reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kochane dziewczynki
Ja też do Was dołączam :) Jesteśmy w podobnej sytuacji, bo my też właśnie zaczynamy 3 cykl staranek :)
Dzisiaj mam 6 dzień cyklu, @ była 28.06 więc cała przyjemność staranek jeszcze przede mną :)
evellci już gratuluję i poproszę o fluidki!!!
Trzymam kciuki za nas wszystkie :-D

witam wszystkie nowe dziewczęta:-)Cały dzionek mnie nie było..byłam z rodzinką na plaży w sopocie, troszkę słoneczka złapać..wracam, zaglądam tu, a tu kurczaki tyle nowych dziewcząt:-)Jeszcze raz witam:-D

a cuz mi sie z suwaczkami stalo :baffled: jakies takie czarne:-D musze jakies inne stworzyc:-)
witam wszystkie piekne kobitki:tak:
Wiktoria GRATULACJE :-) wszystkiego dobrego kochana
no i witam wszystkie nowe staraczki :-)
super ze sie tak grono powiesza, w grupie razniej :-)

hihi super - na wszelki wypadek :-) popieram, a nuż coś się poprzesuwa i będzie jak znalazł ;-)
u mnie dzisiaj 7 dc ale staranek jeszcze nie ma bo niestety mam długo @ i jakoś tak czuję dyskomfort... a przez ostatnie ponad dwa lata mierzyłam temperaturki i owulacja była najwcześniej 15 dc, a zazwyczaj to 18, 19 więc dosyć późno - także mam nadzieję, że w tym cyklu owu nie przyspieszy aż tak ;-)

reklama
u mnie to samo.Owulacja byla w poprzednich cyklach nie wczesniej niz 14dc a dzis dopiero 5.choc z drugiej strony strasznie dziwny i krotki okres mialam w tym mc...A dzis temperatura wysoka,ale to pewnie przez upaly no i mierzylam jakies pol godz pozniej niz zwykle czyli sie nie liczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry