Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie te ostatnie dni sa koszmarem.Jak nawiedzona caly dzien mierze temp(wiem ze powinno sie tylko rano ale ja wlasnie kiedy spadla wieczorem wiedzialam ze nici z ciazy),o niczym innym nie mysle i robie testy praktycznie codziennie przed zblizajacym sie okresem.Podziwiam te ktore wytrzymuja!Ja już kupiam test i chyba jednak zrobię go w sobotębardzo nie lubię czekać
![]()

aha co do tych ginow w Londynie to caly czas pamietam, co do tej kumpeli nie wiem co sie dzieje, nic nie pisze, trudno sama znalazlam kilku na necie, ale cos nie mam glowy od kilku dni siedziec za dlugo na kompie wiec tak wpadam tylko na forum i zmykam, ale podrzuce Ci linki na pewno;-)
wiem ze latwo sie gada jak ktos bardzo pragnie dziecka, ale innej rady nie ma;-) OD kilku tygodni tylko czytałam różne posty na BB, szczególnie na temat starania się,ponieważ w czerwcu zaczęliśmy z mężem działać. Wygląda na to, że załapię się na kwietniówkę 2010, przed chwilą zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Na razie tylko Wam się chwalę,bo mąż daleko i wraca dopiero w niedzielę. Moje szczęście nie zna granic
![]()
więc tym bardziej się cieszę :-)