Marlenka 2233
Fanka BB :)
Hej dziewczyny i ja do Was dołączam:-). W tym miesiącu zaczynamy się starać
@ była 29 czerwca więc za pare dni startujemy
. Pozdrawiam
. Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Pozdrawiam
PowodzeniaHej dziewczyny i ja do Was dołączam:-). W tym miesiącu zaczynamy się starać@ była 29 czerwca więc za pare dni startujemy
. Pozdrawiam
![]()
DziękiPowodzenia![]()
.oj tak oby nam się udało u mnie @zaczeła sie 4.07 urlopik od 14.07 więc może coś zmalujemy :-)Tak sobie pomyślałam, wiele z nas jest w tym samym (no...zbliżonym) momencie cyklu, wyobrażacie co to się będzie działo pod koniec miesiąca?? hihi jedno wielkie testowanie i miejmy nadzieję dla wszystkich nas szczęśliwe
![]()
z tego co czytalam na necie to taka @ powinna byc intensywniejsza, moze dluzsza,a u mnie malo co lecialo i krwawienie trwalo tylko 4 dni, nie mialam jakichs skrzepow itp. normalnie @ mam 5 dni jak w zegarku nigdy dluzej nigdy krocej, no ale moze to nie jeste regula. gdyby nie to ze zrobilam jeszcze jeden test jak @ przyszla, to bym normalnie miala cicha nadzieje ze moze moja fasolka przetrwala...
w 16dc niestety sie rozstajemy na okolo 3 tygodnie, wiec ostatnia szansa rano na pozegnanie:-) moge tylko liczyc ze owu mi sie nie poprzestawia po tym wszystkim.
w starankach, Emilchen masz racje ale bedzie testowanie:-) ja od 16 do 26 bede bez neta to nie nadgonie Was pozniej hehe, mam nadzieje ze bedzie jeden ciag, wszystkie zafasolkowane
. Oby nam wszystkim posypały się fasolinki
. To by był dopiero odlot:-)
.
.to pewnie bedziemy testowaly w tym samym czasie bo u mnie 4 dcczesc dziewczyny ja dzis 5 dc ale jakos dziwnie u mnie ta @ wygladala po tej ciazy biochemicznejz tego co czytalam na necie to taka @ powinna byc intensywniejsza, moze dluzsza,a u mnie malo co lecialo i krwawienie trwalo tylko 4 dni, nie mialam jakichs skrzepow itp. normalnie @ mam 5 dni jak w zegarku nigdy dluzej nigdy krocej, no ale moze to nie jeste regula. gdyby nie to ze zrobilam jeszcze jeden test jak @ przyszla, to bym normalnie miala cicha nadzieje ze moze moja fasolka przetrwala...
U mnie owulka tez okolo 15 dc wystepuje czasem pozniej, ale raczej nigdy wczesniej, takze w przyszlym tygodniu starankaw 16dc niestety sie rozstajemy na okolo 3 tygodnie, wiec ostatnia szansa rano na pozegnanie:-) moge tylko liczyc ze owu mi sie nie poprzestawia po tym wszystkim.
Marlenka i wogole wszystkie kobitki powodzeniaw starankach, Emilchen masz racje ale bedzie testowanie:-) ja od 16 do 26 bede bez neta to nie nadgonie Was pozniej hehe, mam nadzieje ze bedzie jeden ciag, wszystkie zafasolkowane
![]()
i nie chciałam ryzykować... mam nadzieję, że teraz wszystko będzie dobrze i nic nie przeszkodzi