Mopku,trzymam kciukasy zeby w syncia wstapil Aniol jakis i przestal ci psuc nerwa...I w ogole jestem pewna ze on to wszystko co mu tlumaczysz wkrotce zrozumie,a kiedys bedzie najwdzieczniejszym syneczkiem pod sloncem...i najdumniejszym,ze ma taka mamusie,cudowna kobietko:-)Agaciu ząbka gratulujemy Mateuszkowi
u nas od wczoraj wrocił slinotok wiec pewnie kolejne wyjda, na razie sa dwa sliczne i malutkie
Blizniaczku wiesz ze ideałow nie ma ale Madzia chyba bardzo blisko a jedzoinkiem az tak sie nie przejmuj cora sliczna i ładnie rosnie przeciez a widocznie dba o linie od małego;-)
Kajka ja takie koncerty miałam jak Tomek był mały ale powiem Ci ze nie dało sie go przetrzymac a nawet jesli zasnał po takim wrzasku a ja go konsekwentnie nie wyciagałam to nastepnym razem było to samo i ogólnie po 10 latach moge stwierdzic ze jedyna nauczka to to ze całe zycie jest niesamowicie uparty ale to taki negatywny upor a nie tworcze darzenie do celu![]()
Teraz staram sie inaczej Patusie wychowywac, na płącz reaguje w miare mozliwosci od razu i licze na to, ze ta metoda okaze sie lepsza w skutkach, bo syn mnie ostatnio do lez doprowadza:-(uparty i samolubny na maksa
zaproponowałam np. ostratnio pomoc sasiadce, mam czas moge jej przynosic obiady, ale zeby to zrobic Tomek musi zostac 5 min z wozkiem i kawałek ze mną przejsc, bo musiałabym ja po schodach nosic i codziennie jest draka ze on nic z tego nie ma, ile musze sie nagadac zeby pomogł, mimo ze od zawsze ucze go, ze pomagac trzeba to on i tak tylko swoj interes
W tramwaju dzis siedział weszła starsza pani wiec mowie wstan, wstał ale stał nad nia i do mnie sie awanturował czemu karze mu wstac, jego nogi bola ,wielka łacha ogólnie a przeciez on sam z siebie powinien miejsca ustapic nie, ze ja mu karze.
Oczywiscie ma czasem przebłyski geniuszu i zaskakuje mnie pozytywnie ale boje sie jego dorastania strasznie![]()
Witamy sie i my,siemanitos kochane!!
Koka,gratuluje grzeczniakow

Ja to sobie mysle czasami ze moje ukochane,upragnione dzieciatko to troche wyrachowane jest...chociaz staram sie sama siebie przekonac ze to niemozliwe w takim wieku!!!!Ale chyba jednak mozliwe