem jak wyrwana z rzeczywistosci

i w parcy sie tez tak do 10 dobudzam dopiero

Ktora jeszcze testuje za niedlugo??
Ja cos czuje ze jakis dziwny ten cykl bede miec, brzuch mnie boli okropnie, nie wiem czemu zawsze mam jakis taki delikatny bol, ale teraz to jakos za bardzo, normalnie by sie moglo wydawac ze boli mnie jak na owu, no ale to dopiero moj 6dc wiec gdzie za wczesnie, no chyba ze mozliwe jest zeby mi sie totalnie poprzestawialo wszystko

nie wiem co myslec, a nie mam za bardzo jak mojego M pomeczyc bo ma w tym tygodniu popoludniowa zmiane wiec sie z nim mijam, jak wraca to ja juz dawno spie, a jak ja wstaje to znowu on spi jak zabity

mysliscie ze to moze byc owu tak szybko?? a moze cos innego

glowie sie caly dzien