Agniesiak85
Fanka BB :)
brrr zobaczymy co zrobi ;-) kurka jeszcze tylko 40 minut bbbrrrr ale mnie zołądek ze strachu boli masakra![]()
Trzymam kciuki Kochana
Od razu jak wrócisz to powiedz jak było
Od razu jak wrócisz to powiedz jak było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
brrr zobaczymy co zrobi ;-) kurka jeszcze tylko 40 minut bbbrrrr ale mnie zołądek ze strachu boli masakra![]()
Od razu jak wrócisz to powiedz jak byłobrrr zobaczymy co zrobi ;-) kurka jeszcze tylko 40 minut bbbrrrr ale mnie zołądek ze strachu boli masakra![]()

:-
jest mi cholernie przykro...dziewczyny wyć mi się chce jak cholera:-
-
-
-
-
-(
lekarz popatrzyl na wyniki wzial mnie od razu na usg dopochwowe i nic nie widzial chyba 1 minutke tylko zukal i nic ale powiedzial ze jajniki doronie wyglądają i macica powiekszona jest i mznaby powiedziec ze to wczesna ciąża ale jej nie widac i nie bedzie mnie owijal w bawelne ale jej nie widzi :--
-
-
-
-
-
-
-(
zaraz sie załamie, płakałam juz w drodze do domu tylko ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli.... a tak sie nastawialam ze mala kropelke chociaz obacze :-( i powiedzial ze mam jutro zrobic bete i to mi potwierdzi czy ciaza czy nie... bo po tygdniu powinnam miec juz ok tysiaca ... a ja moge dopiero 10 pojsc bo wyplata dopiero wtedyku...wa chyba sie zastrzele zaraz :-
zawstydzona/y:
jest mi cholernie przykro...

:-):-):-):-)gratulacje:-):-):-):-)dziewczyny robiłam dziś test i wyszły mi ii
ntrochę się boję w to uwierzyć, jutro idę na bete, może wtedy uwierzę
kolezanka mlodsza o rok poszla w 3 tygodniu iazy do swojego ginekologa i ona dopiero po 10 minutach znalazla jej kuleczke a mi kurka minuty nawet nie szukal....
moze moj TŻ wykombinuje jakas kase to na piatek bede miala wyniki chyba umre do piatku.... dlaczego musi byc to wszystko takie skomplikowane :-(, więc fasolka jest na pewno!:-)a co domojej betki wczorajszej to wynik jest nastepujacy 83 ml :-) czyli 4 tydzien ciąży !!!!! jupiiii!!!!!!!!!:-)
![]()