reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej u mnie dzisiaj 12.dc ,śluzu płodnego nie widać jeduyne co mam to jakiś biały serkowaty śluz.Zawsze miałam go ewentualnie w fazie lutealnej i to nie za duzo:baffled::baffled:a teraz normalnie maskra jakaś.Powodzenia dziewczyny w starniach.JA jak @ nie przyjdzie to testing bedzie ok 23-24.

Hej dziewczynki:) Wróciłam:) Ale sobie wypoczęłam... i troszkę się spaliłam na słonku. Moja @ wczoraj się skończyła więć dziś zaczynamy staranka:) Zobaczymy czy w tym cyklu sie uda. To jest 3 cykl starań:) Miłego dnia:)

Eijf?? a na co ten wiesiolek?? na poprawe jakosci sluzu?? czy zeby go wiecej bylo czy jak?? tez moze zaczne brac, bo u mnie to jak mam dni plodne to tak fajnie wilgotno jest, a tak poza tym reszta cyklu to raczej suchawo:baffled: wiec musimy sie wspomagac :-) moze ten wiesiolek pomoze?? ja tam pojecia nie mam o zadnych wspomagaczach dla staraczek :-) co sie moze przydac?? to akurat sie zaopatrze w Pl.

Nie było mnie dwa dni a tu tyle nowych postów doszło:szok:.
Witam wszystkie nowe staraczki na tym wątku:-).
Ja dziś w nocy wyjeżdżam. Odezwę się pod koniec przyszłego tygodnia. Może już będę znała wyniki testu:tak:. Mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry