wisienka_83
mamuśka:)
Jaka masakra...
Nienawidzę poniedziałków...Jedyny dzień kiedy pracuje od 8 do 16. Na szczęście w pozostałe dni od 6 do 14
Jak mi sie dzień dłuży...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszłaWitam was dziewczynki!
Ja jednak nie testowałam w sobotę, zatestuję jutro lub pojutrze. Ale piersi mnie bolą więc chyba przyjdzie @. Piersi mam jak zawsze spuchnięte przed @, ale jest na nich parę żyłek, albo to raczej moja wyobraźnia działa, zobaczymy..
, może to jednak fasolinka
.
Dodatkowo biorę kwas foliowy- no ale to już norma i witaminkę c, na poprawę ukrwienia macicy. A mężulek łyka salfazin, by poprawić kondycję pływaków i też kwas foliowy. Generalnie bardzo chętnie przystąpił do brania specyfików, bo salfazin wpływa na poprawę sylwetki
to ze wiesiolek to tabletki z olejem z wiesiolka to wiem, ale ze poprawiaja sluz to nie mialam pojecia:-) hmmm dobrze wiedziec swoja droga, akurat sie zaopatrze w polsce i jesli sie w tym cyklu nie uda to beda jak znalazl na nastepny
, a w jaki sposob kwasik pomaga facetowi?? rany ja to normalnie glupia jestem w kwestii staranek, kompletnie nie mam pojecia o zadnych "wspomagaczach" no ale moze akurat tu na forum nadrobie braki

i w parcy sie tez tak do 10 dobudzam dopiero
nie wiem co myslec, a nie mam za bardzo jak mojego M pomeczyc bo ma w tym tygodniu popoludniowa zmiane wiec sie z nim mijam, jak wraca to ja juz dawno spie, a jak ja wstaje to znowu on spi jak zabity
glowie sie caly dzien