Agniesiak85
Fanka BB :)
brrr zobaczymy co zrobi ;-) kurka jeszcze tylko 40 minut bbbrrrr ale mnie zołądek ze strachu boli masakra![]()
Trzymam kciuki Kochana
Od razu jak wrócisz to powiedz jak było

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brrr zobaczymy co zrobi ;-) kurka jeszcze tylko 40 minut bbbrrrr ale mnie zołądek ze strachu boli masakra![]()
dziewczyny wyć mi się chce jak cholera:-
-
-
-
-
-(
lekarz popatrzyl na wyniki wzial mnie od razu na usg dopochwowe i nic nie widzial chyba 1 minutke tylko zukal i nic ale powiedzial ze jajniki doronie wyglądają i macica powiekszona jest i mznaby powiedziec ze to wczesna ciąża ale jej nie widac i nie bedzie mnie owijal w bawelne ale jej nie widzi :--
-
-
-
-
-
-
-(
zaraz sie załamie, płakałam juz w drodze do domu tylko ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli.... a tak sie nastawialam ze mala kropelke chociaz obacze :-( i powiedzial ze mam jutro zrobic bete i to mi potwierdzi czy ciaza czy nie... bo po tygdniu powinnam miec juz ok tysiaca ... a ja moge dopiero 10 pojsc bo wyplata dopiero wtedyku...wa chyba sie zastrzele zaraz :-
zawstydzona/y:
jest mi cholernie przykro...
:-):-):-):-)gratulacje:-):-):-):-)dziewczyny robiłam dziś test i wyszły mi ii
ntrochę się boję w to uwierzyć, jutro idę na bete, może wtedy uwierzę
, więc fasolka jest na pewno!:-)a co domojej betki wczorajszej to wynik jest nastepujacy 83 ml :-) czyli 4 tydzien ciąży !!!!! jupiiii!!!!!!!!!:-)
![]()